•
26. aug 2009Bibka tak si lasagne zvládla Super Lacné rýchle fajné Zuzlik kožuštek peknučký Ale 2,1poštovné?Nejak veľmi veľa To potom dosť spolu
0
taku sektorovu, kuk http://www.brw.com.pl/slo_index.php, ale trosku ina zostava
Ahojte 🙂 ,Ivka,tak baby prišli od vás vytešené,super si im varila,dokonca aj darčeky si doniesli-tie žaby,čo,nemá kto nosiť 😃 😃 ,bavlnky na náramky,hádam ich budem častejšie posielať,tak ich zaodeješ 😃 😃 😃... ,zuzka,tú detskú izbu mi neotvorilo,kožúšok je krásny,to poštovné drahé po zvýšení cien,ale to bude hádam 1.trieda-doporučene,to je o dosť drahšie ako obyč.1.trieda,ale čo by sme pre krásu naších drobcov neurobili,pár centíkov hore-dole =-) ,Ľubka,vy idete prerábať kúrenie,a aké? aj budeš vyvárať majstrom?Bibka,tak demänovky si musíš chlipnúť každý večer,keď do rána dobre Eli spinkala 😃 😃 ,Jarka ako,vraj v piatok sa vracia z kúpeľov?
ahojte ja som si prave dve hodiny pisala so sesternicou co sme sa nevideli a nepoculi od mojej svadby,15 rokov,taka som rada ze sme sa skontaktovali.
Ivka som rada ze boli spokojne aj ked dnesne rizoto sa mi moc nevydarilo 😞
ani mne tu detsku neotvorilo
Ivka som rada ze boli spokojne aj ked dnesne rizoto sa mi moc nevydarilo 😞
ani mne tu detsku neotvorilo
ahojte ja som mala riadny budicek dnes,poviem na stretku,tak sa tesime,pa pa
Ahojte žienky 🙂 ,Bibka,tak veru šťastnú cestu,ďalší poklad si zajtra doveziete domov 🙂 ,my sme dnes teda mali smolu,autobus o 16.h.od nás nám nešiel, pokazil sa,opravovali ho ,ale nič z toho,tak sme nakoniec prišli do Brezna busom až o 17.h. od nás,to som bola prichystaná,že sa idem vrátiť domov,ale dvojky sa vééľmi na bus a detičky tešilii-ich druhá cesta busom do Brezna,tak sme si spravili len krátky výlet 😃 😃 ,stihli sme posledné dva tance-škoda,raz za uhorský rok sa vyberieme autobusom,aj to sa pokazí,naspäť sme išli vláčikom-dvojičky prvýkrát,pozerali ako sovy =-) =-) ,ledva sme stihli prísť domov a poriadna búrka....dúfam,že ste si dobre poklebetili na stretku,detičky sa vyšantili,síce malé skôr vyváľali na tráve 😃 😃 ,hádam budú aspoň nejaké fotočky...Ľubka,teba som ani nepostrehla,iba Sebastiána počas vystúpenia,ponáhľala si sa za majstrami domov?Ivka,ty mi napíš,aký si to mala budíček =-)
Začni písať odpoveď...

Odošli