icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

yennn
31. aug 2017

@jannyr to, ze "sa robi amnio automaticky" je trosicku nepresne. Nad 35r ti totiz s najvyssou pravdepodobnostou vyjde vyssia pravdepodobnost (napr.) downovho syndromu z krvi a na zaklade toho ti navrhnu amniocentezu. Len na zaklade nej totiz poistovna preplaca ukoncenie tehotenstva, ak by sa poskodenie preukazalo. Amnio vsak mozes odmietnut , prip. ak si chces byt ista, mozes sa objednat na (dost drahe) krvne testy (Trisomy ?) , ktore maju podobnu spolahlivost. Tu na MK si prestuduj temy, prip. sa znovu popytaj doktora na moznosti.
Ja mam 41 takze tiez ma caka rozhodovanie. No na amnio ta nikto nemoze prinutit, stale je to tvoje rozhodnutie. Moja sestra 2x rodila po 35 a ani raz nesla na amnio, lebo vedela ze sa dietatka nevzda ak by bol DS, takze ju nikto na amnio nepresviedcal.

heregova
31. aug 2017

@jannyr takze len kvoli veku?bez akychkolvek vysledkov z tripple testov?no uz vidim,ako by ma k tomuto niekto prinutil..ani nahodou..a viem,ze teraz je uz nejaky iny test na to,neviem presne,ako sa vola a stoji okolo 400 eur..

heregova
31. aug 2017

@yennn ano,trisomy test..mas pravdu..ale objednat na to automaticky mi pride dost zcestne..

yennn
31. aug 2017

@heregova ano je to zvlastne, tiez som nepocula ze by bez vysledkov z tripple testov automaticky objednali na amnio 😕
Nepride mi to košér voci pacientke, nevysvetlit ake su moznosti...

jannyr
31. aug 2017

@yennn triple testy mam napísané presne v ten istý dátum ako amnio.

jannyr
31. aug 2017

Podla mna sa pomýlil, lebo sa dosť ponáhľal, v pondelok mu budem volať.

yennn
1. sep 2017

@jannyr tak to budu tripple testy, to aj zodpoveda tomu tyzdnu 😉

91monika
2. sep 2017

@heregova ahoj. dopadla som zle 😢 opušťam skupinu .....

janinamojka
2. sep 2017

@91monika to mi je velmi luto,myslela som na teba cely cas..vela sily ti zelam.

heregova
2. sep 2017

@91monika ach,strasne ma to mrzi,zelam vela sil a tiez,nech sa coskoro podari znovu otehotniet a vsetko bude v najlepsom poriadku😘

martinkamm
3. sep 2017

@91monika velmi ma to mrzi a z celeho ♡ zelam aby vam to coskoro vyslo a dotiahli ste to do uspesneho konca ♡

spajky
3. sep 2017

@91monika mrzi mato ☹ drz sa

91monika
3. sep 2017

Ďakujem všetkým ...

marcopollo
3. sep 2017

mne dole svrbí rodidla asi to bude mykoza ale mam aj masť clotrimazol môžem si masť natierať ked som tehu

heregova
3. sep 2017

@marcopollo uff,no len zvonku,nic dovnutra ani ziadne tablety v 1.trimestri,mne tak lekar povedal..ja mam uz mesiac biely vytok,dal ho na rozbor,no nic ma neboli ani nepali,snad to bude len vytok v tehotenstve,vo stvrtok budem vediet

marcopollo
3. sep 2017

@heregova ja tiež idem v piatok k svojej dr. neviem či mam isť zajtra ked mam taky problem

heregova
3. sep 2017

@marcopollo skus jej zavolat,ci ti na to nieco da

tinuuu
3. sep 2017

Ahoj baby aj my cakame nase druhe dietatko v aprili na zaciatku som si myslela ze to vychadza na maj ale podla poslednej menstruacii je to 19.4 velmi sa tesime ❤

taanulkaa011
4. sep 2017

Ahojte baby, čakám prvé babatko. Termin 15.04. Držím Vám všetky palce ❤️ Niekto z Trnavy kto by sa chcel pridať na cvičenia pre tehotné alebo ine spolocne aktivity 😉?

janinamojka
4. sep 2017

@taanulkaa011 ahoj..skoda ze nie som z Trnavy..tiez sme 15.4':slight_smile:

tinuuu
5. sep 2017

Niekto z kosickeho okolia ?

yennn
6. sep 2017

Dievcence az dnes som bola prvykrat u lekarky, po mesiaci tryzniveho cakania, tak mame potvrdene 8+3 dnes 😉

tinuuu
6. sep 2017

@yennn gratulujem 🙂

jannyr
6. sep 2017

@yennn gratulácia 😊

yennn
6. sep 2017

diky babulky 🙂

heregova
6. sep 2017

@yennn super,gratulujem,ja idem zajtra na krv,moc a sono asi,musi mi skontrolovat tu cystu,tak som zvedava,ze co s nou a samozrejme bude zase hiikat,aky mam super vysoky tlak,pritom za dva tyzdne mi nevyskocí nad 135.. a tam 157,no uz sa "tesim"😂

yennn
6. sep 2017

@heregova syndrom bieleho plasta? Takym pacientom tlak vzdy vyskoci v ambulancii.
Drzim na zajtra palce nech ... (rozmyslam ci je to realne) tam cysta uz nie je?

ivanusko
6. sep 2017

Ahojte baaby som tu nova... Tiez cakame druhe babatko💖 termin mam 21aprila....som v 7tt

heregova
6. sep 2017

@yennn jo,mala som to aj minule tehotenstvo,chodila som po internom,nikdy nic nezistili a neverili mi,ze mam doma dobry tlak..ale tak potom naco si ho doma meriam 3x denne???no co ti poviem,asi si ho vymyslam,aby som ohrozila seba aj dieta..skoda slov..no,cysta isto nezmizla,len sa bojim,aby sa nezvacsila..dam zajtra vediet

heregova
7. sep 2017

@yennn
Ahojte baby, tak mam za sebou poradnu,strasne sa tesim,lebo tlak mam ok,dokonca sa mi zmensila cysta a babatku uz nebije tak rychlo srdce,takze az na mykozu je vsetko v poriadku a hrozne sa tesim..pobrala mi krv a 25.9. idem na nt skrining,lebo este je na to babatko teraz male..posielam vsetkym pozdravy a drzte sa..