icon

Augustovky 2016

gulisko
27. dec 2015

Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹

mychaella
29. dec 2015

stihli ste ist uz niektora aj ku dr.?
@emode nie, tato rodinna schema mi dost vyhovovala 🙂 , konecne sa mozeme v noci vyspat 😀 ale co uz, bude apson veselo.. 😅
este som nebola ani u dr. az niekedy po 11tom sa chystam, tak uvidíme.

elise
29. dec 2015

@mychaella k lekarke idem az okolo 11 januara

elise
29. dec 2015

Zajtra pojdem dokupit zasoby detskeho sampanskeho, muzovi to chcem oznamit na silvestra

mychaella
29. dec 2015

my sme si robili test spolu, nemala som odvahu sama si ho urobit, takze moj muz to vie, ale sme sa dohodli, ze si to nechame pre seba este nejaku dobu, akurát, ze sem som to uz napisala 😅

meinkonka
30. dec 2015

ahojte tak aj ja sa pripajam. snad vsetko dobre dopadne. podla PM som dnes 6+6t ale vcera som bola u dr. nakolko sa mi zdalo ze sa mi zacina malinke spinenie a tiez som min. roku mala mimomaternicove tehu tak som sa velmi bala a radsej isla. dr. mi potvrdil tehotenstvo v maternici bol tam uz vidiet gestacny aj zltkovy vacok ale babatko este nie tak je mozne ze som tehu kratsie. mam prist na kontrolu o 2t. ale dnes uz spinim trosku viac. sice hovoril ze na maternici mam take ranky ci co to je ktore sa robia ked sa babatko uhniezduje tak ze to moze byt to. sice to spinenie si nenachadzam na gatkach len ked sa utriem toaletakom a je to take slabsie. snad bude vsetko ok. je to moje druhe normalne tehotenstvo.

meinkonka
30. dec 2015

baby vsetkym vam drzim palce aby to dobre dopadlo 😵

havranocka17
30. dec 2015

@michaella doktorov mam teda riadne obehanych tieto sviatky. Pre krvacanie som bola 3x na pohotovosti a 8 mam kontrolu u mojej, tak dufam ze dovtedy uz nebudem navstevovat nikoho.

emode
30. dec 2015

ja som mala špinenie pri obidvoch predchádzajúcich tehu, vždy to začalo okolo 6teho týždňa a trvalo tak týždeň, takže čakám aj teraz a dúfam, že bude všetko ok 😝

meinkonka
30. dec 2015

@emode @havranocka17 no ja som pri prvom nemala nic uplne pohodove tehu az na tehu cukrovku. a naposledy som spinila pri momomaternicovom sice mi uz dr. potvrdil ze je to v maternici ale aj tak sa obavam 😒 ochch preco musia zeny takto trpiet? 😝

havranocka17
30. dec 2015

@emode keby som len spinila tak je to v poho,ale mam krvacanie a dakedy tak silne ze som z tohomuz
na nervy,ze ci vsetko bude ok

elise
30. dec 2015

Dnes som to muzovi povedala. Este predychava. Skusali sme ale nebolo to intenzivne. Uvidime musi to stravit aj ked to cakal

emode
30. dec 2015

@havranocka17 neboj, majú Ťa pod kontrolou, nepovedali z čoho?

elise
30. dec 2015

@havranocka17 moses mat aj cystu a pukla ti alebo hematon

meinkonka
30. dec 2015

ja som dnes volala k dr. hovorila som so sestrickou lebo som zacala viac spinit nie krv len hnedy vytok. tak vraj sa nemusim obavat ze to kludne moze byt ze sa babatko uhniezduje narazilo na nejaku cievku a podobne ze to zeny mavaju. az keby sa mi nieco velmi nezdalo tak mam ist k dr/nemocnica. tak ma trosku ukludnila predsa len su sviatky dr robia rozne tak som sa chcela uistit. snad bude vsetko ok. ani lezat ani brat ziadne tabletky mi nehovorila.

havranocka17
30. dec 2015

@emode @elise nic mi na vysetreniach nezistili, bola som u 3 roznych doktorov. Dali mi duphaston ascorutin a kys listovu, mam iba lezat. Je to ale tazke kedze dcera ma 2den horucky a manzel chripku. Ale aj tak to zvlada perfekne, nas 2 choroby doma.

marosusu
30. dec 2015

@gulisko ahojky neurobi sa sukromna tema 🙂

emode
30. dec 2015

@havranocka17 tak sa len šetri, ani mne predtým nikto špinenie nevysvetlil, keby sa to horšilo, resp. by išlo o riadnu krv, vtedy môže byť problém. Inak mňa dosť pobolievajú prsia a mám citlivé bradavky ☹

mychaella
30. dec 2015

@meinkonka
@havranocka17 baby tak držím palce nech je všetko OK.
@emode mne zasa prsia nejak opuchli 🙂 nemám ich síce citlivé ale sa nejako zväčšujú. Ale badam to tak od včera, v predchádzajúcom tehu sa mi nafukli ešte som ani nevedela, že som tehotná. A dnes mi začali nevoľnosti, takže sa fakt teším.

elise
30. dec 2015

@mychaella mne sa prsia zvacsili a trochu viac nafuklo brucho ako pri predchadzajucich tehu.

elise
30. dec 2015

Dnessom si robila druhy test a silne//

wey66
30. dec 2015

@emode gratulujem Ti 🙂 ja tiež dva dni pred Stedrym dnom! Prve,, bol to trosku sok ake velmi sa tesime..

wey66
30. dec 2015

Kocky drzim Vam vsetkym palce 🙂 ja 6t,, 13.1 idem na gyndu... vsetko je to pre mna take nove, napriklad dnes mi zacala strasne smrdiet avivaz 🙂)

wey66
30. dec 2015

@mychaella blahozelam 🙂 ja v rovnaky den!

mychaella
31. dec 2015

@elise brucho mam aj ja nafuknute, ale bude to skor vianocnymi kolacmi jak tehotenstvom.. 🙂

@wey66 gratulujem, prve? ja som sa este neobjednala, budem si volat az 11teho, mozno 8meho ak budem velmi nedockava 🙂

havranocka17
31. dec 2015

vsetkym tehu gratulujem a len sa pekne drzte a vela negrckajte 🙂 ja teraz ani bolest prs ani grckanie, no uplne inevtehotenstvo ako prve. Tam som si presla vsetkymi tymito srandickami.

emode
31. dec 2015

@wey66 jáj, keď sa prenesiem k prvému 🙂 strašne sme ho chceli, my sme mali problém otehotnieť pri obidvoch, takže toto tretie je úplné prekvapko 😅

gulisko
autor
1. jan 2016

@elise ja mam 33 tiež už nie som najmladšia a možem sa opytat ako maš detičky ja dvoch chalanov. Dufam že do tretice bude baba

elise
1. jan 2016

@gulisko ja mam syna 9 r adcerku bude mat 8.1 tri roky. Ale vek mam 40 inak sa citim na 35 😵 verim ze to bude dievcatko, ale nevadil by mi aj chlapcek. Drzim palce na dievcatko 😵

elise
1. jan 2016

Citim sa nafuknuta,pachut v ustach, inak este nic, trosku citlivost v prsiach

elise
1. jan 2016

Nespravime sukromku?