icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

Strana
z70
market26
29. nov 2013

Kocnky nepotrebujete nektera oblecko na klucinuuuu z par korun rada predam

eebey
30. nov 2013

prosím Vás pridajte ma niekto do skupiny Decembrovky 2013, lebo mi MK blbne. Dakujem

47ala47
30. nov 2013

@dadulik221 noo bolesti obcas mavam aj brucho obcas tvrdne...a co mi hovorili niekotre mamicky, zevraj vsetky chodia do rizikovky posledny mesiac, tak teraz neviem... 😒

47ala47
30. nov 2013

@eebey musis napisat usacek79@ ona ta tam musi dat

eebey
30. nov 2013

@47ala47 DAKUJEM

mojko22
1. dec 2013

@pastelka202 aj ja mam termin porodu 8.12.2013...ako ste na tom ?

luccyliu
9. dec 2013

Damy v prvom rade vam prajem bezproblemovy porod a zdravicko vam aj detickam. V druhom rade vam chcemponuknut vecicky po dcerke narodenej minuly januar tak myslim ze by sa vam mohlo nieco hodit. Veci su malo nosene niektore iba oprate. Su tam aj neutralne veci. Pokukajte 🙂

emlika
16. dec 2013

🙂 a uz je tu s nami 🙂 N*A*T*A*L*I*A - 1.12.2013 <3

millada
23. jan 2014

Ahoj mamičky,
nechcem sa vam miešat do diskusie, ale z dôvodu stahovania sa potrebujem čo najskôr zbavit čo najviac vecí z bazaru.
Mam septembrove dietatko - dievčatko o rok staršie. Ak by mal niekto zaujem, ponukam na predaj velky balik oblečenia velkosti 68, 74 a 80. Väčšina su to značkove veci HM, Next, Mothercare, Carters niečo Cherokee aj ine. Vsetko ponukam tu na MK v bazari za myslim dost nizke ceny 🙂 Ale ak by ste to vzali naraz vsetko, tak by bola ešte vyhodnejšia cena.
Spolu by to bolo okolo 50 - 60 ks oblečenia + určite niečo popribalujem naviac. Ak zratam ceny, čo mam v bazari je to spolu cca 120 €, ale za 99 € by som dala cely balik vratane postovneho. Takze v priemere za 1 ks oblečenia su to necele 2 €. Vy to potom predate v bazariku určite aj za vyššiu cenu, mozno ešte aj zarobite 😉
A niektore su ozaj krasne kusky a minimalne nosene 🙂 Pre predstavu dam par fotiek.
Mne by to velmi pomohlo, ze sa toho rychlo zbavim a mozno niekomu z vas, ze kupi vyhodne pekne oblečenie 🙂
Ak niekoho zaujala ponuka, napiste mi do IP. Ak nie, nehnevajte sa, ze som vam to tu zahltila dlhou spravou a fotkami 😀 Dakujem za prečitanie a prajem vela radosti s detičkami 😵

janana2013
17. mar 2014

Ahojte,

najde sa niektora z Ruzinova v BA na spolocne kocikovanie? Nas maly Nino ma 3 mesiace a kedze starsi je uz skolak a chodi domov az poobede a podvecer ma treningy, bodla by nam spolocnost pocas doobeda...Byvame blizko Retra ale autom nemam problem presunut sa aj niekam inam...
Oteplieva sa, terasy sa otvaraju, spolocna kavicka v prijemnom pocasi by sa zisla :- ) 🙂

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

s homocysteinom som mala problem aj ja

beahavala
10. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ten narobil problemy aj mne

Strana
z70