icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

Strana
z12
misza1
18. apr 2013

@saallen nemyslim si ze odpoledne tam jeste neco bude, duchodci to rano vezmou utokem a vyrabujou vsechny zasoby a tu v Dca jsou i zamestnanci hamouni, poschovavaji si pro sebe a nedaji to na prodejnu.

nam se nechtel ukazat do 24tt, celou dobu mel skrizene nozky🙂 ale pak na 4D ho dr tak "pomasiroval" ze nemel sanci neukazat:D

saallen
autor
18. apr 2013

@misza1 takze chlapec?super,ja by som rada holcicku,kdyz uz jedno chlapca doma mam,ale tak aj ked bude chlapec,mozno bdu trochu zklamana ,ale hlavne nech je zdravy a v poriadku aj donosim 🙂

misza1
18. apr 2013

@saallen no chlapec, doufala jsem v holcicku, protoze segra i svagrule maji same kluky, ale tak priste se snad zadari a kdyz ne tak do tretice uz musi 🙂 hlavne ze je zdravy. porad mu opakuju ze se tesim ikdyz bude kluk, aby na me nebyl nastvany jen co se narodi a nedelal mi peklo🙂

zanzlinka
28. apr 2013

Ahojte holky,je tu nejaka maminka,nebo budouci maminka,co bydli v Banske Bystrici?

saallen
autor
5. máj 2013

@mataharyy ahoj tak hlasim,ze my si fotbalovy tym zakladat nebudeme,cekame holcicjju 🙂 a ty co jak se mas ,co deti?
@misza1 ahoj,tak jak se mas koukam ze termin se ti pomalicku blizi 🙂

misza1
6. máj 2013

@saallen ahoj🙂 no uzivam si materskou, je to parada-zatim 😅
gratuluju k holcicce🙂 dej pak recept, at se mi to na druhy pokus povede😀

saallen
autor
6. máj 2013

@misza1 parada,tak uzivej,uzivej,ja se tak maximalne nudim 😀
Recept,?to kdybych vedela 🙂 ale tak mozna to bylo tou vanocni atmosferou. 😀

mataharyy
6. máj 2013

@saallen no zvládáme jak se dá 😀 K holčičce gratuluji 😵 U nás možná na další pokus taky klapne 😀 😀

saallen
autor
6. máj 2013

@mataharyy tak super,tesim se.🙂ze na dalsi pokus😀 tak to drzim palce 😉

mataharyy
6. máj 2013

@saallen 😀 😀 No my si ten fotbalový tým prostě asi poskládáme 😀 😀

saallen
autor
6. máj 2013

@mataharyy 😀

mataharyy
6. máj 2013

@saallen no se nesměj, to je vážná věc... Doufám že nás pak budou královsky živit 😀 😀

saallen
autor
6. máj 2013

@mataharyy co,uz mas po porode chutky na dalsi dite?🙂 fuu chtela bych mit tvou odvahu 😉ale tak treba se na poctvrte zadari ta holcicka,viz.Backamovi 😀

mataharyy
6. máj 2013

@saallen No já už pět hodin po porodu říkala doktorovi, že jsem čekala že to bude trvat déle, než budu chtít další dítko 😀 😀 Smíchem ho to tam málem položilo 😎

saallen
autor
6. máj 2013

@mataharyy 😀 po pvnim porodu jsem rekla,ze nikdy vic,preslo me to po dvou letech a myslim,ze ted to nebude jine,protoze uz ted mam hruzu z porodu 😀 ale verim ze ted uz bude opravdu posledni. Ale ty jak se na to citis,tak smele do toho 😉😀

mataharyy
6. máj 2013

@saallen No mě deptá ta představa těhotenství... Manžela zase stav konta 😀 Ale doufám/věřím že jsme ještě neskončili, ale další bude až s delším rozestupem, už nééé do dvou let, ale min tak čtyři/pět, musím se dát dohromady a musíme mít vyřešené bydlení 😉 Pak klidně další dvě/tři 😀 😀 😀

Strana
z12