icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

Strana
hanule24
31. jan 2012

ahoj ja tay ziju uz 5 let a jsem taky z cech.

strihalka
31. jan 2012

Praha zamirila do Bratislavy😀 a jsem tu prvy rok

saallen
autor
31. jan 2012

tak ahojte baby,ja jsem z Frýdku-Místku a žiju v žiline...

hanule24
31. jan 2012

ja pochazim z moravske trebove okres Svitavy vychodne cechy

saallen
autor
31. jan 2012

a žiješ prímo vžiline?

stardust
31. jan 2012

@saallen a co ta privialo prave do Ziliny?

saallen
autor
31. jan 2012

teraz už manžel,zoznámili sme sa vo Frýdku,keď som do školy ešte chodila,mali z firmy nejakú robotu v Ostrave,a už sa ma nestrepal. 😀

saallen
autor
31. jan 2012

ale je tu nádherne,mám to tu moc rada.

inffinity
8. feb 2012

jéé ahojte 🙂 Ostrava v Topoľčanoch 😀

@saallen
@hanule24
@strihalka jak ste si zvykli a jak se vám žije 🙂

czechzuzanaba
8. feb 2012

Ahojte, ja su z Prostejova a ted uz 5 let teda z BA 🙂 No a jinac tato debata tu nekde uz je. A je nas tu vic, napr. @lenulice a @klarabell a @mataharyy

strihalka
8. feb 2012

@inffinity no me se zije supeeeeer, jen torcha vice pratel kdyby clovek mel, preci jen ty moje z cech jsou mi tak eblizsi, nez muzovi pratele, ale i tak dobre🙂
@czechzuzanaba ty si promo odkial z BA?

czechzuzanaba
8. feb 2012

@strihalka Z Dubravky. 🙂

inffinity
8. feb 2012

@czechzuzanaba našla jsem tuto ale je tam rok ticho https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/cesky-a-moravacky-na-slovensku-pridajte-sa-do-diskusie/ je tu i nejaká jiná?

@strihalka i my se máme super a našla jsem si tu kamarády takže ok, ale nebýt netu je po mě.. jediné spojení s "přáteli" v ČR.. 😒

czechzuzanaba
8. feb 2012

@inffinity nee, to je ona. No je tam nak ticho, mas pravdu 😀

inffinity
8. feb 2012

@czechzuzanaba 😀 tak trochu rozpoudíme tuhle ne?

czechzuzanaba
8. feb 2012

@inffinity jo, jasne, mozme 🙂

strihalka
8. feb 2012

@inffinity
@czechzuzanaba anooooooooooooo souhlas, baby, jeste jim ukazeme, ze co cesky umi 😀

strihalka
8. feb 2012

@czechzuzanaba dubravka dubravka.....to je jak je karlovka tak za ni pod ni? 😀

czechzuzanaba
8. feb 2012

@strihalka Ja uz sem to ukazala, az si me nakonec vzal za zenu 😀 😀 😀

czechzuzanaba
8. feb 2012

@strihalka presne tam to je. Je videt, ze uz se tu vyznas. 😉

inffinity
8. feb 2012

@czechzuzanaba ha že možme, tu někdo chytá slovenskou řeč 😝 no babule přiznejte se kdo odolává a kdo už po slovensky 😉 mě občas něco ujede slovensky jinak mluvím česky.. jsem tu skoro 4roky

czechzuzanaba
8. feb 2012

@inffinity no presne me to napadlo, se vas na to zeptat. Ja teda taky zatim cesky, ale ujede to a cim dal casteji. Ale snazim se ted kvuli dcerce ciste cesky, aby v tom nemela hokej, ale ne vzdy se to dari 😅

strihalka
8. feb 2012

@czechzuzanaba v karlovke mam svagrinu a tam nekde hore dole bydli od kamarada rodice😀a vim ze se tudy dostanem na vypadovku do cech :-dtak mozna proto 😀 ale tak po dvouch letech abych nevyznala, i kdyz teda rok tu bydlim a ten rok predtim jen vikendy....

NO BABY, TAK POVIDEJTE, JAK JSTE SEZNAMILI 😀????

strihalka
8. feb 2012

@inffinity no ja ujizdim , a nekdy dost casto, tim ze jsme v praci denne komunikovala se zakaznickama v kaderku, tak to na me hupslo hned:-d, ale manzel chces abych mluvila cesky, ale me slovecina taaaaak liiibii

czechzuzanaba
8. feb 2012

@strihalka my v hospode, v Anglii. Delala jsem tam za barem, objednal si pivo a bylo to. Zni to blbe, ani neni zadnej pivar, ale tak to bylo 😀

inffinity
8. feb 2012

my sme se seznámili každý v teple svého domova 😀 potkali sme se na mapě ve hře travian 😀 to byla haluz jak byk 😝

saallen
autor
9. feb 2012

@strihalka už jsem si myslela ,že po české stránce je tu úplně mrtvo....jsem ráda ,že ne.No my jsme se s mojim manželem seznámili pťed 5lety v baru,jjá ještě chodila do školy a pŕes víkendy tam chodila žurovat a manžel si tam chodil vyčistit hlavu ,protože v té dobé pracoval v Ostravé,no a už se mně neztřepal... 😀
@inffinity a inač to máš pravdu ,že je to haluz... 😀

czechzuzanaba
9. feb 2012

to je zase kosa....co dneska delate, baby.... 🙂

klarabell
9. feb 2012

Ahojky,...jsem taky z čech 😀

klarabell
9. feb 2012

@saallen máme stejně staré děti

Strana