icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

pirhina
28. apr 2013

@zlatat ja som po 2 potratoch v ccc5tyzdni tak hadam teraz to vinde ked uz som v 9t

pirhina
28. apr 2013

@patusha282 no ja len obed znesiem ranajky nemozem co ma natahuje a vecer mi je zle co zjem to vyvratim

zlatat
28. apr 2013

@pirhina určite to výjde ... ja som to mala rôzne - 6.,7. a 17.ty ... a teraz verím, že na Vianoce budeme mať krásny voňavučký balíček ...
Ja som včera poobede grcala - neodolala som slivkám v čokoláde a o chvíľu išli von. Večer mi bolo blbo od žalúdka - nezvracala som, ale až ma bolel žalúdok, nevedela som 3 hodiny v noci zaspať čo mi bolo tak blbo .... dnes ráno som tiež trochu grcla, ale ozaj len trochu. No a obed sa zatiaľ drží, ale nezjedla som toho veľa, len necelú rybku a zeleninový šalát, nič viac

pirhina
28. apr 2013

@zlatat a ked si to v 17 t tak co ti povedali preco?

zlatat
28. apr 2013

@pirhina nevie sa - príčina neznáma - bol to MA ... malého poslali aj na genetiku a všetko bolo v poriadku, žiadna genetická anomália, poškodenie sa nezistilo

pirhina
28. apr 2013

@zlatat boze ked tu tak citam tak dnes je to velmi tazke donosit babo ja mas tu vela co sme potratili viac krat ja som 2 krat ale su tu babi co aj viac boze je to hrozne ale pekne je ze stale verime ze to teraz vynde

pirhina
28. apr 2013

spolu to potiahneme vsetky az do decembra

zlatat
28. apr 2013

@pirhina áno, všetky to dotiahneme do úspešného konca - musíme a basta 🙂

tuqanqa
28. apr 2013

@patusha282 tak to jsme na tom podobne, -2kg a jedine co muzu rano jsou hrianky s maslem a rajciny 😀

zlatat
28. apr 2013

jáj a k tým pachom - neskutočne mi vadí vôňa nášho tekutého mydla a môj krpec malý mi stále dáva ovoniavať ruky, že si ich umyl mydlom ... a mne to tak strašne vadí ... a potom vôňa grilovaných párkov, bože a keď som mojim v rúre piekla zemiaky s našou domácou klobáskou a cítila som vôňu tej klobásy - fúúj, také nepríjemné mi to bolo ... surové ryby mi dnes nenormálne smrdeli ...

zlatat
28. apr 2013

@tuqanqa ja som v posledom mojom krátkom tehu tiež schudla - a to som jedla vkuse - každú chvíľu som bola hladná, ani som negrcala, tuším prvýkrát som vtedy zvracala na začiatku 12tt ... tuším 4 kg som vtedy zhodila - bože aká som bola vtedy rada, lebo ja celkovo kôli štítnej žľaze mám problém s váhou - nie a nie zhodiť nejaké tie kilečká 😖

usacek79
28. apr 2013

@zlatat no nakolko ja nemam ziadnu diagnozu, podla ktorej by som si fraxiparine musela pichat, tak to vobec neriesi lekarka, kedze mam krvne vysledky vyborne, nemam ziadne antifosfolipidovy syndrom, homocystein ani nic podobne..
len si proste "len tak" preventivne ten fraxik picham - 0,3

zlatat
28. apr 2013

@usacek79 no ja dúfam, že Dr. vie čo robí a že to, čo mi naordinovala mi aj bude stačiť ... výsledky v podstate som aj ja mala dobré, až na tie protilátky vysoké .. ale mám asi 3 mutácie génov ... homozygot okrem toho

patusha282
28. apr 2013

@tuqanqa aspoň viem že nie som na tom tak sama :DD
pirhina ja som zvracala len z kyslých uhoriek zatiaľ...ale veľa vecí mi smrdí-kapusta, jaternice a tie zbožňujem...🙂

tuqanqa
28. apr 2013

@patusha282 ja som musela vsechny vonne dekoracne veci dat prec, priatelovi som zakazala vonavky, neznesem sampiony, maso, sladke, syry..no je toho vela, taky sa zacinam zadychavat, dnes som sa snazila okna poumyvat no len horko tazko s prestavkami.
Kocky ospravedlnte moju slovencinu, hovorit viem ale pisat je pre mna horsie a priatel ma radsej ked hovorim po cesky 🙂 ale musim cvicit na naseho nenarodeneho drobceka 😀

nezabuddka
28. apr 2013

no ahojte, jaaaaj to som mala dnes ale rano 😀 som nevedela ci sa mam smiat ci plakat. Malicka sa mi vykakala a vycikala do nocnicka a ja ako hrda maminu som ju vychvalila , ze aka je sikovnica. Umyla osm zadocek a ze reku necham ju nech sa trochu vyvetra s holou ritusou. Ja som zatial pratala postele. Zrazu citim neprijemny pach (ved to poznate ako veelmi reagujeme na rozne pachy). Pozriem na malu a ta cela v hovne, v rukach tiez hovienko, ktore si pchala do pusy cela obyvacka zadzabana a na jej tvari blazeny usmev. Nevedela som co skor (ci vracat alebo ju umyvat), manzel v pivnici. A ked som ju uz vyumyvala a popratala, tak prisiel domov manzel. Nastastie som aspon nevracala lebo toho upratovania by bolo ovela viac. 😀

pirhina
28. apr 2013

baby co si pichate flaxik nestalo sa vam ze ste si pichli a nedalo sa vytlacit?musela som pichnut inde a uz to potom islo.normalne mam take ako hrcky vo vnutry neviem ci je to dobre alebo je to normalne.

usacek79
28. apr 2013

@tuqanqa jeeezos prosim ta neumyva okna! 😕 to je jedna z najhorsich cinnosti v tehu, toboz v prvom trimestri - nic, pricom sa treba natahovat nie je dobry pohyb.. samozrejme ak je to nevyhnutne sa pre nieco nariahnut, tak ok, ale umyvat okna? 😅 to vydrzi do decembra - potom budes pred vianocami umyvat, aby si si vyvolala porod 😉

@pirhina nie, mne sa to este nestalo, ze by neslo vytlacit.. stalo sa mi jedine, ze mi nesla koza prepichnut na nejakom mieste - strasne tupe ihly ma niekedy fraxik 😖 ale urcite to nie je nic zle, proste si trafila nejake tuhe miesto, hlavne, ze to potom islo 😉

zlatat
28. apr 2013

@pirhina áno, aj mne sa to raz stalo - a dokonca sa mi stalo aj to, že som stláčala ihlu a nie a nie mi prepichnúť pokožku - tak som musela tamtú vyšmariť a vziať druhú striekačku a pichnúť inde
A nie je to zlé, mne vravela hematologička, že je to normálne

zlatat
28. apr 2013

@usacek79 tak aj tebe sa stalo, že ti nešla prepichnúť koža?

zlatat
28. apr 2013

@nezabuddka ó bože ...

zlatat
28. apr 2013

baby mne je normálne zima - máme v kuchyni 24 st. a ja som si musela dať mikinu 😕

usacek79
28. apr 2013

@zlatat jasne, to je relativne bezne, mnohe baby o tom pisali... hlavne fraxiparine je znamy tupymi ihlami 😠
fakt treba dobry sklon zvolit, aj presne nasmerovat.. je to desna otrava ale 🙄

pirhina
28. apr 2013

@zlatat no veru tie ihly su riadne tupe najlepsie je si to tam pichnut s rozbehom 😀 😀 :- ked idem na to pomalicky tak to boli 😖

zlatat
28. apr 2013

@usacek79 to áno, otrava riadna 😖

zlatat
28. apr 2013

@pirhina tak pichanie s rozbehom nezvládam ... ja furt musím zaťať zuby nádych, výdych a potom pichnem 😀

usacek79
28. apr 2013

@pirhina
@zlatat ach, so rozbehom ani ja 😀
ja prilozim tak zboku ku kozi a pomaly tlacim, nekukam sa na to pritom 😀 akoze asi 3tyzdne ma to vobec nebolelo, no potom uz asi zacalo mat brucho toho plne zuby a tak to asi tyzden dost bolelo, ale potom nastastie opat povolilo, da sa to vydrzat 😅 modriny sa mi podaria len asi pri 3 z 10 vpichov 🙄

pirhina
28. apr 2013

@zlatat ked som si pichala prvu tak som sa aj zapotila trvalo mi to tak 10 min kym som sa odhodlala teraz mam za sebou 21 inekciu a uz si zvikam ked si predstavim ze este cca 200 tak mi je az bllllleeee 🤐

barborka30
28. apr 2013

ahojte baby, tak ja sa pridám do tejto skupiny, nakoľko mi doktorka predpovedala "mikulášske dieťa" 🙂 Pevne verím, že už sa nič "nepokazí" a prajem všetkým pohodové tehotenstvo 🙂

zlatat
28. apr 2013

@usacek79 ja som tiež najskôr do brucha pichala, ale nejak je to tam v poslednej dobe hodne bolestivé, tak som prešla na stehná - no o chvíľku tam nebudem mať kde pichnúť, lebo také veľké modriny tam mám že až 😒