icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

jaja0110
autor
7. apr 2010

No baby ak to pocasie na vikend robil Iľko tak to si berte kratasy, ten vzdycky hlasi co uz bolo a nie co bude 😀 😉

Ale nie, ja to aaaaz tak neriesim ked bude pekne bude, ked nebude nebude ved zabavime sa aj tak, podla mna je to kvazi jedno, "ludia robia dobru naladu a nie pocasie" 😎 😎 😎

Prinajhorsom nam ostane aspon SLUNCE V DUŠI 😀

blcha
8. apr 2010

takze s tym pocasim je to asi tak ze v sobotu ma uz prsat tak mna napadlo ze mi pojdeme do tej zoo asi hned v piatok ked tam dorazime no a ked bude aj v sobotu pekne tak aj v sobotu doobeda by sme isli do zoo sak aj tak minuly rok sme boli len doobeda a ledva sme to stihli vsetko pobehat takze teraz by sme mali na to viac casu a eliska urcite nebude protestovat ked pojde dvakrat popozerat zvieratka 😉

anezena
8. apr 2010

seruste maminy,
my z prahy doma, sak nist nestiham, furt perem, dnes este zehlit
baby, my ideme do PD uz dne svecer, takze zajtra sme tam uz od rana a tiez sme rozmyslali ze pojdeme do ZOO hned zajtra
evi, tak si zavolame a mozeme ist spolu + este kto s aprida, budeme radiiiiii.
ok, letime este von do DM a kupit caje a take sprostosticky, tak paaa

ivularadula
8. apr 2010

babulky ja mám zajtra ešte poradňu ale asi tiež vyrazíme tak nejak okolo jednej, veď my sme za nejakú pol hodinku tam, len dúfam že krpec zaspí v aute, nech si aspoň trošku pospí, aj tak v poslednej dobe strašne ťažko zaspáva, vôbec sa mu nechce o pol jednej ako vždy, už asi týždeň má problém, aj včera zaspal až na druhý pokus a to až o štvrť na tri 😒
a počasie neriešim, ve´d bude ako bude, čo už 😉

jaja0110
autor
8. apr 2010

Babenky tak ZOO je otvorena od aprila az do 18-tej takze v pohode myslim ked sa na Elitexe zrazime o te 14-tej a pojdeme sa niekde najest a potom vyrazime do ZOO tak mame tie 3-4 hodinky na obzeranie, co poviete 😎 teda ak ma ozaj vikend prsat tak my to tak urobime, ale najprv sa najeme kym tam pojdeme 😉

anezena
8. apr 2010

jajus, aj my tak. tak sa teda vidime zajtra, tesiiiiiiiiiime sa, sme s majom dohodli, ze zajtra pidem ja a on soferuje av sobotub sa vymenime 😀
a dnes bude doma pit oba 😀 s majkovymi rodicmi 😀 😀

baby, este otazka mi napadla, som to seecko necitala. sme sa dohodli, ze iba tu knizku kupujeme, ci este neco?
jajus - a za ten natelnik, kolko euracov? nech si nachystam presne, aby si nemusela vydavat a budeme tam sachovat s penazmi 😉 😉 😉

jaja0110
autor
8. apr 2010

anez, iba tu 1 knizku pre dieta, inak nic tombolu pre dospelych sme zrusili- nohavicky si mozete vymienat aj na izbach 😀 (bol navrch dat dospelym do tomboly nejaku picovinku) 😀 😀

Ozaj este ze si pripomenula, za tie natelniky poprosim PRESNE 6.60eur (ako spravne anezka podotkla z 10 eurovky nevydavam 😀 )

Inak vezmite drobcom nejake gumene cizmicky ved aj ked nebude prsat a bude mokro mozme sa ist prejst popod hrad, aj ked nemyslim ze to bude take hrozne s tym pocasim, aj minuly rok sme vyrazali z MT za dazda a v Bojniciach ani kvapka a tiez hlasili skaredo a mali sme krasne pocasko 😎

anezena
8. apr 2010

super, jajus, 6,6 nachystame 😀D

inac s tym dazdom, hlasia ze slaby dazd, tak to fakt ani nemusi, mozno len mrholit, ale v sobotu sa ma dooost ochladit, zajtra 17 a v sobotu 9 ☹ ☹ ☹ aale sak neva, hlavne ze budeme spolu, ze? 😉 😉

idem zehlit, mam toho faakt dost

mamatata
8. apr 2010

ahojte, aj my sa pridavame do zoo zajtra, zajtra ma byt krasne, v sobotu uz nemusi, napiste mi prosim vase t.c. do IP, ja vam uz posielam, dik 😉

kuko7
8. apr 2010

Ahojte babulky, tak aj moj muzik dnes navrhol, ze my vyzarazame zajtra hned ako sa zobudime 😉 , potom ideme do tesca tam si nakupime, niekde sa pojdeme napapat, lebo on do druhej nevydrzi bez obeda a potom to isti zoo, ked ma byt teda zajtra krasne, nech z toho nieco mame....no a ked pridete vy, tak pojdeme aj s Vami do restiky a potom mozeme ist do zoo aj v sobotu,,,,pohodaaaa,,,ved mame telefony,,,,

jaja : ty mas moje cisielko nie? Ked pridete tak hned volaj, my tam uz urcite budeme,,,,,inak ak by niekto chcel cislo, tak mi napiste do ip a ked tam budete hned volajte,,,mooooc sa na vas tesim, ,,,,este upratujem a potom sa hrniem na balenie 😀 😀 😀

jaja0110
autor
8. apr 2010

kuko, veru uz nemam tvoje ciselko ja ked som menila sim karty vsetko mi poslo takze mi napis do IP 😉

A ty uz balis ty si ina herecka, my len vecer pojdeme do tesca na nakup a ako sa poznam tak varit na cestu aj balit budem zajtra rano 😝

blcha
8. apr 2010

babulky tak to je super takze vyrazame do zoo hned zajtra to sa tesim ja tusim ani na obed nikam nepojdem supnem si neaky hambac alebo co a letim na zvieratka 😉
ja este nebalim lebo este som len prala a co sa mi stalo taka som nasrata eliska mala taku super bundicku sedu tead ona bola taka strieborna cela leskla a to sa vypralo uz sa vobec neleskne a je obycajna seda sak uvidite no dobre ma to nasralo 😝
ja uz ani poraidny nakup nestiham lebo muzik je dovecera v robote tak poceste sa niekde stavime nakupit 😉

je a este som zabudla na ten kostym sak ja som jej to ani neskusala ci jej bude dobry 😀

jaja0110
autor
8. apr 2010

blska, ja som myslela ze skocime na obed koli detom ci eliska nebude jest ked sa zobudi? ci aj ona si da hambac? 😀 no keby bolo na mne tak letime do ZOO hned, ale to by tie nase dve od hladu zozrali aj tie medvede tam 😀

Ozaj ani ja som im este kostymi neskusala 😅

blcha
8. apr 2010

jaja eliska vacsinou neje ked sa zobudi ona je pred spanim a potom moc nechce jej staci jogurt alebo nieco take to ma nenapadlo ze koli detom vies 😉

mamatata
8. apr 2010

aj my pojdeme este na obed, ked prideme, lebo tiez bude maly vlcik hladny 😉
kostym som tiez neskusala, bude mat premieru 😕 😎

jaja0110
autor
8. apr 2010

Inak akurat rozmyslam ze co im uvarit zajtra na obed ked sa zobudia, hadam mi to na penzione prihreju 😕 alebo im mam narobit nejake sendvice ale to zase cely den sucha strava tiez nic moc...no neviem 😅 inak halusky mali v nedelu a vobec to nechceli jest takze na "slovensku restiku" sa moc spoliehat nemozem...no uvidime ako to vypali nakoniec 😉

blska, mozno ked uvidi jest ostatne deticky tak si da aj ona 😉

blcha
8. apr 2010

ja jej to musim dnes vyskusat lebo ked tam bude rozbesnena uz vidim ze si ho nebude chciet obliect tak dama dnes sksku a este ani neviem aky jej bude dobry lebo segra ma viac masiek tak najskor bude modna prehliadka a budeme vyberat 😉
ja dufam ze ta moja mala herecka ked bude vidiet ako ostatne deticky pekne papaju tak sa prida 😉

mamatata
8. apr 2010

moj zje skoro vsetko, hadam nieco vyberieme 😉

blcha
8. apr 2010

eliska tiez papa vsetko ale vzdy len troska 😉
zacinam sa uz tesit ved o takomto case uz by sme tam mali byt 😉

blcha
8. apr 2010

tu mame predpoved pocasia v prievidzi takze asi bude dobre ked pojdeme hned v piatok do zoo no a ked bude v sobotu pekne tak mi pojdme aj sobotu asi
http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/priev...

blcha
8. apr 2010

jaja no eliska sa naje ked pojdeme z domu t si da tanier polievky a tiez rozmyslam ze jej este nieco take uvarim co by zjedla ked sa zobudi ale ona moc neje tak neviem co asi nabalim vseliake somarinky a hotovka lebo ona keby som jej nedala jest tak sama nepyta 😉

liliana15
8. apr 2010

jaj babulky a vsetci idete v piatok? ci okrem nas pride niekto aj v sobotu? dufam, ze sa nam bude dat ist do zoo a ked nie v sobotu tak pojdeme v nedelu...ved uvidime... a v sobotu mate vsetci obed v penzione, ci berete drobcom nieco uvarene?

liliana15
8. apr 2010

blska kostym nemame ani my vyskusany.. lebo som nevedela ci pojdeme a vcera som pozicala od kamosky, tak ho idem hned odskusat...🙂

liliana15
8. apr 2010

no ta nasa maska princezna taka drchmoska, ale sak neva...🙂

kuko7
8. apr 2010

jaja: oki idem poslat ip 🙂

baby no my musime ist este zajtra na nakup, ale do tesca tam blizucko 😀

urcite pojdeme do zoo zajtra,,,ked ma byt pekne,,,takze sa uz neviem dockat, len aby to vydrzalo 😵 😵 😵

No mala nespi, takze balenie sa kona az vecer 😒 ale nevadi, este sa mi susi pradlo, cize pohoda 😀

no a my sa pojdeme niekde napapat, mala si da polievocku a potom sa vyraza do zoo,,,,,no a ked pridete tak zavolate a nas tam najdete 😀 😀 😀

blcha
8. apr 2010

lil ja mam pln penziu na hotey takze v sobotu budeme obedovat na hotely napapa sa a pojde spinkat 😉

kuko7
8. apr 2010

My mame len polpenzium, cize asi pojdeme papat do mesta,,,,,inak baby Alicka neviem co bude robit, ked budu vsetky deti spat,,,asi tancovat na hotely 😅 🙄

jaja0110
autor
8. apr 2010

blska, ved jej zober nieco teple ja beriem notebook a bambulku a hned po prichode im dame na penzione jest (hadam to tam prihreju) a nase baby pri bambulke otvaraju usta ani nevedia ako tak sa mozme dohodnut ze sa pockame a nech sa najedia drobce naraz spolu pri bambulke uvidis nebudes stihat krmit 😀 😎

lili, vacsina ma na sobotu obed v penzione ale len pre dospelych lebo ze vraj su tie porcie take velke ze sa znich najedia aj deti 😉 aaaale ja im aj tak zoberiem z domu uvareny obed ved mi nebudu z taniera kradnut, oni sa skor najedia zo svojho 😉

kuki, sorac ze som ta tak zrusila vazne som ti nechcela vycucat cely kredit 😀 😀 sak pokecame pri vinecku 😀 😀

liliana15
8. apr 2010

ja neviem co mam urobit, nahlasila som si polpenziu, lebo som ratala s tym ze ideme v sobotu do zoo, a tami nieco kupim vonku a vyhajka sa pripadne aj v kocikau... ale ked bude prsat, tak neviem kde budeme mat obed, ked nie v penzione...

liliana15
8. apr 2010

tamarke nieco zoberiem tak ci tak a ja sa nejako zariadim.. nebudem uz vymyslat... 🙂