icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

bokroska
4. apr 2013

@usacek79
@anjelik2509
u mna to vie samozrejme tatino,jedna najlepsia kamoska a mamina,ktora ma odhalila hned na zaciatku.a samozrejme vy decembrovky.inac by som si to tiez chcela nechat pre seba co najdlhsie-pre istotu.alebo dovtedy pokial nebude nieco vidiet 😀

anjelik2509
4. apr 2013

@usacek79 ďakujem 🙂
aj ja som rozmýšľala, či sa sem pridám, aby ma niekto neodhalil, ale tak dala som sa na to 😀
zrejme ešte nemáš mim, že? kedže tie predchádzajúce skúsenosti....

anjelik2509
4. apr 2013

@bokroska 😀 haha, to je najlepšie 😀 ale ja už by som to rada vykričala celému svetu, keď mať takéto tajomstvo je tiež krásnučké 🙂

bokroska
4. apr 2013

@anjelik2509 presne!!!!tiez by som to kazdemu vyzvonila ,ale radsej este pockame.ved potom si uz vsetci vsimnu brusko a bude to jasne.

usacek79
4. apr 2013

@anjelik2509 nemam este nist ziveho 😖
ale uz je na ceste dufam 😉

anjelik2509
4. apr 2013

@bokroska tak tak 😉
@usacek79 a tak určite, ináč by sme sa tu asi nestretli, nie? 😉 inak, mať prvé bábatko je také, také, ani to neviem opísať...Zvláštne, zázračné, krásne, nové....Druhé ešte neviem, to ešte len uvidím 😀 😀

anjelik2509
4. apr 2013

a aj máte nejaké "príznaky" ?

zuzi241
4. apr 2013

ahojte..rada by som k vam decembrovkam patrila,uvidime,ci sa tento mesiac podari....🙂

anjelik2509
4. apr 2013

@zuzi241 ahoj, vitaj, tak si držíme prsty 😉

usacek79
4. apr 2013

@anjelik2509 viem si to predstavit, pre mna bude toto moje "piate" dieta skutocny zazrak 😵
no z priznakov su to urcite dudy bolaveeee, unava besna a sem tam pichanie a tahanie v podbrusku, inak nic asi..

zuzi241
4. apr 2013

@anjelik2509 juuuj dakujem 🙂 tak do testovania mam este cas...ale dufam,ze bude pozitivny 🙂

anjelik2509
4. apr 2013

@usacek79 fúúúúha, piate? tak to ťa obdivujem, muselo to byť ťažké... 😢
no, tak tak nejak som aj ja na tom, prsia ma bolia, ale iba keď idem po schodoch dolu 😀 musím si ich držať 😀
unavená som aj ja, čo sa mne predtým nestávalo a tiež ma pichá v podbrušku....A okrem toho, ms mešká už týždeň, čo mi predtým chodila presne na deň a samoška dve čiarky na testoch 😀 😎

anjelik2509
4. apr 2013

@zuzi241 nie je za čo 😉 ja už som testovala a pozitívne 😉

fotoarch
4. apr 2013

ahojte dievcata, pridavam sa ako 3rodicka 😎

zuzi241
4. apr 2013

@anjelik2509blahozelaaaaam🙂to je super🙂ja uz mam dvoch nezbednikov doma,no chceli by sme este jedno 🙂 snazime sa uz nejaky ten mesiac a teraz to vyzera celkom idealne....🙂tak snad o tyzden sa budem moct pochvalit aj ja 🙂

zuzi241
4. apr 2013

@fotoarch bahozelam 🙂 aj ja sa sem chcem pridat ako 3-rodicka.. :D

fotoarch
4. apr 2013

@zuzi241 aky mas rozdiel medzi detickami? v tvojom profile som to nenasla, drzim ti palce aby si nasla kolajnice, ci uz .duch.bol_?

blcha76
4. apr 2013

babenky všetkým Vám srdečne gratulujem a držím palčeky. Aj ja by som chcela byť medzi Vami dvojčiarkovými, ale keď sa nám stále nedarí 😢 ... Už som z toho taká nešťastná a smutná ☹ ...

emode
4. apr 2013

@usacek79 dnes som na Teba od rana myslela, ze si sa dlho neukazala ... a vidis, super správa, teším sa s Tebou 🙂
a vítam všetky nové baby ...

usacek79
4. apr 2013

@emode dakujem pekne 😵 , no ako hovorim, ja len tak opatrne chcem prispievat, aby ste o mne vedeli, ale zas aby som to nezakrikla 😉

emode
4. apr 2013

@blcha76 my sme sa snažili teraz už takmer dva roky ... takže nikdy nevieš, ani pri prvom to nebolo jednoduché ... ste v poriadku?

sosinkairl
4. apr 2013

Vitam sa medzi vami 🙂 Poslusne hlasim 5ty tyzden. Ak sa mimco konecne `udrzi`, tak datum porodu na Mikulasa 🙂 6.12 🙂

gorka
4. apr 2013

@danteska drzim palce,vies stat sa moze vzdy nieco,takze ja uz na to neverim..aj v praci uz o tom vedia,treba mysliet pozitivne.ach mne je zas tak zle,cely den som prespala,esteze ma muz volno,je uz s malym tri hodky von.

gorka
4. apr 2013

@danteska presne to sa teraz pretaca aj mne hlavou.ono to nieje take jednoduche ako si zena predstavuje.nas maly,ked chytil svoju placucu8 ataku tak isiel aj dve tri hodiny vkuse,to bolo teda riadny cvik nervov..s jedlom bojujeme aj my stale.ale mozno to bola aj moja chyba,mala som hned ponukat vsetko,ale bala som sa,ze mu zabehne,tak som pucila,ci zas alergie,a teraz mi to nechce..ach no zena,sa uci byt matkou a pri druhom uz budem teda raznejsia,aspon si to hovorim 😀

gorka
4. apr 2013

babulky ja vas zas nejak nestiham sledovat.snad,ked budem mat lepsi den si vas konecne docitam.teraz mi aj pohlad na monitor vyvolava cudesne pocity 😀

anjelik2509
4. apr 2013

@sosinkairl aj ja mám 5 tt+ 2 dni a tiež mi to vychádza na 6.12. 😀

anjelik2509
4. apr 2013

všetky novočlenky vítam 🙂

anjelik2509
4. apr 2013

@blcha76 joj, neboj sa, keď bude správny čas, príde to 😉 🙂 držím pršteky...🙂

anjelik2509
4. apr 2013

@zuzi241 ďakujem 🙂

zuzi241
4. apr 2013

@fotoarch starsi je 2006 a maldsi 2012 🙂 este som vobec netestovala 🙂 neviem 🙂 ale uz sa nemozem dockat 🙂