Augustovky 2021
Ahojte je tu niekto somnou na úplnom začiatku tehotenstva ? ☺️
@miskachrumka ahoj, ja pociťujem tiež tlaky a menšiu bolesť, ale ináč všetko v poriadku.. Áno bola, srdiečko bije, najbližšie sono 17.2
Baby je možné že by mi bolo zle na žalúdok z kyseliny listovej ktorú užívam každý deň??
@miskachrumka Nemyslim si, ze by z kyseliny listovej bolo zle na zaludku, je to len vitamin. Ine lieky neberies?
@nanajam nie vôbec a dnes som si ju skúsila nedať a veru mi je lepšie 😳😏
@miskachrumka Skus si ju dat inokedy pocas dna.Ja kyselinu beriem vecer okolo 17:00,lebo rano beriem ine lieky.
Ahojte 🙂 ja som 8t+1 🙂 po 6 rokoch snazenia sa to podarilo 🙂 srdiecko nam pekne bije 🙂 ja papam vela keďže som prestala fajčiť...jedno co nechapem je ta unava 🙂 o 3-4 rano som hore,zaspim o 18stej na 2 hod...potom som hore pol hodku a uz zasa spim 🙂..necitim,ze by mi bolo zle,skor citim taku bublinu ani neviem kde presne,ci je to hrud alebo trojuholnik...mam take predychavanie...stretol sa s tym niekto? Mozno je to kvôli fajceniu...
@miskachrumka ahoj...ja mam take brucho ako keby som bola v 5 mesiaci...a to som nikdy bruško nemala...normalne ked sedim brucho sa mi dotyka stehiem 😂😂😂😂 taky zvlastny pocit ..az mi to vadi lebo uz ked teraz mam pupek co bude potom 😂😂
@tehulkaaa1986 ahoj, ja som v 11tt a brucho mam tiež ako tesne pred pôrodom 🤣🤦♂️. Začalo sa mi zväčšovať okolo 8tt. Už sa ma aj ľudia pýtali, či mám teraz termín 😁🤣.
@liwmia dost skoro nie ? 🙂 a vsetko ma tak nafukne ako tu rybu ked sa zlakne a spuchne 🙂
@miskachrumka ahoj aj ja mám august termín aký si ty a aký veľký plod ti namerali??
Ahojte aj ja sa pridám.Ja mám termín na 29.8.21 tak som práve v 10.tt.😊..u mňa bolestivé prsia a tiež nafúknuté brucho a nočné toalety..termín na sono mám 8.2. Taktiež som zvedavá ako sme podrástli..vy ste ako na tom a veľkosť plodu pri 2.kontrole??
@anariama koniec 8tt 1,5cm ....idem už treti krát budúcu stredu ... že už budú aj odbery
@anariama prvé tehu?
Ahojte, hlasim sa aj ja... 😇 12.tt ❤ Doma dvojicky v pubertalnom veku 😁
@miskachrumka nie druhé ale prvé nedopadlo dobre..dúfam že toto bude všetko v poriadku v pohode , kľude a v zdraví
Babule ešte sa chcem opýtať.. prosím je tu nejaká ktorú tiež od začiatku bolí jeden prsník viac ako druhý?? Mňa konkrétne ľavý .. už sa začínam obávať a rozmýšľam nad sonom ... Obidva boleli dlho a pravé už pomaly poľavuje ale to ľavé stále 😞😞 a sono je možné v marci 😞
@miskachrumka ahkj ja som;)teda u, zacinam 14tt
Dnešná hláška môjho muža bolo ich už veľa ale táto tiež stojí za zmienku!
*Ráno hovorím mužovy bože ako sa mi niekedy už ťažko otáča na posteli a zas mi asi chce byť ťažko na žalúdok .. "muž zlatko čakáš jedno a 9mes. a sťažuješ sa ... a ja ich nosím milióny vo vaj*iach a celý život a nesťažujem sa *🤦🤦🤣🤣🤣
🌸Ahojte 🌸 tak naša dnešná poradňa so (4d ) sonom dopadla na výbornú .. . Bábätko je úplne zdravé pozerala od hlavičky po pršteky.. šiju, hlávku ,merala , cievky, nosovú kosť ,ražtepy pozerala srdiečko , tep,orgány počítala pršteky ,rúčky, nôžky.. vďaka Bohu aj naše trerie dieťa je úplne zdravé ♥️🙏aj krvné testy sú v poriadku.. dokonca nám zakývala a dr povedala čaute rodkáči tak mužovy až slza vybehla sme sa aj zasmiali a to čo som cítila sú naozaj pohyby ... Aj pohlavie vieme na 80% lebo ževraj 100% to bude až keď sa narodí 😁 a termín sa a nám posunul o týždeň späť takže niesom 12+5 ale 13+5 takže končím 14tt..a t.p je opäť 25-28.8 .. prajem aj Vám nech máte všetko v poriadku mamičky 🙂 a lepšia fotka sa nepodarila nakoľko naše dieťa sa nonstop pohybuje ♥️ čakáme dievčatko takže k dvom chlapcom pribudne dievča ♥️
@miskachrumka Moc gratulujem..krásne..
@miskachrumka koľko meria bábatko?? Asi podľa veľkosti ťa hodila do termínu august?
@anariama 10cm
@miskachrumka Blahozelam,ze babatko je v poriadku a ze bude dievcatko k dvom chlapcom to je super☺Ja som tiez uz bola na NT vysetreni, aj nase babatko je v poriadku, tiez mi zakyvalo😄My sa chceme nechat prekvapit co sa tyka pohlavia, uz mame chlapca aj dievca, tak hlavne nech je zdrave a budeme stastni❤❤❤
Ahojte 😊Vidis, na nase morfo sono by som aj zabudla 😊
@miskachrumka. Boli sme este 10.2., to som mala byt v 13.tt, ale podla merani uz 14.tt. Vsetko ok, rizika na geneticke choroby minimalne, a tiez sa chceme nechat prekvapit, co to bude
@nanajam. Doma uz mame velke dvojicky - parik 😊
A uz par dni mam pocit, ze citim pohyby 🙈 15. - 16.tt. Myslite, ze je to mozne?
@elenita aj ja cítim pohyby

@bogarik_11 Ahoj, vitaj medzi nami🙂Držím prsty, aby tento raz bolo všetko v poriadku a dotiahla si to spolu s nami do úspešného konca❤