Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@helenina ja som zacala prvy krat takto spinit asi v 6-7tt...nasledne po tom ako som absolvovala 17hodinovu cestu do Nl..dr ma vadil ze to.bolo nerozumne taku dlhu cestu ist..to po tyzdni ustalo no a v 12 tt som zacala.zas ale silno spinit niekolko.dni po sebe,mala som duphaston stale,jedno rano som zacala krvacat,skoncila som v nemocnici..zvysili mi davky duphastonu,nesmela som nic max.prejst na wc,aj jest mi nosili do postele..Toto trvalo niekolko tyzdnov,duphaston som uzivala az do nedavna..Teraz som 17tt.Vsetko ostatne bolo ok,akurat mi v nemocnici zistili varixi na maternici a ze ako maternica rastie,mozu praskat a z toho to je...Len lez,nic nerob,uzivaj lieky,vyhybaj sa styku.Ked je baba ok,vsetko je ok,tak to bude len.nieco taketo..
@janinamojka Mozno to bolo z tej cesty..no tak asi zvazim cestu na Vianoce..chceli sme ist ku svokre,ale radsej nebudeme riskovat,je to predsta len 1000km..
.Pri starsich babach som cestovala casto a bez problemov.
Sestre sa v 33 tyzdni odtrhla placenta od maternice,keby nebola v nemocnici,tak by tu uz nebola a ani jej mala..
Tiez ju pobolievalo brucho,tak isla na pohotovost,poslali ju preventivne do nemocnice...aj z toho som vystrasena
Uz nech je April😉Len vynosit dieta chce tolko vela energie...uffa
Sa chcem spytat 😊 16.11 budem v 16 tyzdni a idem ku gynekologovi. To aj on moze vidiet pohlavie ci to len na 3D tak povedia?
@mariap24 ak bude dobre otocene babenko a ukaze sa tak uvidime aj na normal sone🙂 aj nam uz pozeral len nase miminko sa nerado ukazuje a tak je pohlavie pre nas stale tabu a pockame si na 13.11 na 3D 🙂
@helenina aj ja som sa citila dobre ked som cestovala do Nl,no ked sa Toto udialo,nebolo mi vsetko jedno,navyse ta starostlivost tam...no neprajem nikomu ist na gyndu do Holandska.Radsej nikam nechod,aj ked toto ustupi,lez co najviac,nestoji ti to za to..Ani ja som toto pri prvych dvoch detoch nemala a bum teraz toto..no asi nemladnem a maternica si uz predsa co to pamata...
@mariap24 moze vidiet,ale aj mne vcera povedal ze najprv budete mat chlapceka a potom ale pockajteeeee...nie nie,asi to bude dievcatko...na prvy pohlad to vyzeralo na chlapca ale teraz nie,myslim ze diavcatko...ale nie na sto percent..tak si.mozem vybrat co to bude😉
@janinamojka
@helenina tiez by som radsej neriskovala. Nemoze sa nikto na teba hnevat ved kazdy predsa musi pochopit ze je prvorade babatko aby bolo zdrave a na to musi byt aj mamina zdravotne v poriadku
@janinamojka
Ked nepojdeme my,tak pridu svokrovci😊Aj minuly rok boli u nas,tak budu musiet aj tento rok...teda ak budu chciet vidiet dievcata
Len nech je nas chlapcek v poriadku..Strasne by som si vycitala keby ze sa cosi stane...
A este viete mi poradit? Co sa moze pouzivat na intimne partie v obdobi tehotenstva ked ma trapi palenie. Ci skor sa poradit s gynekologom? Ked som este nebola tehu tak som pouzivala canesten no len neviem ci sa moze
@mariap24 to by som sama neriskovala skusat..uzivaj lactobacili vo vyssich davkach,nejaky intim.gel na umyvanie ale treba skocit za lekarom,ak je infekcia da ti lieky,netreba riskovat neliecit to..
Dobre dakujem
Aaa,geneticke testy mam v norme,tak sa hrozne tesim,lebo od rana blaznivy den🙂
@janinamojka tak tuto verziu som este nepocula, ze by niekomu povedali chlapcek a potom dievcatko. Vacsinou je to opacne 🙂
@yennn no..ved preto neviem co si mam vybrat.to najprv pozrel a hned ze chlapcek..a potom.kukal.lepsie ze nie nie ze to vyzera na dievcatko..tak ja neviem,bud to ma pipik alebo nema nie??ci si to pomylil s nozickou??😲😉
@janinamojka nemusel s nozickou, kamoska tak mala naskladanu pupocnu snuru ze jej tvrdili ze stopro chlapec 😅
Ahojte tak dnešna poradna dopadla dobre som rada že testy su dobre ,chcela som aby mi povedala aj pohlavie , tak mi povie až na dalšiu poradnu 6.12. nebola som spokojna zašla som k inemu dr .zaplatila som ultrazvuk tak mi povedal že to je chlapeček ale pri prvom som mala ine priznaky a teras tiež ine tak už neviem 😕
Čaute baby, no čo ako sa máte?? Detičky v bruškách poslúchaju??? A vy ako? Mňa začala akosi žáha paliť ale inak som ok. Furt chuť na mastné, slané jedlá, a hlavne dokážem zjesť dva obedy aj tri :D stále mi trávi a stále som hladná. Pred otehotnením som mala 45kg a teraz uz 52 :D
mna dnes doktorka trochu vykricala, ze som pribrala len 1 kg a ze uz by som mala viac ked som v polovici tehu. No ale ved jem kazde 2 hodky. Nechapem
@miirka25 ja mám tiež 6 kg navyše a som len 17tt 🙂 snáď aj tak ako vybehli hore aj zídu dolu po pôrode 🙂
My mame o dva dni poradnu tak mam tradicne stresy co bude... este stale neviem jednoznacne povedat ze citim pohyby. Ako by aj, ked mam stale z niecoho nafuknute brucho 😂 neviem ako to odlisit
@janja2502 hm to som.zvedava co povie nam ja nemam plus zatial ani kilo od zaciatku mam len 4kg dole

@helenina ako pise vaneska, moze to byt prasknutá žilka alebo z nej vytvoreny hematom. Tu zilku som mala aj ja, na pohotovosti mi nakazali kludovy rezim, bolesti ustali a pri najblizsej kontrole to uz bolo v poriadku, lezanie pomohlo. Mozno mas to iste, len to nemuselo byt dobre vidiet kedze babo rastie. Ascorutin myslim posilnuje cievy, podla nazvu hadam ze ide o vit C a rutin - ten je aj v pohanke