Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@veronikani ďakujem 🙂
Tak a od 27.10.2012 od 4.00hod máme krásnu princezničku Tamarku 🙂 Vážila 3450g a merala 50cm 🙂
@veronikani ahoj a odkial si??? mala by si o ne zaujem ???
@lusinda1989 som z BA - Petržalka a sú vyrobené v Nemecku alebo v Poľsku? tie Poľské nie su dobré, my kupujeme len Nemecké...
fuha to neviem musim kuknut 🙂 moja mamina byva v petrzalke 🙂 tusim na tupolevovej 🙂
Ahojte kocky ako sa mate a co Vasi drobci?Ja si to s malickou uzivam je strasne zlata materstvo je naozaj krasne 🙂
ahoj to som si aj ja vsimla ze sem uz nikto nepise. Uz mame ine starosti. Vola sa Lianka a zajtra mame tri tyzdne,aj moja mala je velmi dobre babo place len ked chce papat inak spinka.Na nozicky sme este neboli nabuduci utorok ideme k detskej a posle nas,A vy ste uz boly?
ano kojim zatial mam dost mlieka.Ale zaciatky boli tazke prvy tyzden to dalo zabrat teraz sa napapa tak za pol az tristvrte hodinku a potom spinka cca tri hodky.A ty kojis?Odkial si?
ahojte.ako ste na tom s depkami?na chytilo b.blues este v porodnici a teraz neviem...makam od rana,riadim,varim,peciem,zacala som doma robit ale stale mam pocit ze je to malo a mam vycitky.mam 6tyzdnove babatko a 10rocneho syna.chcem sa aj o seba postarat ale nezostava mi uz na to cas.nemate aj vy take vycitky ze nestihate?dlho mi trvalo to sem napisat
@trasko ahoj, aj ja som mala depky ☹ katastrofa .... moja malá má tiež 6 týždňov... bývala som strašne nervózna a z ničoho nič som sa rozplakala a mala som pocit a ešte mám že som neschopná.... neboj nie si sama 😒 veľmi pomaly sa z toho dostávam ...
veronika ja mam uz druhe babo.nie som ziadny slaboch,ale pri prvom to takto nebolo.ale asi nebol cas-ex mal frajerku,flakal sa.kaslal na nas.asi nebol cas na depky a teraz ked je takmer vsetko ok TAK TOTO.hambim sa a usla by som niekam prec.nic som nejedla dnes,zajtra poradna a cakam ako ma doktorka do..be ze maly je TUCNY.revem ako debilna.
@trasko hlavu hore dievča)) ak ti malinký pekne priberá tak kašli na to čo ti povie doktorka..prečo by mal byť tučný?? veď len super prospieva a neplač hlavne 🙂 🙂 🙂 malému predsa nevieš a ani nedokážeš povedať:táák a teraz ti nedám papať) moja malá je neustále na prsníku a ja si poviem keď jej chutí nech si dá 😀 😀 😀 😀
čo sa týka starania o seba a domácnosť..noo..snažíme sa aby bolo všetko tip-top aby všetci mali to čo majú mať) ja som tiež zo začiatku vyvárala vypekala prala a žehlila (čo som sa so žehličkou skamarátila iba pred pôrodom)stále dookola...a potom mi nezvyšoval čas na seba 😀 😀 večer som bola rada ak sa mi podarilo pred polnocou dostať do postele...no des a hrúza)))..ale sekla som s tým 😀 😀 😀 mám v p....na lehátku ako v tej pesničke od Horkýže Slíže 😀 😀 😀 😀 miesto upratovania prania a žehlenia si ľahnem pozriem dobrý film alebo len tak schytím knihu a aj tak zaspím pri nej 😀 😀 😀
a je pravda že ani to počasíčko nám na pohode neprispieva 😢 😢 😢
pozri ja sa "namaľúvam" jedine 2 x do mesiaca keď ideme s Natálkou na poradňu 😀 😀 😀 😀 a sú dni keď len tak v nočnej košeli behám po dome a kašlem na všetko a na všetkých)))
takže ak ti depka zaklope na dvere kuk cez kukátko a nepúšťaj ju ani bohovi 😀 😀 😀 😀
apropó koľko ti malý priberá medzi poradňami? 😀 😀 😀
slavka na prvej poradni pribral za 2tyzdne 800g dnes mame o 14tej poradnu tak uvidim a napisem kolko.drz palec
slavka tak 6tyzdnovy vazi 5800g. ma 59cm.
@trasko aj mne hovirila doktorka ze mala je prekrmena na prvej poradni 😖 dnes sme mali druhu a presvihli sme to o 300 gramov 😕 po prvej poradni Som aj ja revala ale potom som si povedala ze kaslem na to kvôli sprostym tabulkam ... , nenecham malú hladovat
veronija mne maly pribral 400g na tyzden po prvej poradni.dnes po druhej uz LEN 260g.xixi aj prvy syn tak priberal.do 2rokov ma v zazname ze OBEZNY teraz by si ho mala vidiet aky je doslova suchy
@trasko 🙂 moja má 4500 gr a 55 cm ...
veronika a doktorka ta vadila?to je zvlastne potom
@trasko zlaticko, starsi syn mal v pol roku cca desat kil a mala - osemtyzdnova - pribera kazdy mesiac cca kilo, takze bude na tom hooooodne podobne, neries, treba vymenit pediatricku. 🙂 a aby som doplnila: syn mal v roku dvanast kg, v dvoch necelych trinast, proste priberal v prvom polroku najviac... 🙂
luludi zlaticko xexe ja sa smejem uz -proste kedysi ludia nemali co jest tak boli suchy a hotovo prvy syn mal 14 a pol kilo 11mesacny
@trasko veď na chlapčeka to máš super ukážkové priberanie 😀 😀 😀 mne Natálka priberá cca 660 g každé 2 týždne a doktorka mi vraví že len tak ďalej 🙂 🙂 🙂 chlapci sú jedáci väčší tak tých 800 mne sa zdá v poriadku
moja mala na 6 tt 4240g a to pri prepúšťaní z nemocky sme vážili "len" 2880g)) a poviem ti že papá vtedy kedy sa zobudí takže žiadne 3 hodinové intervaly nedodržiavam 😝 😝 😝 za 10 minút je najedená a pohoda klídek 😀 😀 😀
tak môžme za to naším detičkám tak chutí???... 😀 😀 😀 😀 chválabohu že priberajú nie je nič krajšie ako spokojné krásne "michelinovské" a hlavne pokojne spiace bábätko 😀 😀 😀
aj ja tak hovorim.xi na diety ma este cas
@trasko hej, povedala nám že je prekŕmená - za 4 týždne pribrala 700 gramov ... som kukala jak puk
veronika to cumim ako puk aj ja.dokine sa asi pacia spagetove deti

@lusinda1989 ahoj, ja ich používam