Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@mami.sk no ja zvažujem bánovce,len dufam, ze to nepride rýchlo. 😒 teraz som si citala zazitky z tn co nedavno rodili a ze všetci su nervózni, a to ešte ilava funguje, ked ju zavru tak nechcem si predstavit ako to tam bude vyzerat. v trencine su tiez len ludia a z takeho navalu sa im ani nedivím. ale radsej sa chcem vyhnut nervozite ak sa bude dat. lebo ak je nervozna mama tak potom aj dieťatko.
Ahojte ja mam termin 29.12.2013 😀
@usacek79
ahojte aj patrím medzi decembrové čakatelky.. 🙂 25.12. je náš dník, môžeme sa pridať?
Ahoj,aj ja sa chcem pridať, mám termin15.12.dakujem 🙂
Ahojte my máme termín 28.12.2013 🙂
@irin12 jeden deň po nas 🙂
ahojtem my mame ternin 27.12: ....som rada ze je tu takato tema, rada sa pridam.... 😉
@irin12 aj ja mám termín 29.12 🙂
Ahojteee🙂) my sme naplánovaní na 4.12..:))
Žienky, ak by ste mali záujem: Predávam úplne nové, nepoužité Tescana Epino Delphine Plus, nakoľko som ho mala kúpené skôr, ale pre plánovanú sekciu som ho nepoužila. Je to aj s meračom, vhodné na použitie aj po pôrode na spevnenie svalstva. Cena: 95,- EUR Viac info v IP
@lencucinka1 to je super 😀 aj ja cakam chlapceka a mame podobny vkus farby kocika 🙂 ja mam objednany Tako Dalga bledohnedy 😀
my mame trmin 28.12 uz aby boli vianoce, ako ste na tom s vecickami kupujete uz vo velkom
Ahojte, ja by som sa tiez rada pridala ak mozem 🙂 Termin mam 28.12. 2013. Ale snad
snad to bude aj trosku skor a stihneme este Strelca.🙂 Ved medzi Vianocami a Silvestrom nebudu v porodnici ani upratovacky! 🙂
Ahojte, termin mame 11.12. rada by som sa pridala do sukromky.
@janana2013
@silvia113 napíšte usacek79 ona vás pridá do súkromky 😉
Ok, dakujem.
Ahojte ja mam termin 20.12. Mozem sa pridat? Je tu niekto z NR ? V podobnom termine?

@mami.sk tak ked som bola u doktora, potvrdil mi to. ma zmluvu len do konca augusta. 😢 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ asi mi ostava len TN