Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
myslis, ze ked v sobotu rano dorazime a poviem, ze chcem obed urobia mi ho? lebo fakt neviem ake bude teda pocasko....
lebo my prideme az v sobotu rano okolo 9:00
lili, ja myslim ze ano 😉 ved oni urcite nevaria na doraz a budu tam nejake porcie navyse... 😉 a ak by naaahodou nie (comu neverim), tak tam blizucko je tesco skocime nieco hotove kupit...alebo ak sa chces poistit tak tam zavolaj v piatok rano ze si chces doobjednat obed na sobotu na tu nasu akciu (oni uz budu vediet) a to stopro nebude problem 😎
rozhodnem sa rano ked pridem. 🙂 podla pocasia...
lili - ja si tiež myslím že to nebude s tou stravou problém, mne tiež hovorila, neboj hladné nebudete 😉
kuko - šimon tiež bojkotuje poobedný spánok, tak možno ani on nebude spať 😒
baby tak misia splnena, mala je uspana a ja som zbalila neake to oblecenie,,,no a este ostatne veci musime pobalit 😀
ahojte,
vidím že debatujete o sto šest 😀 , my vyrážame o 12.30 mala sa naje doma a tiež ked vstane papa len presnidavku alebo jogurt, takže pohodička a drahý si dá niečo len tak na stojáka - hambáč alebo niečo také. Fajne že sa pojde v piatok do
ZOO bo v sobotu to bude nič moc s počasím, tak pojdeme asi len tak pod hrad, však uvidíme.
My mame polpenziu, ale ja jej z večere niečo odložím na druhý den asi, bo ja večer nejem vela, takže určite nezjem polievku aj druhe.
Už sa na vás hrozne teším. 😉
Caute babenky my sme vecer boli v tescu a ked sme tam dosli ani som nevedela co vlastne treba kupit do tych bojnic 😅 no ale nejake maskrty sme kupili, okupali sme drobce, ostrihali nechtiky a zajtra mozme vyrazit 😀
Idem este varit drobcom co si vezmeme tam, a zajtra rano budeme balit duuufam ze nic nezabudneme 😅
no ja balím až rano, ja som bola v malom Tescu a tam teda nebolo bohvie čo pre detičky, ale aspon nejake sladke piškoty, cereálie, burizony....
peti, ja som tiez piskoty kupila 🙂 inak som nevedela co este, kupili sme banany a jablka, taky detsky syr, detsku sunku, rozky, jogurty inak som nevedela co este a potom som uz len pre nas ze baileys, cipsy, disco kekse a tak... 😀 😀
Inak boh vie ci nam tam daju pohare teda ci budeme moct vytihanut vlastne drinky kedze tam maju bar 😅 minule vari bar nebol tak nam dali pohare z kuchyne ale teraz neviem ci nam to prejde 😅
Ozaj, neberiete niekto mikrovlnku? By sme si mohli urobit vecer pukance 😀 😀
ja beriem rýchlovarnu kanvicu, bo bez kavy nebudem 😀 chcem ist este najaky kakaovník alebo tvarohovník kupit zajtra cestou. jajuš my by sme mali prist tak narovnako, aj my vychádzame o 12.30, dufam že mala v aute pospí.
jaja: no aj my kupime nejake maskrtky pre nas na vecer 😀 Boze keby v tom penzione vedeli aka mini zoo im to tam pride, tak neviem neviem ci by suhlasili,,,,oni vedia, ze tam ide 11 detiiiiii????Tusim tolko nie? Juuuuj ako nam bude dobre,,,,ja sa baby fakt tesiiiim,,,,,,,uz nech je rano a vyraziiime,,,,inak my tam asi budeme prvy, takze volajteeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀
petka mi tak troska skor vyrazame ale len preto ze sa musime zastavit v meste u mojej tety v praci po bambulku, dala som jej to napalit a zajtra si idem po to tak pocitam ze sa chvilu pomotame po meste ale pojdeme tak aby sme tam najneskor o 2-hej boli dufam ze cesty budu ok 😅 inak mam tvoje cislo tak ak tam budeme skor (co asi nie) tak ti cinknem 😉
peti, a vy tam uz budete od ktorej? nebudete cakat na penzione?
jasneee ze vedia, maju tam nahlasenych 11 kusov deti alias tajfunov, myslim ze uz sa na nas tesia 😀 😀
ahojte tak ja sa tak tesim na zajtra. aj my sme sa s mm bavili o tom ze asi v piatok pojdeme do zoo. tiez sa na vas uz moc tesime.
my dorazime okolo pol druhej 😉
ja uz mam tiez pobalene, este nejake prkotinky zajtra a mozeme ist, hip hip hura 😵 😎
ja sa chystam prave balit 😅
baby ja som neni ešte ani zbalená, nemám umyté vlasy, ani nič kúpené, tak ja neviem kedy zajtra dorazíme 😕 ale dúfam že to nejako postíham, mm by mal mať dovolenku, lebo inak by sme prišli až večer, len dúfam že mu šéf nebude ráno volať že má naklusať do roboty, lebo s ním nebol len mu nechal na podpis dovolenkový lístok, no tak dúfam že mu to ráno podpíše 😒
jani, ked nam nepovolia samovolne chlastat, tak si kazda donesie poharik, resp. stamprlik a spychneme to niekde, nejake miestecko si najdeme no nie? vajcovy konak uz zbaleny
napisala som to aj do marcovych pohrom, vsak neva 😀
baby pohodička, sadneme na chodbu a budeme chlastat tam 😀
aj u nas uz whisky a cola zbalena 😀 😀 😀 a pohare tiez 😵
no to budu dvojnasobne marcove pohromy, ak nie trojnasobne 😀 😀
idem sa na to vyspat, zajtra sme tam ako na koni, ahojte 😵 😎
to teda hej 😀 😀 😀
dobruuu nocku ti prajem 😔 😔 😔
baby zajtra napiste ako ste sa zabyvali a co ste postihali... 🙂
idem este zehlit 😅

lili, to nieje problem ked som hovorila s veduco z penzionu povedala ze obed sa da doobjednat, takze ked tam pridete si zahlasis na sobotu plnu penziu len to zmenis a v pohode, oni s tym rataju ze tam budu nejake zmeny este po prichode lebo ked som s nou telefonovala neboli este vsetci rozhodnuti... 😉