icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

veronikani
7. nov 2012

@lusinda1989 ahoj, ja ich používam

tinasc
7. nov 2012

@veronikani ďakujem 🙂

saska145
8. nov 2012

Tak a od 27.10.2012 od 4.00hod máme krásnu princezničku Tamarku 🙂 Vážila 3450g a merala 50cm 🙂

betis84
8. nov 2012

@saska145 blahozelam 🙂

saska145
8. nov 2012

@betis84 Ďakujeme 🙂

lusinda1989
8. nov 2012

@veronikani ahoj a odkial si??? mala by si o ne zaujem ???

veronikani
8. nov 2012

@lusinda1989 som z BA - Petržalka a sú vyrobené v Nemecku alebo v Poľsku? tie Poľské nie su dobré, my kupujeme len Nemecké...

lusinda1989
8. nov 2012

fuha to neviem musim kuknut 🙂 moja mamina byva v petrzalke 🙂 tusim na tupolevovej 🙂

katka143
Odpoveď bola odstránená
betis84
14. nov 2012

Ahojte kocky ako sa mate a co Vasi drobci?Ja si to s malickou uzivam je strasne zlata materstvo je naozaj krasne 🙂

malapepka
15. nov 2012

@betis84 Ahoj. Vidím, že odkedy sme všetky porodili, už sem nikto- skoro nikto nechodí. Koľko presne má tvoja dcérka? Ako sa volá? Tiež si to užívam 🙂 Našťastie je Tomáško dobré bábätko, takže radosť byť maminou 🙂 Už ste boli na nožičky?

betis84
15. nov 2012

ahoj to som si aj ja vsimla ze sem uz nikto nepise. Uz mame ine starosti. Vola sa Lianka a zajtra mame tri tyzdne,aj moja mala je velmi dobre babo place len ked chce papat inak spinka.Na nozicky sme este neboli nabuduci utorok ideme k detskej a posle nas,A vy ste uz boly?

malapepka
16. nov 2012

@betis84 Hej, boli sme. Hodnoty boli 1B obe nôžky, čo je vraj dobré a aj tak do 4. mesiaca baliť naširoko ☹ Ono veľmi záleží od lekára! Kojíš, máš dosť mlieka?

betis84
16. nov 2012

ano kojim zatial mam dost mlieka.Ale zaciatky boli tazke prvy tyzden to dalo zabrat teraz sa napapa tak za pol az tristvrte hodinku a potom spinka cca tri hodky.A ty kojis?Odkial si?

trasko
26. nov 2012

ahojte.ako ste na tom s depkami?na chytilo b.blues este v porodnici a teraz neviem...makam od rana,riadim,varim,peciem,zacala som doma robit ale stale mam pocit ze je to malo a mam vycitky.mam 6tyzdnove babatko a 10rocneho syna.chcem sa aj o seba postarat ale nezostava mi uz na to cas.nemate aj vy take vycitky ze nestihate?dlho mi trvalo to sem napisat

veronikani
26. nov 2012

@trasko ahoj, aj ja som mala depky ☹ katastrofa .... moja malá má tiež 6 týždňov... bývala som strašne nervózna a z ničoho nič som sa rozplakala a mala som pocit a ešte mám že som neschopná.... neboj nie si sama 😒 veľmi pomaly sa z toho dostávam ...

trasko
26. nov 2012

veronika ja mam uz druhe babo.nie som ziadny slaboch,ale pri prvom to takto nebolo.ale asi nebol cas-ex mal frajerku,flakal sa.kaslal na nas.asi nebol cas na depky a teraz ked je takmer vsetko ok TAK TOTO.hambim sa a usla by som niekam prec.nic som nejedla dnes,zajtra poradna a cakam ako ma doktorka do..be ze maly je TUCNY.revem ako debilna.

slavka034
27. nov 2012

@trasko hlavu hore dievča)) ak ti malinký pekne priberá tak kašli na to čo ti povie doktorka..prečo by mal byť tučný?? veď len super prospieva a neplač hlavne 🙂 🙂 🙂 malému predsa nevieš a ani nedokážeš povedať:táák a teraz ti nedám papať) moja malá je neustále na prsníku a ja si poviem keď jej chutí nech si dá 😀 😀 😀 😀
čo sa týka starania o seba a domácnosť..noo..snažíme sa aby bolo všetko tip-top aby všetci mali to čo majú mať) ja som tiež zo začiatku vyvárala vypekala prala a žehlila (čo som sa so žehličkou skamarátila iba pred pôrodom)stále dookola...a potom mi nezvyšoval čas na seba 😀 😀 večer som bola rada ak sa mi podarilo pred polnocou dostať do postele...no des a hrúza)))..ale sekla som s tým 😀 😀 😀 mám v p....na lehátku ako v tej pesničke od Horkýže Slíže 😀 😀 😀 😀 miesto upratovania prania a žehlenia si ľahnem pozriem dobrý film alebo len tak schytím knihu a aj tak zaspím pri nej 😀 😀 😀
a je pravda že ani to počasíčko nám na pohode neprispieva 😢 😢 😢
pozri ja sa "namaľúvam" jedine 2 x do mesiaca keď ideme s Natálkou na poradňu 😀 😀 😀 😀 a sú dni keď len tak v nočnej košeli behám po dome a kašlem na všetko a na všetkých)))
takže ak ti depka zaklope na dvere kuk cez kukátko a nepúšťaj ju ani bohovi 😀 😀 😀 😀
apropó koľko ti malý priberá medzi poradňami? 😀 😀 😀

trasko
27. nov 2012

slavka na prvej poradni pribral za 2tyzdne 800g dnes mame o 14tej poradnu tak uvidim a napisem kolko.drz palec

trasko
27. nov 2012

slavka tak 6tyzdnovy vazi 5800g. ma 59cm.

veronikani
27. nov 2012

@trasko aj mne hovirila doktorka ze mala je prekrmena na prvej poradni 😖 dnes sme mali druhu a presvihli sme to o 300 gramov 😕 po prvej poradni Som aj ja revala ale potom som si povedala ze kaslem na to kvôli sprostym tabulkam ... , nenecham malú hladovat

trasko
27. nov 2012

veronija mne maly pribral 400g na tyzden po prvej poradni.dnes po druhej uz LEN 260g.xixi aj prvy syn tak priberal.do 2rokov ma v zazname ze OBEZNY teraz by si ho mala vidiet aky je doslova suchy

veronikani
28. nov 2012

@trasko 🙂 moja má 4500 gr a 55 cm ...

trasko
28. nov 2012

veronika a doktorka ta vadila?to je zvlastne potom

luludi
28. nov 2012

@trasko zlaticko, starsi syn mal v pol roku cca desat kil a mala - osemtyzdnova - pribera kazdy mesiac cca kilo, takze bude na tom hooooodne podobne, neries, treba vymenit pediatricku. 🙂 a aby som doplnila: syn mal v roku dvanast kg, v dvoch necelych trinast, proste priberal v prvom polroku najviac... 🙂

trasko
28. nov 2012

luludi zlaticko xexe ja sa smejem uz -proste kedysi ludia nemali co jest tak boli suchy a hotovo prvy syn mal 14 a pol kilo 11mesacny

slavka034
29. nov 2012

@trasko veď na chlapčeka to máš super ukážkové priberanie 😀 😀 😀 mne Natálka priberá cca 660 g každé 2 týždne a doktorka mi vraví že len tak ďalej 🙂 🙂 🙂 chlapci sú jedáci väčší tak tých 800 mne sa zdá v poriadku
moja mala na 6 tt 4240g a to pri prepúšťaní z nemocky sme vážili "len" 2880g)) a poviem ti že papá vtedy kedy sa zobudí takže žiadne 3 hodinové intervaly nedodržiavam 😝 😝 😝 za 10 minút je najedená a pohoda klídek 😀 😀 😀
tak môžme za to naším detičkám tak chutí???... 😀 😀 😀 😀 chválabohu že priberajú nie je nič krajšie ako spokojné krásne "michelinovské" a hlavne pokojne spiace bábätko 😀 😀 😀

trasko
29. nov 2012

aj ja tak hovorim.xi na diety ma este cas

veronikani
30. nov 2012

@trasko hej, povedala nám že je prekŕmená - za 4 týždne pribrala 700 gramov ... som kukala jak puk

trasko
30. nov 2012

veronika to cumim ako puk aj ja.dokine sa asi pacia spagetove deti