Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@miirka25 a pozri teraz uces 🙂 aj kratke vlasy su krasne, ona vzdy chcela kratke al.na chlapca ale od zaciatku skoly sme nechavali vyrast hlavne kvoli prijimaniu ale uz mame kratke 🙂
a mne je to uplne jedno co to bude. Mam uz doma aj chalana aj babu, tak rozmyslam, ze si nedam zistit pohlavie. No ale clenovia rodiny o tom ani pocut :D
@miirka25 ja zasa menej jem akosi mi nechuti najem sa rano na obed a vecer medzitym ovocie zelenina nejaka, ale napriklad sladkosti a podobne mi absolutne nejdu a ani slane. ja mam oproti vahe zo 16.10 co som bola naposledy na kontrole zasa o 1,8kg menej.
@martinkamm tak toto by som nedala.. ja mám doma futbalistov, takže ja spotené veci, kopačky musím riešiť :D a nie copíky... ale tak keď budú mať sestru možno ich troška skludní, lebo ich mám strašne žívých, že niekedy neviem už čo s nimi :D ale hlavne že sú zdraví, lebo sa narodili s váhou 1100g a 1280g na koncii 32 tt
@janja2502 tak ty uz mas parik 🙂 u nas zasa opacne len segra chce vediet co to bude a svagrinka ale nasi nas stale ukecavaju nech sa nechame prekvapit🙂tak sme sa dohodli ze jedina to budem vediet ja a segra 🙂ostatni vcetne priatela budu mat prekvapko 🙂
@martinkamm tak tu sú... mi to nešlo poslať priamo tebe..
@miirka25 tak to je najpodstatnejsie, ze su zdravi a silni chlapi z nich.Ono je najdolezitejsie v zivote zdravie, ono vsetko ostatne pride.Ja som sa ani na zaciatku tehu nedokazala velmi tesit a bola ako na ihlach lebo moja maminka je uz rok onko pacient, mala za sebou odstranenie prsnika,chemo, radio a v sept.po roku kontrola a chvalabohu a vdaka panu Bohu je vsetko ok, tak som si konecne mohla aj vydychnut a spolocne sa tesit na buducnost... A neboj sa ten uces na prijimanie som ja urcite nerobila🙂to kadernicka🙂
@miirka25 waaauky krasni chalani, fesaciska su z nich 🙂 budu lamat zenskym srdcia 🙂
@martinkamm ja viem, že je najdôležitejšie zdravie, viem to podľa mojich dvojičiek, lebo 2 mesiace boli v inkubátore, 24hodín im obličky nepracovali, napojený na prístrojoch atd atd. Chvalabohu sú úplne zdraví, nikdy žiadna operácia koli predčasnému narodeniu
David už v 8 mesiacoch chodil, Jakub až v 12stich. všetko dobehli aj predbehli by som povedala... 🙂 tak dúfam, že toto sa narodí na termín a nie skôr.
@miirka25 z celeho srdca ti zelam, aby vsetko bolo v poriadku a babenko sa neponahlalo ako chalani.
@martinkamm ďakujem. Ja dúfam, tiež že vydrží aspoň do cca 20.4. - termín je 01.05. ale to isto nedáme. 🙂
Babulky držte dnes pršteky idem na poradňu a dúfam, že uvidíme čo to bude 🙂
@martinkamm ďakujem krásne 🙂
Baby idem na kontrolu16 tyzden...pomoc,normalne sa bojim....Mam v hlave tisic ???
Drzte mi palceky🙏

@martinkamm tak ti prajem aby si mala dievčatko. Ja som myslela, že chalan kôli tomu, že mu chutí iba slané a hlavne mastné jedlo. Sladké iba kakao a raz do týždňa pučnový rez. Inak sladké vôbec nič. Pri malých bolo to isté, až na tú tvár a tie nevoľnosti ráno ale nikdy som nevracala teda. a s váhou som akosi šla aj ja dole tento týždeň o 2kg. A to furt " zerem"