Češky v Žilině nebo někde na Slovensku
baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀
@saallen Dej pokoj se sestřičkou, leda adoptovat, mám dost a toto těhotenství je naprosto zničující... Si připadám jak kdyby mi bylo sto let... Funím, hekám, sotva se vleču... to z těch předchozích vůbec neznám 😅 Ale tak kdo ví, času mám dost, ač manžel tvrdí že ve čtyřiceti nebude po nocích dělat sunar, možná ho za pár let ještě na jedno ukecám... Ale opravdu ne do dvou let, to bych nepřežila, jestli tak až po třicítce 😀
@mataharyy nakonec budete mit opravdu fotbalove muzstvo 😀
Taky rikam ze treti uz ne, ale tchyne sr mi smeje ze vsak pockej za tri roky. Ale tak to nehrozi treti uz fakt ne, jsem rikala, ze leda by mi v 40 ruplo v kebuli ze predsa len byhc rada mimi, ale to by mi asi fakt muselo prepnout 😀
@saallen No já bych i to čtvrté brala (ještě před pár měsíci bych s odpovědí neváhala), ale fakt už mě to těhotenství moří, však to nejsou ještě ani čtyři roky, co jsem rodila prvně a teď se chystám po třetí... 😀 Mě by další kluk vůbec nevadil, ale fakt až tak po třicítce, jako takovej benjamínek "jedináček", teď ani za svět, musím se dát dohromady, fyzicky i psychicky, však už jsem doma bez mála pět let a další minimálně dva budu, to je na palici, i když si po pravdě nedovedu návrat do práce představit 😅
@mataharyy obdivuju vaa zeny, co mate tri deti a viac, ja nwviem, terz si rikam ze bych to nezvladla wkdo vi mozna i ano, ale v najblizsich 10 rokoch urcite ne 🙂 a stou praci z toho uz mam taky obavy walw tak ja jsem jeden cas pracovala aj pri synovi a twd si privydelavam, gelovymi nehtami a kosmetikov wtak se to da q
@saallen Ale jo, zvládnout se to dá, myslím že s každým dalším kouskem je to snazší a snazší, sice ne v začátcích, jsem totiž velmi zvědavá co ta naše žárlivka, na malého, ale starší byl v pohodě, tak hádám... 😎 Ale tak po tom půl/třičtvrtě roce už je to pohoda (snad, poznám zda neskončím v cvokárně 😀 )
ahojte baby🙂
na koniku jsem pomalu pul roku a az ted jsem vas tu nasla🙂
ja jsem z Ceskeho Tesina, ale na slovensku jsem uz od 2004, nejdrive kvuli vysoke v Ziline a pak uz jsem tu nejak zustala-z lasky🙂 momentalne ziju v Novej Dubnici a cekame v cervnu chlapecka🙂
@saallen No v úterý ráno jsem si měla jít pro datum nástupu, tak jsem raději ve 4:45 porodila 😀 míry 48 a 3450 😵 A zatím tak nějak zvládám, doma sice bordel jak v tanku, pač 90% dne kojím, krmím a nebo odsávám 😀 Ale jináč je hrozně hodnej a kluci více méně taky, tak je to fajn 😵
ahojte🙂
jdu si tu dneska postezovat... taky vas tak vytaci vety typu kazdy Slovak rozumi Cechovi, ale Cech Slovakovi ne? nebo ze cesi se chodi zabijet do tater a podobne:( ja kdybych za to vybirala euro, tak je ze me milionar...
je mi z toho normalne smutno, nevim ci to je tim, ze Slovaci trpi ze vzdy byli az za Cehy a musi si porad dokazovat jaci jsou uzasni ci co...
@saallen moje nejblizsi okoli uz s tim taky prestalo, ale v praci se najde vzdycky nejaky blb, kteremu to neda a musi to rict...
nebavi me se porad hajit, ze kolikrat me se stalo ze mi slovaci nerozumeli a ze je logicke, kdyz vice slovaku rozumi cechum, kdyz jich je o polovinu mene🙂 a ze cesi sice obcas skonci pod lavinou v tatrach, ale kolik se pozabiji na cerno pracujicich slovaku v cr na stavbach o tom se statistiky nevedou...
a to dneska mohl byt tak krasny den 😀

@saallen No tak to nebude o moc mladší, jsem zvědavá či budeš mít holčičku, nebo si taky začnete zakládat fotbalové družstvo, jak u nás 😀