Boli ste niekto na kardiocentre na Kramároch v 2005?

oxan
14. aug 2009

bola som v roku 2005 v detskom kardiocentre na kramaroch a chcela by som pokecat a pospominat na pobyt ak ste tu niektore co tam boli tal pridte....inka monca cakam vas ...

cica13
14. aug 2009

No tak to som zvedava, kolko sa vas tu najde.... 😀 😀 😀

ianitka
14. aug 2009

to aj ja...

oxan
autor
14. aug 2009

cica robila si tam aj 2005 na hrebikovej strane takto z foto is nejak nespominam baby kde ste?

inneska
14. aug 2009

oxi..ja som tu, len my sme tam ani nedostali...tak nemám čím prispieť 😅 😕

oxan
autor
14. aug 2009

jaj a ja ze ste tam boli no vidis citam a ako zle no neva ale aspon mam viac bab co amli zo srdieckom problem aj aj som si myslela ze som sama na svete a ked sme tam prisli bolo nas tam vela taky je osud...ja som ti taka ani taka ani taka neviem sa tak tesit a uzivat si toho druheho syna mam v sebe stale taky pocit napatia a tak a strasne by som chcela najst baby co tam boli so mnou hlavne jednu elen z bb a aniku ale bud nemaju internet alebo sem nechodia lebo ked mi maly zomrel ja som sa s tadial pratala ako nepricetna taky psycho..ale to je zasa na inu debatu..

cica13
14. aug 2009

Oxan ahoj, ano robila som tam v r.2005, ale ja nerobim na Acku na Hrebikovej strane, ale vedla na Becku na kardiochirurgii.... 😀

gudulo
16. aug 2009

ahojte, my ideme vo stvrtok do DKC
dufam ze vsetko dobre dopadne
dajte mi prosim nejake informacie - ako to tam prebieha ....

oxan
autor
17. aug 2009

ahoj budem vam drzat palce nas tam prijali na pravu stranu tam to ma pod kontrolou dr.hrebik tam su predoperacne stavy potom vas zoperuju a idete na lavu stranu ta je dr.nosalova neviem ako ste na tom vy co vam idu robit to ti skor poradi ciculka kedze je tam ako doma 😀hned po operacii je baba este na rapke dole na prizemi podla toho ako na tom je ...tak sa drzkajte a napis co a ako...

cica13
17. aug 2009

Gudulo...vsetko som ti napisala do IP! 😉 😉

Oxan ahoj 😉

bambi09
17. aug 2009

My tam zatiaľ chodíme len na kontroly,do ambulancie,prešli sme z Antolskej od MUDr.Krč-Turbovej 😝
dúfam,že sa do nemocničnej časti ani nedostaneme,ale jeden nikdy nevie ☹ ☹ ☹

diapozitiv01
3. sep 2009

Ahojte,
mi sme boli na echokardiografii v DKC ked bol malicky Maximilianko v 26 tyzdni. Vtedy mu nic nezistili. Nakolko vsetko nebolo vidiet objednal nas na 5.augusta - 34 tyzden. Max sa ale narodil 4.8.
Narodil sa v utorok, vo stvrtok mu zistili selest na srdiecku, mysleli sme ze to neni ni vazne, kedze sme absolvovali echokardiografiu v DKC. V piatok na obed ho uz ale prevazali do DKC, o 4 nam zdelili ake ma vrodene vady, o pol 5 tam bol este muzik, hovoril s doktorom, videl malickeho, plackal. Operacia mala byt naplanovana na pondelok, ci utorok. Ze jeho stav neni taky vazny aby ho hned operovali. Bohuzial o 9 vecer som sa dozvedela ze Maximilianko zomrel. Zomrel par minut pred 8 a to ze ho hodinu ozivovali.
Vela veci jasnych, co sa vlastne stalo za tych par hodin, medzi tym ako ho manzel este videl ziveho a ked uz jeho srdiecko nepracovalo, preco ho teda hned neoperovali.
Ked sme boli pozret Maxika okolo 11 v noci, ked uz ho mali prevazat spat na Antolsku aby mu spravili pitvu, doktorka nam vravela ze sa k nim dostal neskoro...
Uz je tomu viac ako mesiac, dnes som dostala odvahu zavolat doktorke v DKC a spytat sa na podrobnosti a viziu do buducnosti, ale rano isla domov, mala po sichte. Tak skusim zajtra, boze odhodlavala som sa viac ako mesiac..
Nas Maximilianko zomrel na diagnozu dvojvytokova prava komora. Jeho srdiecko funguvalo len na skrate medzi komorami.
Nic nam uz nase prvorodene dietatko, nasho synceka Maximilianka nevrati, ale chcem vediet ako to v skutocnosti bolo...

magimary
3. sep 2009

dia, máš na to plné právo... 😔
zisti si, čo najviac... ☹

zdenocka
5. sep 2009

Ahojte,
nas syncek prekonal v januari operaciu srdiecka, diagnoza predzipredsienovy defekt. Je to lahsia diagnoza, no napriek tomu sme sa velmi bali. Operacia dopadla dobre, v pondelok ho operovali, a uz v piatok sme isli domov. V juli sme boli na 2 kontrole a doktorka nam povedala, ze vsetko je zatial dobre, uvidime sa o rok. Tak velmi sa tesime.
Diapozitiv, verim, ze sa Vam podari zistit pravdu 😔 , mate na to pravo.

diapozitiv01
6. sep 2009

Ahojte,
tak nic nove som sa nedozvedela, vsetko su len take dohady, co to nahle zhorsenie stavu mohlo sposobit. ci to bol prevoz /aj ked len v ramci bratislavy/ alebo nejaka infekcia, alebo hocico ine...
Okrem dvojvytokovej pravej komory mal aj na jednom mieste zuzenu aortu.
Pitva jeho srdiecka bola velmi narocna a dokonca samotny patolog aj detska lekarka mali problem sa zorientovat.
Co sa tyka prveho ultazvuku srdiecka /echokardiogarmu/ tak sa doktor osetril vetou, ze bola horsia viditelnost a poloha plodu, takze tak.
Keby sa to vysetrenie podarilo zopakovat, urcite by nato prisli /a mali by sme lepsie vyhliadky/, ale bohuzial....
Do buducnosti budeme sledovani omnoho viac a som rozhodnuta nielen ist na echokardiografiu do DKC ale aj doktorovi Holanovi a aj do Heliosu do Brna.
Islo o vyvojovu chybu nie geneticku, takze dufame ze nam raz nas Anjelik Maximilianko posle svojho surodenca, ktory bude uplne zdravucky.

danu
24. mar 2010

zuzickamm - Včera o 22:56
Ahojte,mam 11-mesac. synceka,maju ho operovat v detskom kardiocentre na Kramaroch. Ake mate skusenosti...?

oxan
autor
25. mar 2010

ahoj zuzi to ma mrzi ze ma aj tv syncek problemy ale neboj vsetko dopadne oki su tam naozaj specialisti a aj v pohode personal aspon ja som mala stastie na sestricky az mozno na jednu ale aj dr -nas operoval matej nosal bol super vsetko mi vysvetlil co ide orbit a ako ja ked ja som v tom case boal mimo reality ale to urcite kazda z nas...je to fajn ze tam su aj izby a nie si v tom saam kedze su tam aj ine mamicky...takze sa neboj drzim palce a napis ako to odpadlo a na oc vas idu pperovat?.....

dara76
18. máj 2010

Mame sme len dobre skusenosti. Stravili sme tam so syncekom dost casu. Boli ku nam ustretovi a mili, nemozeme sa stazovat.

zuzickamm
28. máj 2010

@oxan ahoj oxan, maly ma 2 chyby, ma 9 mm dierku-dost hlboko a defekt komoroveho septa.Vobec neviem kto ho bude operovat.Ale chceli by ho operovat do konca juna.Stale sa to odklad.Mali sme ist 22.maja, ale mal kasel a soplik.To nas tak necakane zavolali 21. Myslela som, ze to bude dlhsie trvat, kym nas zavolaju.Aspon tak mi bolo povedane.
Teraz nam kazali dat urobit vyter z nosa a hrdla.Robili mu to v utorok 25.maja a dnes je piatok a este nie su vysledky.
Dnes som mala vola do BA a dohodnut sa na hospitalizaciu.Bez vysledkov sa to neda.
Dohodli sme sa s recepcnou v kardiocentre, ze zavolam v pondelok.Uz mi povedala, ze tento tyzden nemaju nic volne, ani cez vikend.Takze mozno az na dalsi tyzden.Uz by som to chcela mat za sebou.

zuzickamm
28. máj 2010

@dara76 ahoj dara, dakujem.

janka19814
2. okt 2010

ahoj moj syncek bol operovany pred dvoma tyzdnami s diagnozou vsd musim povedat ze vsetko dopadlo dobre a lekari ako aj sestricky boli vynikajuci patri im moja velka vdaka

maxiberuska
6. okt 2010

ahojte maminy, aj ja sa pripájam, zajtra máme výročie 7 rokov od operacie, pre nás sú to druhé narodeniny v roku a vždy si na to spomeniem, všetko dobre dopadlo, chvalabohu.

zuzulka255
19. feb 2011

@danu ahoj...chcem sa opytať či ste už boli na tej operacii...moja ma 6mm defekt v lavej predsieni...mala by mať katetrizacny zakrok....vy ste mali aku operaciu ak smiem vedieť

danu
19. feb 2011

@zuzulka255 ja som len skopirovala prispevok, ktory pisala zuzickamm musis sa opytat jej 😉

nikus973
18. aug 2011

ahojte.. ja nie som síce mamička a ani som nebola na kramároch v roku 2005... ale som 23 ročné dievča a operovali ma v roku 2001. S pracovníkmi som nebola spokojná. Ale boli úplne iní ako sú teraz (nikoho nepoznám).. len doktor,ktorý ma operoval a jedna sestrička boli fajn. Inak niečo strašné ale s tým sme mi nič nemohli spraviť. V 12-tich rokoch mi zistili vrodenú chybu ☹ a 2 mesiace pres 13-timi rokmi som bola na operácii. Jediná dobrá vec,ktorá na tom všetkom bola bolo,že som nečakala dlho na operáciu. Mala som 3 šelesty a nedomykavosť chlopne. V nemocnici bola somnou aj mamina čo bolo pre mňa veľmi podstatné a potrebné. Znášala som to dosť zle kedže som už len 12 rokov a taktiež sa mi ťažšie a bolestivejšie hojili rany. Znova začínam mať problémy,ale dúfam,že môj kardiológ mi s tým pomôže.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre