icon

Augustovky 2021

miskachrumka
28. dec 2020

Ahojte je tu niekto somnou na úplnom začiatku tehotenstva ? ☺️

nanajam
19. jan 2021

@bogarik_11 Ahoj, vitaj medzi nami🙂Držím prsty, aby tento raz bolo všetko v poriadku a dotiahla si to spolu s nami do úspešného konca❤

katarinax
20. jan 2021

@miskachrumka ahoj, ja pociťujem tiež tlaky a menšiu bolesť, ale ináč všetko v poriadku.. Áno bola, srdiečko bije, najbližšie sono 17.2

miskachrumka
autor
20. jan 2021

Baby je možné že by mi bolo zle na žalúdok z kyseliny listovej ktorú užívam každý deň??

nanajam
20. jan 2021

@miskachrumka Nemyslim si, ze by z kyseliny listovej bolo zle na zaludku, je to len vitamin. Ine lieky neberies?

miskachrumka
autor
20. jan 2021

@nanajam nie vôbec a dnes som si ju skúsila nedať a veru mi je lepšie 😳😏

nanajam
22. jan 2021

@miskachrumka Skus si ju dat inokedy pocas dna.Ja kyselinu beriem vecer okolo 17:00,lebo rano beriem ine lieky.

miskachrumka
autor
22. jan 2021

Ahojte tak naša fazuľka narástla za tri týždne ☺️🙏🥰 že je zatiaľ všetko v poriadku tak sa tešíme

tehulkaaa1986
26. jan 2021

Ahojte 🙂 ja som 8t+1 🙂 po 6 rokoch snazenia sa to podarilo 🙂 srdiecko nam pekne bije 🙂 ja papam vela keďže som prestala fajčiť...jedno co nechapem je ta unava 🙂 o 3-4 rano som hore,zaspim o 18stej na 2 hod...potom som hore pol hodku a uz zasa spim 🙂..necitim,ze by mi bolo zle,skor citim taku bublinu ani neviem kde presne,ci je to hrud alebo trojuholnik...mam take predychavanie...stretol sa s tym niekto? Mozno je to kvôli fajceniu...

tehulkaaa1986
26. jan 2021

@miskachrumka ahoj...ja mam take brucho ako keby som bola v 5 mesiaci...a to som nikdy bruško nemala...normalne ked sedim brucho sa mi dotyka stehiem 😂😂😂😂 taky zvlastny pocit ..az mi to vadi lebo uz ked teraz mam pupek co bude potom 😂😂

liwmia
26. jan 2021

@tehulkaaa1986 ahoj, ja som v 11tt a brucho mam tiež ako tesne pred pôrodom 🤣🤦‍♂️. Začalo sa mi zväčšovať okolo 8tt. Už sa ma aj ľudia pýtali, či mám teraz termín 😁🤣.

tehulkaaa1986
26. jan 2021

@liwmia dost skoro nie ? 🙂 a vsetko ma tak nafukne ako tu rybu ked sa zlakne a spuchne 🙂

anariama
27. jan 2021

@miskachrumka ahoj aj ja mám august termín aký si ty a aký veľký plod ti namerali??

anariama
27. jan 2021

Ahojte aj ja sa pridám.Ja mám termín na 29.8.21 tak som práve v 10.tt.😊..u mňa bolestivé prsia a tiež nafúknuté brucho a nočné toalety..termín na sono mám 8.2. Taktiež som zvedavá ako sme podrástli..vy ste ako na tom a veľkosť plodu pri 2.kontrole??

miskachrumka
autor
28. jan 2021

@anariama koniec 8tt 1,5cm ....idem už treti krát budúcu stredu ... že už budú aj odbery

miskachrumka
autor
28. jan 2021

@anariama prvé tehu?

elenita
28. jan 2021

Ahojte, hlasim sa aj ja... 😇 12.tt ❤ Doma dvojicky v pubertalnom veku 😁

anariama
29. jan 2021

@miskachrumka nie druhé ale prvé nedopadlo dobre..dúfam že toto bude všetko v poriadku v pohode , kľude a v zdraví

miskachrumka
autor
30. jan 2021

Babule ešte sa chcem opýtať.. prosím je tu nejaká ktorú tiež od začiatku bolí jeden prsník viac ako druhý?? Mňa konkrétne ľavý .. už sa začínam obávať a rozmýšľam nad sonom ... Obidva boleli dlho a pravé už pomaly poľavuje ale to ľavé stále 😞😞 a sono je možné v marci 😞

novyzivot123
2. feb 2021

@miskachrumka ahkj ja som;)teda u, zacinam 14tt

miskachrumka
autor
6. feb 2021

Ahojte tak my už máme za sebou tretie sono už aj odbery čakáme na výsledky... A 23.2 ideme na prenatálne sono v 4d už sa tešíme... Z fazuľky je už jahôdka ♥️🥰

miskachrumka
autor
7. feb 2021

Dnešná hláška môjho muža bolo ich už veľa ale táto tiež stojí za zmienku!

*Ráno hovorím mužovy bože ako sa mi niekedy už ťažko otáča na posteli a zas mi asi chce byť ťažko na žalúdok .. "muž zlatko čakáš jedno a 9mes. a sťažuješ sa ... a ja ich nosím milióny vo vaj*iach a celý život a nesťažujem sa *🤦🤦🤣🤣🤣

miskachrumka
autor
23. feb 2021

🌸Ahojte 🌸 tak naša dnešná poradňa so (4d ) sonom dopadla na výbornú .. . Bábätko je úplne zdravé pozerala od hlavičky po pršteky.. šiju, hlávku ,merala , cievky, nosovú kosť ,ražtepy pozerala srdiečko , tep,orgány počítala pršteky ,rúčky, nôžky.. vďaka Bohu aj naše trerie dieťa je úplne zdravé ♥️🙏aj krvné testy sú v poriadku.. dokonca nám zakývala a dr povedala čaute rodkáči tak mužovy až slza vybehla sme sa aj zasmiali a to čo som cítila sú naozaj pohyby ... Aj pohlavie vieme na 80% lebo ževraj 100% to bude až keď sa narodí 😁 a termín sa a nám posunul o týždeň späť takže niesom 12+5 ale 13+5 takže končím 14tt..a t.p je opäť 25-28.8 .. prajem aj Vám nech máte všetko v poriadku mamičky 🙂 a lepšia fotka sa nepodarila nakoľko naše dieťa sa nonstop pohybuje ♥️ čakáme dievčatko takže k dvom chlapcom pribudne dievča ♥️

anariama
23. feb 2021

@miskachrumka Moc gratulujem..krásne..

anariama
23. feb 2021

@miskachrumka koľko meria bábatko?? Asi podľa veľkosti ťa hodila do termínu august?

miskachrumka
autor
23. feb 2021

@anariama 10cm

nanajam
23. feb 2021

@miskachrumka Blahozelam,ze babatko je v poriadku a ze bude dievcatko k dvom chlapcom to je super☺Ja som tiez uz bola na NT vysetreni, aj nase babatko je v poriadku, tiez mi zakyvalo😄My sa chceme nechat prekvapit co sa tyka pohlavia, uz mame chlapca aj dievca, tak hlavne nech je zdrave a budeme stastni❤❤❤

elenita
23. feb 2021

Ahojte 😊Vidis, na nase morfo sono by som aj zabudla 😊
@miskachrumka. Boli sme este 10.2., to som mala byt v 13.tt, ale podla merani uz 14.tt. Vsetko ok, rizika na geneticke choroby minimalne, a tiez sa chceme nechat prekvapit, co to bude
@nanajam. Doma uz mame velke dvojicky - parik 😊
A uz par dni mam pocit, ze citim pohyby 🙈 15. - 16.tt. Myslite, ze je to mozne?

nanajam
24. feb 2021

@elenita Mozu to byt pohyby take jemne, ved je to 3.tehotenstvo tak to mozes pocitovat skor. Tesim sa, ze ste v poriadku☺krasne rastiete❤❤

elenita
24. feb 2021

@nanajam no veru, brusko vykuklo velmi skoro 🙈 A ano, citim len velmi jemnucko pohyby, podobne pohybom criev, drobnemu vlneniu...stale som si nebola ista, ci je to uz ono...ale asi ano ❤

miskachrumka
autor
24. feb 2021

@elenita aj ja cítim pohyby