icon

Decembrovčiatka 2015

moncicip
7. apr 2015

Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?

moncicip
autor
18. apr 2015

@duda82 A ktory si tyzden? Ja ked som bola v 5+0 tak tiez este nebolo nic vidno.

gelinde
18. apr 2015

Ahojte baby, s radostou sa k vam pridavam🙂 ja mam zatial termin 12.12.2015 a prave som zacala 7tt. Zijem v UK a tu vas maju na salame az do 12tt ale vysli 4 pozitivne tehotenske testy a zacali aj ranne (alebo skor celodenne 😀 ) nevolnosti.

moncicip
autor
18. apr 2015

@gelinde Tak vitaj medzi nami a dufam ze to tiez dobojujes do uspesneho konca 😊

veronicenkaaaa
18. apr 2015

Baby,ja som v skupine Aprilovcatka 2013 a to je skupina,toto len diskusia,nevieme to nejako spraviť ?ja sa v tom nevyznàm,len toto je čisto diskusia asi 😂😂😂 keď je skupina,to je lepšie,či?pekný zvyšok dňa

veronicenkaaaa
18. apr 2015

@moncicip jasne,veď uvidím 🙂 no pri prvej dcérke ,som sa tiež ako prvé pýtala lekára,že či je tam jedno?Sa smial,že nebojte ,je jedno 🙂)

veronicenkaaaa
18. apr 2015

@janka8261 mne býva už dopoludnia dosť divne :p

moncicip
autor
18. apr 2015

@veronicenkaaaa Ked sa nas nazbiera viac mozne spravit sukromku.
A ja som sa tiez potom sestricky pytala ze keby boli dve ci by to uz bolo vidno a ona ze jasne nebojte sa. Aj pri prvom sa doktor len smial ked som sa vkuse asi do piateho msiaca pytala ze ci tam je isto len jedno 😊

duda82
18. apr 2015

@moncicip malo by to byt tak isto teotenska kalkulacka mi pise 6 tt+6d ale ked sa to odpocita tak by to malo sediet som zvedava ako dopadnem vo stvrtok

duda82
18. apr 2015

@adulienka92 no mne nevidela nic, len cystu preto mam strach ako dopadnem

sisikejc
18. apr 2015

Ahojte zienky😀tak sa k vam pridavam aj ja..aj ked k doktorovi idem az v pondelok na sono..zatial som si spravila len test..ale priznaky suuu😄😄podla mojich vypoctov mam termin 19.12..mam uz 4rocneho chlapceka☺️

sweeti
20. apr 2015

Ahojte Kocky tak dnes som po kontrole akcie srdiecka tak sa k Vam uz mozem pridat Hrozne moc sa tesiiiime.Sme po IVF a zadarilo sa nam na 1x tak sa tesim ze budeme tehulkovat spolu

adulienka92
20. apr 2015

@duda82 no aj tak držíme palce,a neboj,malé bude v poriadku 🙂

moncicip
autor
20. apr 2015

Zeny to aj vy by ste spali kade chodite ci len ja?

zofiac
20. apr 2015

@moncicip Ani nie, ale som nadopovaná železom, užívam ho stále. Keby nie, tak sím sále 😅

zuzu571
20. apr 2015

@moncicip aj ja som unavená, uz o takomto case som polomrtva, najhorsie ze ma cakaju este 3 hodiny v praci .... a to som tu od rana a zajtra zase, no ale napriklad rano sa budievam dost skoro 🙂

adulienka92
20. apr 2015

@moncicip idem si ľahnúť :D ja sa nepríklad vyspím do rána,potom som asi hodinku hore,ale ležím a potom kludne ešte na dve tri hodiny zaspím a až potom sa postavím a večer o osmej do postele 😀

moncicip
autor
20. apr 2015

@zofiac Ja to urcite nemam z anemie zelezo som tiez uzivala ale teraz sme sa s muzom dali na cviklu a ine "zelezite" veci tak z toho to nebude. Ja len dufam ze to cim skor prejde.

moncicip
autor
20. apr 2015

@zuzu571 Ved aj ja okolo piatej najneskor pol siestej som uz hore jak do hodca 🙂 Ale napriklad vcera som skoro cele doobedie len driemala. Este stastie ze sa moj muz a moji rodicia starali o maleho kedze sme tam boli na vikend lebo ja som bola totalne nemozna a nepouzitelna vcera.

moncicip
autor
20. apr 2015

@adulienka92 Ja len z principu musim chodit spavat neskor snazim sa nechodit skor ako o deviatej lebo viem ez keby idem napr.o osmej tak uz o tretej stvrtej cvirikam. Ale aj tak skoro vstavam ako som uz vyssie spominala. Ale aj pri prvom som to mala tusim prve tri alebo styri mesiace ze som spala kade som chodila teraz si to vsak uz v takej miere nemozem dovolit.

zuzu571
20. apr 2015

@moncicip no ja sa snazim neist spat skor ako o 11 aby som vydrzala aspon do pol 7 posteli, lebo o 8 odchadzam do roboty, predtym mi v pohode stacil budik na pol 8 😀

moncicip
autor
20. apr 2015

@zuzu571 Kokso to co je za pracovna moralka toto???? :D Ja robim od 7 do 19 a vstavam tak cca 5:30:5:40 ako kedy. A v robote kedze stale je co robit tak nemam cas mysliet na to ze som unavena a chce sa mi spat.

zuzu571
20. apr 2015

@moncicip no ja robím od 9 do 20 🙂 ale ešte nemám deti takže ráno sa musím postarať len sama o seba 🙂 ale zase mám celkom dosť času večer myslieť na to že som už unavená

moncicip
autor
20. apr 2015

@zuzu571 No tak to mas super ale ja dufam ze to prejde tak ako pri prvom. Lebo tam tiez zo zaciatku by som vkuse spala a potom som bola jak duracell ku koncu 🙂

allyk1611
20. apr 2015

Ahojte mamicky, ak mozem, tak sa rada k vam pridam, minulu stredu vysli krasne 2 ciarocky, mudre tabulky na nete ukazuju 5tt, dnes som volala k doktore, povedala ze mam prist najskor 11.5, co je o tri tyzdne. zda sa mi to dost neskoro, uz sa neviem dockat🙂 ale ze uz aspon bude vidiet srdiecko, tak sa tesim tesim🙂

katallinka
20. apr 2015

@allyk1611 ahoj a vitaj,mne lekar dnes povedal tiez ze som tak v 5tt a videli sme aj bublibku a na dalsie sono mam ist 4.maja, myslim ze ta mohla aj skor objednat. Kazdopadne drzim palce 🙂

surfgirl
20. apr 2015

ahojte, tiez by som sa rada pridala, testy su pozitivne a vyzera ze aj silneju, tak verim, ze to tak pojde dalej a bude to prijemny rok 🙂

veronicenkaaaa
20. apr 2015

@moncicip tak to by bolo super 🙂))

babatenko
20. apr 2015

Ahojte, dievčatá, rada sa k Vám pridávam 🙂
dnes som bola u gynekológa, dorbčiatko má 0,7cm a krásne bolo vidieť, ako mu bije srdiečko 😵 opäť pre mňa jeden z najsilnejších momentov v živote. Dostala som už aj tehotenskú knižku a ďalšiu kontrolu spolu s absolvovaním prvých skríningových testov mám o mesiac 😵
Inak som založila súkromnú skupinku, kto by mal záujem, napšte mi, doplním vás tam 🙂

zuzu571
21. apr 2015

@babatenko si v 7 tt a uz si dostala knižku???? prečo žijem v tom že knižka sa dáva až v 10-12 týždni??? 😀 no nič, vo štvrtok poviem mojej že aj ja chcem 😀 a prosím pridaj ma do skupiny

katallinka
21. apr 2015

@babatenko gratulujem, ja som len v 5 tt, ale verim, ze patrim do vasej skupinky a dotiahnem to do uspesneho konca 🙂