Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
To tak? To som vobec nevedela ja som myslela ze 18/0 zacinam 18tyzden. A to uz 19sty?? 😲 to som vobec nevedela. Ale dakujem
@mariap24 ano..ukonceny 18 a zaciatok 19'..
Tak to som nevedela takze v podstate ten tyzden uz budem v 19stom 😊 nie v 18stom. Preto mi bolo divne ze mi na koniku chodi kazdy utorok tyzden viac.
Tak dievčatá chvíľu to trvalo ale je to tu pohyby ako hrom je to zaujímavé vzdy kope ked sedim tak ze mam vlastne stlačené bruško takze asi mu to vadi..... Je to úžasný pocit aj manžel už to citil a velmi sa mu to páči
@misenka777 jeeeeej 😊😊😊aj ja uz chceeeeem 😀 uzivaj si kopanceky
aj nase uz kopka, do mocoveho mechura 😀 rano ked sedim a potom hlavne neskoro vecer ked uz ideme spat, to si robi disko 😍
@vaneska neboj dočkáš sa je to krasny pocit
@misenka777 uz sme 20tt, len babo je o 2 tyzdne mensie, tak asi preto este nic. Aj co boli take naznaky co som si myslela ze uz to prichadza, tak aj to prestalo 😁 sa so mnou mala zahrava asi
@vaneska asi ano ale neboj ja som si tiež nebola úplne ista pri prvých pohyboch. Ale určite to pride a budeš z toho nadšená. Len si počkaj a hlavne večer keď lezis v posteli tak drž ruky na brušku a ono sa urcite ozve.
@heregova jeej,viem sI to predstavit,aj mne stale tisne slzicky ked vidim moju babu na sone...Blahozelam,hlavne vela zdravicka❤👶
@janinamojka dakujem,aj vam obom len to najlepsie❤️
@heregova Dakujem..idem 4.12.na sono aj do poradne,tak uz sa tesim..
My zatiaľ ešte tiež nevieme pohlavie. Už nedočkavo čakám, 6.12 ideme na morfologicky ultrazvuk. Tak to bude krásny Mikulášsky darček pre nás 😍
@heregova krasne dievčatko..... My ideme 14.12. Tak som zvedava co to bude.
Tak mám za sebou morfologicky USG, všetko je zatiaľ ok. Budeme mať chlapca a pánko sa nechcel otočiť, tak musíme ísť ešte raz, pretože nemá vyšetrenú chrbticu a obličky.

Ahojte 😊 mam otazku. Ako sa presne pocitaju tie dni pri tyzdnoch. Napr. ja v pondelok zacinam 18/1. Ale to sa pocita od 0 ? Ze 18/0 18/1? Ze v podstate zacinam ten 18tyzden v nedelu ci pondelok? Ako si to vy pocitate?