Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
*oprava* Arthur tam malo byť 🙂
Ja uz citim kopance :D Vcera to zacalo a dnes uz viackrat, tesime sa :D
Ja som v 14 tyzdni 😊 a uz mam take vypukle brusko 😊 to take uzastne ako babatka rastu v bruskach 😊
Kocky ste niektora koli tehu pn?
@spajky ja som mala.byt vypisana na pn od uplneho zaciatku tehu
Ahojte, teraz som našla túto skupinku ☺ pridám sa, tiež čakám babuľo v apríli. Termín pôrodu 8.4.
boze babule ja koncim 18tt a zatial pohyby necitim a to cakam druhe :(
@martinkamm netrap sa ja cakam tretie,pohyby som zacala citil uz v 13-14 a teraz len sem tam such...
@janinamojka kazdy den cakam kedy to pride a zatial nic :(ved mne ani brucho nieje vidno :(len vecer
@martinkamm neboj o chvilu to pride. Ja som tiez este v sobotu nemala brusko, ale teraz mi nejako riadne vykuklo :D
@martinkamm brusko aj mne vykuklo zo dna na den doslova...a akurat idem od lekara,tak sme zdravi,akurat tym ze som rizikova a, stale som lezala,sedela oddychovala tak sa babika usadila ritkou dole..hmm..Tak sa mam vraj otacat co najviac aby sa aj ono otocilo..
@janinamojka tak je super ze mas vsetko v poriadku. My ideme 13.11 na kontrolu tak uvidime a snad sa uz aj ukaze nase babenko 🙂
@vaneska ahoj..dnes som bola na gynde tak k nim prisli tie vysledky z genetiky..tak vsetky cisla mam dobre akurat ze ma volaju kvoli veku ...tak sa tesim velmi ale ma aj nahnevali..tak nepovie na ten genetike cloveku do telefonu nic,iba co ma vystrasili ,spravaju sa ako by sa o zvierata jednalo..
@martinkamm ja to iste,18tt a velmi slabo nieco citim,skor len take prevalovanie,ale aspon nieco🙂
@janinamojka a kolko mas rokov?mne vola vysledky moja gynekologicka,neboj,vsetko bude ok
@heregova v piatok zacinam 19tt tak snad sa to uz rozbehne uvidime🙂 take bublinkovanie to citim len kopanceky si asi musime pockat 🙂ved mne ani brucho ziadne netrci, len vecer vybehne...tak uvidime a straaasne sa uz neviem dockat co to bude, ci sa ukaze
kocky viete mi porait dnes mi doktorka povedala ze mam placentu 2cm nad krckom a
potom ked mi davala tehu knizku mi povedala ze sa mam zdrzat pohlavneho styku a inak nic neviem ci to je moc zle alebo sa nemam znepokojovat?
@heregova 36..mne kazali za vysledky volat na genetiku..a tam ma tak dostrasili zbytocne..a dnes som mala poradnu a tam uz mali tie vysledky tak ze je vsetko uplne ok,ze len tym ze mam 36 tak to automat.volaju tam....idem na genetiku v pondelok lebo tam iba pondelky robia.. Ale zbytocne mi stres robia,mohli povedat hned ze vsetko ok,..ach..
@spajky ziadny sex,vela oddychuj aby si predisla krvacaniu z placenty..ale neboj,ona sa pekne postupne presuva vyssie,bude to ok 🙂
@janinamojka preboha,nie su normalni..oni ti teraz odporucia amnio kvoli veku,mohla by som ich okaslat,ked mas vsetko ok..gratulujem,mne dnes bude volat lekarka za vysledky,normalne mam strach😱
@heregova no ved jasne,ked mam cisla dobre,babika zdrava,krasne rastie,nedam si ja uz nic robit..
@heregova neboj,urcite budu vysledky dobre...len zbytocne strasia zeny..
@janinamojka tak to je super. Inak veď 36 nie je až tak veľa aby hneď amnio robili, keď je sono ok.

Ja mám 11 ročného syna Timoteja 🙂 4 ročnú dcéru Bereniku a teraz máme vybraté mená Arthut alebo Olívia 🙂 už len počkať, kedy nám bábika prezradí, ktoré meno tentokrát využijeme 🙂