icon

Bábätka a maminky z Liptovského Mikuláša komunikujú online

bambulka026
4. jan 2008

Ahoj otvorila som tuto temu aby sme mohli pokecat co nove... 🙂

Strana
z155
luciac
20. feb 2013

ahojte mamicky najde sa tu mamina z LM na kocikovanie?

marta83
4. máj 2013

dr.Danusa Kapcatova prosim Vas zienky z LM npoznate niekto tuto pani doktorku, ze aka je? dakujem za kazdy nazor.

kloti
15. okt 2013

Ahojte dievčatá, prosím Vás, máte niekto skúsenosti (alebo info) ohľadom ceny za opatrovanie detičiek v súkromnej MŠ Stonožka? Ďakujem.

jeanette26
16. mar 2014

Ahoj holky🙂
koukám, že tato diskuse už není moc aktuální☹ale možná si někdo všimne...
Nebydlím v LM, ale máme tam rodinu a občas tam jezdíme a většinou se po prvním dni začneme nudit🙂teda hlavně mé děti, tak jsem chtěla zjistit, zda tu není nějaká maminka, se kterou bychom se spřátelily a občas třeba sešly, když tam zrovna budeme.
Mám dvě dcerky 2,5 a 6 let, tak kdyby měl někdo zájem a měl podobně staré děti, budu ráda když se ozve🙂
ideálně do zprávy.
Jedeme tam na Velikonoce, tak by bylo fajn se předtím trochu seznámit po emailu🙂

Mejte se moc hezky a snad se někdo ozve🙂

Žaneta

lucinka144
10. nov 2014

ahojte dievcata z LM... neviete mi poradit, ...?? zajtra mam ist na Gynekologiu do Nemocnice sa objednat do ambulancie na operaciu. 😒 neviete od ktorej ordinuju...pripadne kde presne maju ambulanciu ? ..alebo nejaky detail ktory by mi pomohol aby som tam nebludila ??? dakujem 🙂

nextik
6. máj 2015

Ahojte - Dufam ze sa mozem opytat 🙂 Hladam opatrovatelku ku dvom detickam (2 a 5r) - na obcasnu vypomoc v Lipt. Trnovci . Poznate niekoho? Dakujem 🙂

matikmatuska
10. nov 2015

Maminky davali ste sa niektore fotit u Martin Gaál Photography? Mali aj dake rekvizity?

mirusss88
19. jan 2016

ahojte,
Obraciam s prosbou o pomoc pri výskume, ktorý je zameraný na preskúmanie vzťahu medzi tým ako matky a otcovia vnímajú rodičovstvo a výskytom post-traumatických stresových reakcií. Súčasťou výskumu je porovnanie výsledkov rodičov detí, ktoré sa narodili predčasne a ktoré sa narodili v termíne.
Ak máte čas a chuť zúčastniť sa výskumu, budem vám vďačná, tu je naň link. Zúčastniť sa môžu aj otcovia detí. Ideálne je ak sa zúčastnia rodičia detí vo veku 0-5rokov. Ak nemáte chuť zúčastniť sa výskumu, tak sa ospravedlňujem za obťažovanie.

https://docs.google.com/forms/d/1veehu9DZ_5Sgae...

Vyplnenie dotazníku trvá približne 5 až 10 minút. V niektorých prípadoch nestačí na link kliknúť, treba ho prekopírovať do nového okna... Otázky sa týkajú informácií o rodičovi, dieťati, niektorých subjektívnych pocitov ohľadne rodičovstva a prípadných post-traumatických reakcií súvisiacich s pôrodom a príchodom dieťatka na svet.
Výskum dodržiava etické zásady, spracovanie informácií je anonymné.
Výsledky výskumu budú spracované v rigoróznej práci, ktorá bude obhajovaná na Katedre psychológie Filozofickej Fakulty Univerzity Komenského.
V prípade, že máte nejaké otázky, alebo by ste si chceli prečítať výsledky práce neváhajte ma kontaktovať na fodorova.j@gmail.com.

Vrelá vďaka

Mgr. Jaromíra Fodorová
psychologička

metoyou4
28. apr 2016

Ahojte,chcela by som vás poprosiť,chodíme k doktorke Mišíkovej do LM a uz sme po odtlačkach a 15.8 mame ísť po strojček....Až 15.8 ,zdá sa mi to dosť dlho a syn ide na druhu školu a bola by som velmi rada,keby ho mal oveľa skôr a bol naň zvyknutý....ak by tu bol niekto kto pozná niekto odtiaľ buď doktorku,alebo sestričku a pomohol mi na skorší termín,odmením sa mu....potom IP

metoyou4
28. apr 2016

Ahojte,chcela by som vás poprosiť,chodíme k doktorke Mišíkovej (zubárke) do LM a uz sme po odtlačkach a 15.8 mame ísť po strojček....Až 15.8 ,zdá sa mi to dosť dlho a syn ide na druhu školu a bola by som velmi rada,keby ho mal oveľa skôr a bol naň zvyknutý....ak by tu bol niekto kto pozná niekto odtiaľ buď doktorku,alebo sestričku a pomohol mi na skorší termín,odmením sa mu....potom IP

snowgirl1
13. sep 2023

Ahojte chcela by som sa vás spytat syn je predškolák takze o necelý rok nás čaká výber základnej školy a tak zisťujem o školách informácie hlavne - ZŠ Podbreziny a ZŠ Okolicne chodí tam niektorej z vás dieťatko ? Ako ste spokojne? Kolko maju spolužiakov? Aký je prístup pedagógov na prvom stupni? Ako maju to s úlohami moc ci malo? A podobne

Strana
z155