Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
Zajtra pojdem dokupit zasoby detskeho sampanskeho, muzovi to chcem oznamit na silvestra
my sme si robili test spolu, nemala som odvahu sama si ho urobit, takze moj muz to vie, ale sme sa dohodli, ze si to nechame pre seba este nejaku dobu, akurát, ze sem som to uz napisala 😅
ahojte tak aj ja sa pripajam. snad vsetko dobre dopadne. podla PM som dnes 6+6t ale vcera som bola u dr. nakolko sa mi zdalo ze sa mi zacina malinke spinenie a tiez som min. roku mala mimomaternicove tehu tak som sa velmi bala a radsej isla. dr. mi potvrdil tehotenstvo v maternici bol tam uz vidiet gestacny aj zltkovy vacok ale babatko este nie tak je mozne ze som tehu kratsie. mam prist na kontrolu o 2t. ale dnes uz spinim trosku viac. sice hovoril ze na maternici mam take ranky ci co to je ktore sa robia ked sa babatko uhniezduje tak ze to moze byt to. sice to spinenie si nenachadzam na gatkach len ked sa utriem toaletakom a je to take slabsie. snad bude vsetko ok. je to moje druhe normalne tehotenstvo.
baby vsetkym vam drzim palce aby to dobre dopadlo 😵
@michaella doktorov mam teda riadne obehanych tieto sviatky. Pre krvacanie som bola 3x na pohotovosti a 8 mam kontrolu u mojej, tak dufam ze dovtedy uz nebudem navstevovat nikoho.
ja som mala špinenie pri obidvoch predchádzajúcich tehu, vždy to začalo okolo 6teho týždňa a trvalo tak týždeň, takže čakám aj teraz a dúfam, že bude všetko ok 😝
@emode @havranocka17 no ja som pri prvom nemala nic uplne pohodove tehu az na tehu cukrovku. a naposledy som spinila pri momomaternicovom sice mi uz dr. potvrdil ze je to v maternici ale aj tak sa obavam 😒 ochch preco musia zeny takto trpiet? 😝
@emode keby som len spinila tak je to v poho,ale mam krvacanie a dakedy tak silne ze som z tohomuz
na nervy,ze ci vsetko bude ok
Dnes som to muzovi povedala. Este predychava. Skusali sme ale nebolo to intenzivne. Uvidime musi to stravit aj ked to cakal
@havranocka17 neboj, majú Ťa pod kontrolou, nepovedali z čoho?
@havranocka17 moses mat aj cystu a pukla ti alebo hematon
ja som dnes volala k dr. hovorila som so sestrickou lebo som zacala viac spinit nie krv len hnedy vytok. tak vraj sa nemusim obavat ze to kludne moze byt ze sa babatko uhniezduje narazilo na nejaku cievku a podobne ze to zeny mavaju. az keby sa mi nieco velmi nezdalo tak mam ist k dr/nemocnica. tak ma trosku ukludnila predsa len su sviatky dr robia rozne tak som sa chcela uistit. snad bude vsetko ok. ani lezat ani brat ziadne tabletky mi nehovorila.
@havranocka17 tak sa len šetri, ani mne predtým nikto špinenie nevysvetlil, keby sa to horšilo, resp. by išlo o riadnu krv, vtedy môže byť problém. Inak mňa dosť pobolievajú prsia a mám citlivé bradavky ☹
@meinkonka
@havranocka17 baby tak držím palce nech je všetko OK.
@emode mne zasa prsia nejak opuchli 🙂 nemám ich síce citlivé ale sa nejako zväčšujú. Ale badam to tak od včera, v predchádzajúcom tehu sa mi nafukli ešte som ani nevedela, že som tehotná. A dnes mi začali nevoľnosti, takže sa fakt teším.
Dnessom si robila druhy test a silne//
Kocky drzim Vam vsetkym palce 🙂 ja 6t,, 13.1 idem na gyndu... vsetko je to pre mna take nove, napriklad dnes mi zacala strasne smrdiet avivaz 🙂)
vsetkym tehu gratulujem a len sa pekne drzte a vela negrckajte 🙂 ja teraz ani bolest prs ani grckanie, no uplne inevtehotenstvo ako prve. Tam som si presla vsetkymi tymito srandickami.
Citim sa nafuknuta,pachut v ustach, inak este nic, trosku citlivost v prsiach
Nespravime sukromku?

stihli ste ist uz niektora aj ku dr.?
@emode nie, tato rodinna schema mi dost vyhovovala 🙂 , konecne sa mozeme v noci vyspat 😀 ale co uz, bude apson veselo.. 😅
este som nebola ani u dr. az niekedy po 11tom sa chystam, tak uvidíme.