icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

kuko7
23. jan 2010

No ja by som brala pre nas aj pre malu polpenziu,,,,to nam staci,,,,ved mozno sa aj tak pojdeme aj niekam najest, alebo objedname pizzu 🙂
Inak baby vy kolko pocitate, ze aby to bolo cenovo? Ja si myslim, ze max 30 eur na noc, nie? Myslim za izbu,,,podla mna by to bolo tak celkom v pohode, nie? A tiez by som brala taky penzion, kde by sa dalo robit aj nieco viac ako v tom minule,,,ale ak by sme nenasli, tak keby bolo zle pocasie mohli by sme ist aj do ineho mesta ako do Bojnic, ked sa to tak vezme, tak urcite bude na zaciatku aprila este riadna kosa a pochybujem, ze budeme v kratkych trickach ako minule,,,,no a ked bude nahodou prsat tak to bude hruuuza, musime vymysliet nejaky nahradny plan,,,alebo nejake ubytko, kde sa da aj cez den zabavit,,,no musime nieco vymysliet baby moje zlate,,,inak co tak navrhnut aj nejake ine mestecko? Kde by bolo povedzme vhodnejsie ubytko...... 😒 😀

blcha
23. jan 2010

jaja ja nebudem eliske davat nic ona na obed sa bude krmit somnou na obed papa len polievku co nezje urcite celu a veceru si tiez rozdelime ja myslim ze ked by som jej brala polpenziu tak by z toho aj tak vela nezjedla neviem ja myslim ze nebude problem si tam doobjednat 😉

jaja0110
autor
23. jan 2010

kuko, ja neviem ci by sme brali polpenziu pre deti lebo z vlastnych skusenosti viem, ze ked chodime s detmi do restiky, tak nikdy nezjedia co im objedname, iba rozbabru a aj tak sa najedia z nasich tanierov, tak rozmyslam ze by sme len polpenziu pre nas, alebo maximalne este pre 1 dieta a ony by si to rozdelili alebo ako...faaaakt neviem kurnik 😕 Mne by najviac vyhovovala mikrovlnka, ja by som doma navarila, a tam im to prihriala 😅

blska, mohla by si zistit ci je tam k dispozicii aspon mikrovlnka? 😉

A ten Elitex pisu ze ma aj spolocensku miestnost, akurat tam nieje na fotke, takze by bolo ozaj dobre to ist omrknut 😉 A zase podla mna nejaky specilany program nemusime robit, kazdy donesie nejake hry, knizky, puzzle, a drobce sa tam zabavia, ja donesiem Bambulku a laptop a mame hodinu veget 😀 😀

No 30eur/noc je fajn, ale to neviem ci zozenieme ked mame take naroky, napr. ten Elitex vychadza skoro 40 eur na noc za izbu...

A neviem kde do ineho mesta by sme sli, to by muselo tronfnut ZOO v Bojniciach ked uz za to take prachy vyvalime 😉

kuko7
23. jan 2010

No babulky, tak s tym jedlom mate asi pravdu, ved pri najhorsom si da hippku🙂))) ale nieeee, to bol vtip, ale aj tak vezmeme aj nieco z domu 😀

Podla mna 40 eur je dost ale ved ak by to bolo totalne uzasne,tak nevadi,,,,inak ja som myslela, ze bude zima a bohvie ci nebude prsaat a v dazdi do zoo asi nepojdeme,,,tak len perto ma napadlo to druhe mestecko, ale bodaj by bolo teplucko a krasne,,,,tak ako minuly rok, to by bolo ovela lepsie....to by sme si uzili 😵

Ten maxim je celkom fajn,,,a nakoniec skoncime tak ako minuly rok, nie? Ze nas pojde 5 a budeme tam kde minule 😀 😀 😀

jaja0110
autor
23. jan 2010

kuko, nestras uz s tym pocasim...aj ked, tak bude prsat maximalne 1 den, kliiidek 😀 A ked tam dame do spoloc. miestnosti 10 deti tak to bude ako materske centrum, sa prebavia spolu, podla mna to je najmensi problem 😉
A o akom Maxime ty stale hovoris, ved sa cely cas bavime o penzione ELITEX 😉 😉

No a to je pravda, dufam ze to nedopadne ako minule, nahlasilo sa nas hadam 15 a prisli sme 5-ti 😀

capy
24. jan 2010

tu je aktualny cennik penzionu elitex http://www.oczora.eu/cennik_bojnice.htm

jaja0110
autor
24. jan 2010

capy, vidis to bol super napad pozriet aktualny cennik! 🙂 🙂

Baby tak to ten penzion ELITEX je potom super, mrknite cennik, aj pristelka pre deti do 4r. zadarmo-Vasko nemusi spat na gauci 😀 😀 2-postel. izba 33eur/noc, aj tie polpenzie su tam za super ceny, podla mna by sme to mali zobrat a rezervovat kym sa tam nenatlaci niekto druhy aby sme vychytali este volne miesta ak nas teda pojde viac, co poviete?? Podla mna lepsie nezozenieme, blizucko do ZOO, no tak podme do toho! 😀 😀

capy
24. jan 2010

jaja ked viem rada pomozem 😀 😀 😀

blcha
24. jan 2010

jaja no ja som tiez vcera objavila ten cennik teda muz no tak by sme mohli ist tam podlmna horsie ako minule to urcite nebude takze by sa to mohlo zarezervovat 😉 len treba vediet kolko nas pojde co zatial vobec nevieme

jaja0110
autor
24. jan 2010

No zatial mame tychto:

jaja
blska
anez
kuko
mamatata
ivu
lili
petka
capy
chym-ak zozenie odvoz

a ostatne babenky su 50 na 50, resp. "mozno"...co nam moc nepomoze, ale tak dufam ze tych 10 rodin pride 😅 Mozno by bolo dobre tam brnknut a opytat sa ci uz maju na ten termin nieco zahlasene, alebo kedy by sme mali najneskor dat vediet...

A napiste babenky ci chcete 2-postelovu izbu (ak budete s polovcikou) alebo 1-postelovu (ak len mamina+dieta) no a tipujem za kazdy berie pristelku ked je zadarmo, alebo nie? 😅

My asi 2 pristelky potom ak su zadarmo 😀

capy, vy by ste kolko pristelok zobrali?

Hodim este ten link penzionu na FB ostatnym babam ktore to tu necitaju, nech sa vyjadria...

ivularadula
24. jan 2010

no babulky ja berem 2-postelovú + prístelka 😉

kuko7
24. jan 2010

Babulky aj my berieme jednu dvojpostelovu,,,pristelku netreba🙂 Uz sa tesiiiime🙂

ivularadula
24. jan 2010

ešte k tričkám, nebolo by lepšie s krátkym rukávom? to by sme im mohli obliecť aj na body a vynosia to aj potom v lete 😕 😉 čo vy na to?

petuska55
24. jan 2010

ahojte cicky,
tak je to fajn, písala som aj na facebook, bolo by fajn sa spýtat aj na zlavu, ved predsa 10 rodín im obsadí vačšiu čast penzionu a býva to okolo 10 %, neviem kto tam ide volat, stálo by to za pokus. 😝
My by sme brali dvojlôžkovú izbu bez prístelky.

jaja0110
autor
24. jan 2010

Dobre my berieme tiez 2-lozkovu + 1 pristelka 🙂

petka, to je dobry napad mozno by nam dali tu zlavu, aj veru neviem ako to chodi ale za pokus to stoji 😉

ivu, no my uz bodinka nenosime a myslim ze uz ani ostatni ktori su bez plienky bodinka nenosia a o chvilu uz ani vy nebudete, takze ja by som brala urcite tie tricka s dlhym rukavom ved tie sa daju vyuzit cely rok take natelnicky 😵 😵

Baby kto to bude vybavovat? telefonicky pripadne osobne ak tam bude treba zbehnut, alebo dohodnut detaily, zalohu a tak?
Ja keby som bola doma na SK tak sa toho kludne ujmem, ale takto na dialku je to dost neprakticke, maximalne tam mozem zavolat, ale to asi moc nepomoze, kto by tam teoreticky mohol aj zbehnut??

blska, nechces sa toho ujat? 😉

Ozaj este pred tym ako sa tam bude volat, napiste ci mate zaujem o tu polpenziu pripadne plnu penziu pre vas alebo pre dieta 🙂

mamatata
24. jan 2010

no ja tu dvojpostelovu bez pristelky ako som uz pisala 😉 , tesim, tesim 🙂 😅

blcha
24. jan 2010

taj ja berem tu dvojpostelovu a pristelku nepotrebujeme 😉
jaja no pockam na anez ked sa vrati dohodnem sa s nou ci tom budem volat ja alebo ona lebo sak ona ma moznost tam aj vybehnut tak nech to vybavuje len jeden clovek aby nemali v tom chaos na a dufam ze teraz nas tam bude naozaj viacej a baby co keby sme isli od stvrtka poobedia????

jaja0110
autor
24. jan 2010

blska, okej tak sa dohodni s anezkou ci by do toho isla 😉

No keby bolo na mne tak by som isla aj od stvrtku, len to nieje take jednoduche, Vasko je s nami len 2 tyzdne a bude dost nabity program, obehnut rodinu a vsetky tie povinne ceremonie, no vazne neviem ako nam to bude casovo vychadzat, aby sme este aj z tych 2 tyzdnov boli 4 dni prec.... 😒
Ale ak by do toho isla vacsina, tak sa pridame 🙂

capy
25. jan 2010

ahojte tak ja sa musim dohodnut s mm. lebo akurat ten termin ma pracovny vikend. takze este neviem ci pojdem sama alebo pojdeme vsetci 😉

blcha
25. jan 2010

mna napadlo ze od stvrtka preto aby sme mohli vecer pokecat lebo minule sme mali chvilku klud az vecer a az vtedy sme boli vcetky pokope a bolo to dost malo ale sak myslim ze tento rok to uz bude lepsie decka sa zahraju uz lepsie no a dufam ze to aj lepsie zorganizujeme a zoo budeme absolvovat vo vacsej skupine ako minule lebo ved sme isli spolu len ja jaja a ivu a potom v ani neviem kto ako s kym 😉
atak ma napada budem aj kupovat neaku hracku kazda jednu pre jadno marocovciatko podla mna to bol celkom fan napad minule 😉

jaja0110
autor
25. jan 2010

blska, ja som tiez na to myslela, ale teraz sa uz tazko kupuju hracky ked su drobce take velke, ja navrhujem aby kazda doniesla knizku- na tom teraz ficiia vsetci, a potom si tie knizky tam vymenime 🙂 😉

Bolo by fajn keby aj ostatni napisali, ci by mali zaujem prist uz od stvrtku... 😅

jaz
25. jan 2010

no ja som zapla po dlhom case FB a tam, ze sa chysta stretko 🙂 , penzion ste vybrali super, velmi rada by som prisla, verim, ze budeme vsetci OK a uvidime sa, len momentalne sa mi ozaj tazko vyjadruje, ale snad sa prikazaneho lezania rychlo zbavim a babo uz bude sekat dobrotu 🙂

liliana15
25. jan 2010

baby ja by som si zobrala jednopostelovu s pristelkou, az taka je... 🙂 a ked nie, tak jednopostelovu, mi sa s tami vyhajkame aj na jednej, len neviem ci nebudem mat problem s odvozom do bojnic a kebyze mi to vyde, tak by som sla hadam aj ja uz od stvrtka, dobre by nam padlo vypadnut trosku s tamarkou na dlhsie.

kuko7
25. jan 2010

Babulky, takze my pojdeme od piatka poobedia, cize berieme jednu dvojpostelovu izbicku na dve noci a polpenziu na sobotu iba a ranajky na nedelu (2x)....uz sa na vas tesim zienky🙂))) 😉

blcha
25. jan 2010

jaja no ja som aj za knizku ale nech sa aj ostatne vyjadria mne je to vlastne jedno 😉

ivularadula
25. jan 2010

ja som kľudne za tú knižku, ja som aj na ňu v prvom momente myslela 😉

capy
25. jan 2010

knizky su super 😉

jaja0110
autor
25. jan 2010

OK babenky ja to pisem na papier, blska alebo kto tam pojde potom si to odmna pytajte 😀

Ale treba aby ste este kazda doplnili stravu, ci chete tu polpenziu (dieta ci len dospely) na sobotu a ci na nedelu ranajky a kolko krat...(predpokladam ze na piatok stravu neberieme, to sa mozeme ist vsetci navecerat aj do restiky, nie?)

A prosim vyjadrite sa ci chcete to cervene tricko pre deti z BESS, podla mna nech si kazdy zvoli ci chce s kratkym alebo s dlhym rukavom, ako mu vyhovuje 😉

Takze zatial:

ivu- 2postel+ pristelka, strava ??, tricko ??

jaja- 2postel+pristelka, sobota: 2x polpenzia dospely, nedela: 2x ranajky, tricko 2ks s dlhym rukavom

mamatata- 2postel (bez pristelky), strava ??, tricko ??

blska- 2postel (bez pristelky), strava ??, tricko ??

lili- 1postel+pristelka, strava ??, tricko ??

kuko- 2postel (pristelku si nespomenula, nechcete teda??), sobota: 2x polpenzia dospely, nedela: 2x ranajky, tricko ??

Baby skontrolujte to ci vam to sedi a taktiez dajte vediet KTO chce prist od STVRTKU 😉

Ostatne babenky anez, petka, capy a spol....??? 😉

ivularadula
25. jan 2010

jajuš môžeš si doplniť tiež to tričko dlhý rukáv a stravu sa musím dohodnúť ešte s mm 😉

jaja0110
autor
25. jan 2010

ivu, OK pisem si, potom dopln info 😉