icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

katus226
16. nov 2017

@martinkamm to je neskutocne, kolkym zenam toto uz urobil? normalne by som podala podnet http://www.udzs-sk.sk/postup-pri-podani-podnetu a co najskor by som presla k inemu dr. ja teraz akurat menim, najblizsiu poradnu mam uz u noveho

heregova
16. nov 2017

@martinkamm nakopala by som ho do ritiiii,ale riadne,clovek tu moze aj strachom umriet,akoze normalne mam nervy aj za vas..

sharpey
16. nov 2017

@martinkamm som rada ano niektorí lekári to robia pre peniaze tak strašia ľudí a chodíme zbytočne ku lekárom a neliecime sa ale ničím si zdravie aby zasa zarobia... Je to hrozný svet dobre ste urobila držím palce nech ste zdraví

mariap24
16. nov 2017

No tak som dnes bola na poradni a vsetko v poriadku 😊 buduci tyzden idem po vysledky testov. Take krasne babatko kopalo nozickami 😊 a som sa pytala na pohlavie ta ze nevidi. On povedal ze robi iba to co ma ze to az na 3D mi povedia pohlavie naisto. Neviem ci fakt nevidel alebo nechcel povedat ale to je jedno. Babo je v poriadku a to je dolezite. 😊

martinkamm
16. nov 2017

@mariap24 Inak babule k tomu pohlaviu mi vcera lekar povedal ze to je vidiey od 13tt a ze kto povie ze nevidi al.sa neda povedat,ze to mevie robit ale neprizna si chybu.Neviem co je na tom pravdy ale je to naozaj lekar odbornik

yennn
16. nov 2017

@martinkamm ktovie mozno nema kazdy az taky kvalitny ultrazvuk. Ja som od zaciatku pozerala, ake paradne fotecky davaju baby, ja mam taku rozmazanu.

mariap24
16. nov 2017

@martinkamm tak to neviem. Babatko lezalo na chrbatiku myslis ze to nieje vidietked lezi na chrbatiku.? Ani mi fotecku nedal :( uz som nepytala bo mal toho vela.

sharpey
17. nov 2017

Teda... Neviem ci mala v brušku je tak lenivá :D ale celú noc Di teraz nekopkala, že už som smutná bola a teraz keď začala položila som ruku a prestala :D

heregova
17. nov 2017

@martinkamm co som ti vravela o tom uzasnom sone u mojej gyn,pamatas?vcera som bola na poradni a vravim jej,ze uz by som rada vedela,co budeme mat..ze teda jasne,hovori:tak to je chalan,za sekundu,aha nie,to je pupocnik,je to dievca a za chvilu,ci nieco tam ma?ja to nevidim,neviem😂V tom som sa do strasneho rehotu pustila,lebo na toto som nevedela ani co povedat..takze cakame stale na morfo na 27.11😊

tamarka9
17. nov 2017

@martinkamm ešte nemusí vidieť pohlavie vtedy keď má bábo nohy spolu, alebo je otočené chrbatikom,inak je tomu viditeľné, pri prvom mindr povedala už v 14tt na základe nejakého tvaru,až som sa čudovala. Ale treba na to kvalitne oko,aj kvalitné sono.

janinamojka
17. nov 2017

@heregova to toto iste naposledy moj gynek.hovoril mne...najprv chalan..potom pockajteeeee...nie nie to bude dievca...asi ano ale nie som si isty uplne 🙂 uz sa ani pytat nejdem,bude co bude..🙂

heregova
17. nov 2017

@janinamojka skoda slov😂Akoze ved ok,dozviem sa,nic sa nedeje,ale pride mi to hrozne neprofesionalne

sticker
janinamojka
17. nov 2017

@heregova radsej.nech nepovie nic,nech povie ze nevidiet,ako ma takto triafat naslepo ked si nie je isty...

martinkamm
17. nov 2017

@heregova kriste pane oni su asi ozaj sto rokov za opicami🙂si mozes vybrat sama asi co to bude 🙂

katus226
17. nov 2017

Mne to pride tak, ze sa mylia a nie su si isti zamerne - hromadne dohadzuju ksefty kolegom na 3D/4D

Co si myslite o domacich testoch na urcenie pohlavia z lekarne? Citala som tu na to diskusiu a vraj vyjde casto farba "nieco medzi"...

heregova
17. nov 2017

@katus226 ja mam morfo zadarmo v ramci sluzieb Procare,takze o to asi nejde😂
Ze vsetky tieto testy su podla mna blbost a vyhodenie penazi,stale je to 50/50..ved sa to raz dozviem,najneskor pri porode😂😂😂ale isto uz dalsi pondelok na morfo

sharpey
17. nov 2017

@katus226
@katus226 to sa dá kúpiť? Cena je aká

sharpey
17. nov 2017

@katus226 lebo ja som o tom esre nepočula
...síce mne už povedali pohlavie mne netreba :P

vaneska
18. nov 2017

@heregova kam do Procare pojdes na morfologicky?

katus226
18. nov 2017

@sharpey citala som o tom tu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/test-na-urcenie-pohlavia-dietata-skusali-ste-ho/
na obale pisu ze spolahlivost nad 99 %, ale kope bab to vraj nevyslo alebo im namiesto modrej/ruzovej vysla fialova a teraz si vyber... stoji do 30 eur, co sa mi velmi nechce dat, to uz rovno 3D mozem zaplatit...

heregova
18. nov 2017

@vaneska dr.Holan,Central

vaneska
18. nov 2017

@heregova ak nezabudnes, neopytas sa mi kolko by som platila ako neklient Procare? Lebo mi doteraz sestricka neodpisala na moj mail co som tam posielala este pred tou amniocentezou. Pripadne ci sa mu da aj zavolat tam, ked na mail mi neodpovedali. Ak ta teda mozem poprosit 😊

heregova
18. nov 2017

@vaneska paci sa
Cennik nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie:

1. S doporučením a výmenným lístkom od odosielajúceho lekára:
morfológia (orgánová diagnostika) 2D...........................hradené zdravotnou poisťovňou
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!)...................................... 60,00 €

2.Bez doporučenia a výmenného lístku od odosielajúceho lekára:
morfológia (orgánová diagnostika) 2D..................................................................80,00 €
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!)............................................110,00 €

3. Viacplodová gravidita – gemini

Bez doporučenia a výmenného lístku od odosielajúceho lekára:
- morfológia (orgánová diagnostika) 2D.........................................130,00 € (80,00 € + 50,00 €)
- morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!)...................160,00 € (110,00 € + 50,00 €)

4. Sonografická snímka (na želanie)...................................................................... 7,00 €

sharpey
18. nov 2017

@katus226 aha aha Mo mne cez uv povedal a aj sódu test som robils

mariap24
18. nov 2017

@sharpey a ti vysla soda ked si este nevedela pohlavie? 😊 mne vysiel chlapcek ale to len tak pre zabavu niezeby som tomu verila 😊 no uvidime ci bude chlapcek 😃

janinamojka
18. nov 2017

Toto by aj mna zaujimalo 🙂 🙂 Tiez mi vyslo dievcatko podla sody,aj podla lunarneho kalendara...navyse vyzeram otrasne,cize by to sedelo..a dr minule najprv chlapec a potom.ze nie nie,ze dievcatko ale len ze ASI 🙂 🙂 tak som zvedava.

vaneska
18. nov 2017

@heregova dakujem krasne 😊

sharpey
18. nov 2017

@mariap24 aj ja pre zábavu 🙂 ano čakám dievčatko a sóda vyšlo tiež dievča 🙂

mariap24
19. nov 2017

😊 no vidite dakomu vyjde niekomu nie 😄 a uz som citila prve pohyby babatka o piatej rano 😊 krasne to bolo a urcite to bolo babo. Take kopanceky asi 5krat v podbrusku. Lezala som na chrbte 😊 myslla som ze to pride neskor. 😊

sharpey
20. nov 2017

@mariap24 ja už tiez mám ale raz sa ozve raz nie keď zjem sladké tak vtedy pekne pokope 🙂