icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

nikusska26
1. nov 2017

Ja mám 11 ročného syna Timoteja 🙂 4 ročnú dcéru Bereniku a teraz máme vybraté mená Arthut alebo Olívia 🙂 už len počkať, kedy nám bábika prezradí, ktoré meno tentokrát využijeme 🙂

nikusska26
1. nov 2017

*oprava* Arthur tam malo byť 🙂

janja2502
1. nov 2017

Ja uz citim kopance :D Vcera to zacalo a dnes uz viackrat, tesime sa :D

katus226
1. nov 2017

@janja2502 to je super 👍 ja som zatial par razy citila nieco co by mohli byt pohyby, ale ista si nie som... 18. tyzden

mariap24
1. nov 2017

@janja2502 a v akom si tyzdni? 😊

mariap24
1. nov 2017

Ja som v 14 tyzdni 😊 a uz mam take vypukle brusko 😊 to take uzastne ako babatka rastu v bruskach 😊

spajky
2. nov 2017

Kocky ste niektora koli tehu pn?

janinamojka
2. nov 2017

@spajky ja som mala.byt vypisana na pn od uplneho zaciatku tehu

katus226
2. nov 2017

@spajky ja som pn, mala som byt od zaciatku, ale mali sme naplanovanu dovolenku a navstevy, tak som az od oktobra

jaruska13
2. nov 2017

Ahojte, teraz som našla túto skupinku ☺ pridám sa, tiež čakám babuľo v apríli. Termín pôrodu 8.4.

jaruska13
2. nov 2017

@aduska_ba my máme Šimona, ale mám aj krsniatko Timoteja. Sú to krásne mena, možno sa rozhodnúť podľa ich významu 😉

janja2502
2. nov 2017

@mariap24 v strede 16 teho. Ja som aj pri obidvoch detoch mala pohyby tak v 17tt. Teraz trosku skor.

martinkamm
2. nov 2017

boze babule ja koncim 18tt a zatial pohyby necitim a to cakam druhe :(

janinamojka
2. nov 2017

@martinkamm netrap sa ja cakam tretie,pohyby som zacala citil uz v 13-14 a teraz len sem tam such...

martinkamm
2. nov 2017

@janinamojka kazdy den cakam kedy to pride a zatial nic :(ved mne ani brucho nieje vidno :(len vecer

janja2502
2. nov 2017

@martinkamm neboj o chvilu to pride. Ja som tiez este v sobotu nemala brusko, ale teraz mi nejako riadne vykuklo :D

janinamojka
2. nov 2017

@martinkamm brusko aj mne vykuklo zo dna na den doslova...a akurat idem od lekara,tak sme zdravi,akurat tym ze som rizikova a, stale som lezala,sedela oddychovala tak sa babika usadila ritkou dole..hmm..Tak sa mam vraj otacat co najviac aby sa aj ono otocilo..

martinkamm
2. nov 2017

@janinamojka tak je super ze mas vsetko v poriadku. My ideme 13.11 na kontrolu tak uvidime a snad sa uz aj ukaze nase babenko 🙂

vlazubu
2. nov 2017

@anetkatb ano, je, vola sa grochal frantisek a ma ambulanciu femicare..je to topka v sonografii na slovenksu, ci uz co sa tyka vybavenia tak aj vedomosti, schopnosti a pristupu..drzim palce vanes aby to bolo ok 🙂

janinamojka
2. nov 2017

@vaneska ahoj..dnes som bola na gynde tak k nim prisli tie vysledky z genetiky..tak vsetky cisla mam dobre akurat ze ma volaju kvoli veku ...tak sa tesim velmi ale ma aj nahnevali..tak nepovie na ten genetike cloveku do telefonu nic,iba co ma vystrasili ,spravaju sa ako by sa o zvierata jednalo..

heregova
2. nov 2017

@martinkamm ja to iste,18tt a velmi slabo nieco citim,skor len take prevalovanie,ale aspon nieco🙂

heregova
2. nov 2017

@janinamojka a kolko mas rokov?mne vola vysledky moja gynekologicka,neboj,vsetko bude ok

martinkamm
2. nov 2017

@heregova v piatok zacinam 19tt tak snad sa to uz rozbehne uvidime🙂 take bublinkovanie to citim len kopanceky si asi musime pockat 🙂ved mne ani brucho ziadne netrci, len vecer vybehne...tak uvidime a straaasne sa uz neviem dockat co to bude, ci sa ukaze

spajky
2. nov 2017

kocky viete mi porait dnes mi doktorka povedala ze mam placentu 2cm nad krckom a
potom ked mi davala tehu knizku mi povedala ze sa mam zdrzat pohlavneho styku a inak nic neviem ci to je moc zle alebo sa nemam znepokojovat?

janinamojka
2. nov 2017

@heregova 36..mne kazali za vysledky volat na genetiku..a tam ma tak dostrasili zbytocne..a dnes som mala poradnu a tam uz mali tie vysledky tak ze je vsetko uplne ok,ze len tym ze mam 36 tak to automat.volaju tam....idem na genetiku v pondelok lebo tam iba pondelky robia.. Ale zbytocne mi stres robia,mohli povedat hned ze vsetko ok,..ach..

janinamojka
2. nov 2017

@spajky ziadny sex,vela oddychuj aby si predisla krvacaniu z placenty..ale neboj,ona sa pekne postupne presuva vyssie,bude to ok 🙂

heregova
2. nov 2017

@janinamojka preboha,nie su normalni..oni ti teraz odporucia amnio kvoli veku,mohla by som ich okaslat,ked mas vsetko ok..gratulujem,mne dnes bude volat lekarka za vysledky,normalne mam strach😱

janinamojka
2. nov 2017

@heregova no ved jasne,ked mam cisla dobre,babika zdrava,krasne rastie,nedam si ja uz nic robit..

janinamojka
2. nov 2017

@heregova neboj,urcite budu vysledky dobre...len zbytocne strasia zeny..

tamarka9
2. nov 2017

@janinamojka tak to je super. Inak veď 36 nie je až tak veľa aby hneď amnio robili, keď je sono ok.