icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

misenka777
21. nov 2017

No velmi sa teším na tie pohyby a stále nič.... Už aby som ich cítila lebo takto mam pocit ako keby som nebola ani tehu....

lucinkab
21. nov 2017

@misenka777 ak mas placentu na prednej stene maternice pohyby mozes citi az ako ja v prvom tehu v 25tt 🙂

misenka777
21. nov 2017

@lucinkab čóóó to hadam nie.... Ved to si naozaj budem mysliet ze tam nič nemám... Ako je to možné ze to niektoré cítia tak skoro.... Viem že každá sme iná ale toľko na to žena čaká.... Je to nekonečné čakanie

lucinkab
21. nov 2017

@misenka777 ja som v prvom v 25tt teraz v druhom v 18tt 🙂 neboj dockas sa

mariap24
21. nov 2017

@lucinkab a ja od kedy som prvykrat zacitila tak stale. Sedim citim kopancek 😍 lezim tiez citim akurat tak vecer okolo 10tej uz nic az do rana. A to som vobec necakala ze tak skoro. To kazda zena citi inak.

mariap24
21. nov 2017

@misenka777 skus si lahnut a mysliet na babatko 😊 abo sa k nemu prihovor. Mozno sa ti ozve a ked nie tak coskoro 😊
A tak ako hovori lucinkab tak to moze byt tou maternicou alebo babatko nieje take aktivne kazde babatko je ine 😊

zlotazla
22. nov 2017

@misenka777 tiez cakame 🙂 ale mne doktor hned na zaciatku povedal ze mam placentu vpredu tak babo budem citit o nieco neskor.ale ved si pockame,no nie? 🙂

vaneska
22. nov 2017

@zlotazla ja sa uz neviem dockat kedy to pride. Uz sa tak na to sustredujem a stale nic 😂😂 😂 ale mozno preto ze mala je pozadu 2tt a mam placentu vpredu, takze to dojde o dost neskor u mna😁

sharpey
22. nov 2017

@misenka777 ja som zacitila tak v 19 naozajstné kopanceky ale keď si v kľude ľahnete položíte ruku už by tam malo niečo byť vo vašom týždni 🙂 a teraz ich cítim ale tiež taka lenivá je viac ako môj syn keď som ho čakala
....ale cítim ale nie také až silné ako by otáčana bola a konala do zadu :D neviem to vysvetlit 🙂

modrykonik.sk
22. nov 2017

Ahojte dievčatá. Tu koník 🙂 Mám tu jeden návrh pre všetky členky v tejto milej diskusii:

Tak ako pred pár rokmi prešiel obnovou Bazár na Modrom koníku, nastal čas aj pre Fórum. Bude trochu inak vyzerať, trochu inak fungovať. Pre tie z vás, ktoré poznajú na koníku Skupiny, nové fórum sa bude veľmi podobať.

V najbliších týždňoch už bude v novom šate pre všetkých. Avšak vybrali sme túto diskusiu a oslovujem práve vás s ponukou vyskúšať si nové fórum ako prvé.
Radi by sme od vás počuli názor, pripomieky, pochvaly (ako pri každej zmene tu na koníku 😉 ) Čo vy na to?

Znamenalo by to, že všetky z vás, zapojené v tejto diskusii (je vás cca 50) by používali nové fórum už teraz. Všetky diskusie budú nadalej dostupné, len v inom šate. Aj táto diskusia ostane. Žiadne strachy.

Apríl 2018, idete do toho?

heregova
22. nov 2017

@modrykonik.sk jasne,preco nie🙂budeme sa tesit

janinamojka
22. nov 2017

@modrykonik.sk ano,tesime sa😉

vaneska
22. nov 2017

@modrykonik.sk pokial sa v tom budem v telefone orientovat bez toho, aby som mala stiahnutu aplikaciu konika, tak som tiez za 😊

spajky
22. nov 2017

@modrykonik.sk preco nie som za

spajky
22. nov 2017

@misenka777 ja uz tiez pomalinky cosi citim ale uz je to tretie tehu

sisa53
22. nov 2017

@modrykonik.sk jasne 🙂

misenka777
22. nov 2017

@sharpey
@mariap24
@zlotazla no tak musime len čakať ale verim že to príde. Sem tam mi tam pukne nejaká bublinka ale ked to neviem rozoznať tak možno ani neviem ze to je babo....

misenka777
22. nov 2017

Dievčatá je toto tehotenské bruško alebo len take slaninkove 🙂

vaneska
22. nov 2017

@misenka777 uz ti babo vykuka, ty mas krasne malinke brusko😍ja uz vacsie od tvojho

heregova
22. nov 2017

Caute baby,u nas 21tt a takuto disko si robi😂

spajky
22. nov 2017

@heregova 🙂 super to som milovala hlavne ritku vytrcenu 🙂

misenka777
22. nov 2017

@vaneska a ty si v kolkom?

vaneska
22. nov 2017

@misenka777 momentálne 19+2, ale bábo je menšie o 2tt

misenka777
22. nov 2017

@vaneska ale tak hlavne ze je všetko v poriadku a malinke rastie ked vravíš že máš väčšie bruško....

vaneska
22. nov 2017

@misenka777 aspon mam taky pocit ze je vacsie, ale ja som nizka, takze aj to trosku mozno skresluje 😀

sharpey
22. nov 2017

@misenka777 jujky vy máte také malinke 🙂 my máme už takéto 🙂

janinamojka
22. nov 2017

@sharpey aj ja mam take brusino velke 🙂 🙂

sharpey
22. nov 2017

@janinamojka pri Patkovi som také nemala 🙂 druhé je väčšie 😊😊😊

janinamojka
22. nov 2017

@sharpey aspon vieme ze.ich mame 🙂 🙂 aj kopka uz?Lebo moje zo dna na den lepsie..a neviem.co nacvicovalo ale mala som pocit ze sa hojda na pupoc.snure 🙂

misenka777
22. nov 2017

@vaneska
@sharpey a je to normalne ze mam take malé bruško.... Alebo je to individuálne a každá to máme iné???