icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm tak ti prajem aby si mala dievčatko. Ja som myslela, že chalan kôli tomu, že mu chutí iba slané a hlavne mastné jedlo. Sladké iba kakao a raz do týždňa pučnový rez. Inak sladké vôbec nič. Pri malých bolo to isté, až na tú tvár a tie nevoľnosti ráno ale nikdy som nevracala teda. a s váhou som akosi šla aj ja dole tento týždeň o 2kg. A to furt " zerem"

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 a pozri teraz uces 🙂 aj kratke vlasy su krasne, ona vzdy chcela kratke al.na chlapca ale od zaciatku skoly sme nechavali vyrast hlavne kvoli prijimaniu ale uz mame kratke 🙂

janja2502
25. okt 2017

a mne je to uplne jedno co to bude. Mam uz doma aj chalana aj babu, tak rozmyslam, ze si nedam zistit pohlavie. No ale clenovia rodiny o tom ani pocut :D

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 ja zasa menej jem akosi mi nechuti najem sa rano na obed a vecer medzitym ovocie zelenina nejaka, ale napriklad sladkosti a podobne mi absolutne nejdu a ani slane. ja mam oproti vahe zo 16.10 co som bola naposledy na kontrole zasa o 1,8kg menej.

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm tak toto by som nedala.. ja mám doma futbalistov, takže ja spotené veci, kopačky musím riešiť :D a nie copíky... ale tak keď budú mať sestru možno ich troška skludní, lebo ich mám strašne žívých, že niekedy neviem už čo s nimi :D ale hlavne že sú zdraví, lebo sa narodili s váhou 1100g a 1280g na koncii 32 tt

martinkamm
25. okt 2017

@janja2502 tak ty uz mas parik 🙂 u nas zasa opacne len segra chce vediet co to bude a svagrinka ale nasi nas stale ukecavaju nech sa nechame prekvapit🙂tak sme sa dohodli ze jedina to budem vediet ja a segra 🙂ostatni vcetne priatela budu mat prekvapko 🙂

miirka25
25. okt 2017
miirka25
25. okt 2017

@martinkamm tak tu sú... mi to nešlo poslať priamo tebe..

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 tak to je najpodstatnejsie, ze su zdravi a silni chlapi z nich.Ono je najdolezitejsie v zivote zdravie, ono vsetko ostatne pride.Ja som sa ani na zaciatku tehu nedokazala velmi tesit a bola ako na ihlach lebo moja maminka je uz rok onko pacient, mala za sebou odstranenie prsnika,chemo, radio a v sept.po roku kontrola a chvalabohu a vdaka panu Bohu je vsetko ok, tak som si konecne mohla aj vydychnut a spolocne sa tesit na buducnost... A neboj sa ten uces na prijimanie som ja urcite nerobila🙂to kadernicka🙂

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 waaauky krasni chalani, fesaciska su z nich 🙂 budu lamat zenskym srdcia 🙂

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm ja viem, že je najdôležitejšie zdravie, viem to podľa mojich dvojičiek, lebo 2 mesiace boli v inkubátore, 24hodín im obličky nepracovali, napojený na prístrojoch atd atd. Chvalabohu sú úplne zdraví, nikdy žiadna operácia koli predčasnému narodeniu
David už v 8 mesiacoch chodil, Jakub až v 12stich. všetko dobehli aj predbehli by som povedala... 🙂 tak dúfam, že toto sa narodí na termín a nie skôr.

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 z celeho srdca ti zelam, aby vsetko bolo v poriadku a babenko sa neponahlalo ako chalani.

heregova
25. okt 2017

@miirka25 som oznacila samu seba😂😂truba som,sorry,ano chcela by som,mame chalana,ale ak to bude chalan,plakat nebudem😂

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm ďakujem. Ja dúfam, tiež že vydrží aspoň do cca 20.4. - termín je 01.05. ale to isto nedáme. 🙂

heregova
25. okt 2017

@miirka25 jeeee,aki su perfektni❤️❤️Preto,ked to nebude dievca,nebudem smutna,lebo viem,ze budu partaci,aj ked s 3 rocnym rozdielom🙂a tu je moj chalanisko Adam

miirka25
25. okt 2017

@heregova daj potom vedieť čo to bude.. ja idem 10.11. na poradnu, tak sa ho spýtam, či to furt je dievča :D

miirka25
25. okt 2017

@heregova ten je teda zlatučký. a ja keby má sestru isto budú partáci. No u nás je rozdiel 9 a pol roka... čiže u nás to bude skôr už o tom, že mi budú pomáhať viac. U nás to bude tak, že si to mimino budem môcť viac užiť, bo tí dvaja už majú svoj svet.. 🙂

heregova
25. okt 2017

@miirka25 bude to krasne,verim,ze ked ju prvy krat uvidis,budes najstastnejsia,ze mas dievcatko a ked bude velke,bude ti doma pomahat a ako sa vravi,baby sa castejsie vracaju domov k rodicom,ako chalani😂

miirka25
25. okt 2017

@heregova :D si ma potešila teda. Ale jasné, že keď sa narodí budem štastná. Včera mi pvoedal, že rodím cisárskym zas.. sa aj bojim troška, bo už viem čo ma čaká

aduska_ba
autor
25. okt 2017

@heregova ten je krásny 🙂

heregova
25. okt 2017

@miirka25 tak to ma mrzi:(ale neboj,musis mysliet pozitivne a vsetko dobre dopadne😘

heregova
25. okt 2017

@aduska_ba 😊Dakujem,aj krasne vymyselny a neposlusny😂😂

aduska_ba
autor
25. okt 2017

Babulky držte dnes pršteky idem na poradňu a dúfam, že uvidíme čo to bude 🙂

miirka25
25. okt 2017

@heregova jasné, dopadne všetko dobre. Ale keď človek vie, čo ho čaká predsa má troška strach. Už nech máme tie naše deti pri sebe konečne.

aduska_ba
autor
25. okt 2017

@heregova neverím 😉

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 ja som mala pri malej termin 1.4 a narodila sa 22.3 tak uvidime teraz, mam termin 6.4 tak ci to bude naozaj aprilovcatko alebo opat marcove miminko.
@heregova kraaasny chlapcek 🙂
@aduska_ba drzime paste nech ti vsetko dobre dopadne

aduska_ba
autor
25. okt 2017

@martinkamm ďakujem krásne 🙂

aduska_ba
autor
25. okt 2017

@heregova aké vyšetrenie ti robili teraz, aby som sa vedela pripraviť 🙂

heregova
25. okt 2017

@aduska_ba moc,ale to na kazdej aj tlak,potom mi brali krv na tripple testy,kontrolovala krcok a robila sono cez brusko,v podstate okrem krvi robi toto vsetko na kazdej poradni

helenina
25. okt 2017

Baby idem na kontrolu16 tyzden...pomoc,normalne sa bojim....Mam v hlave tisic ???
Drzte mi palceky🙏