Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
baby my tam mame niektory termin v sobotu v aprili svadbu kamoskinu. len neviem teraz kedy 😝 tusim ze az o dalsi tyzden.
tiez je to u nas take kadejake. zacne sa dom prerabat, cize aj peniazkov aj casu bude malo 😒
ja sa teda nemozem naisto hlasit. ale keby sa dalo tiez by som prisla aspon na 1den. mam v prievidzi krstnu. prinajhorsom ako som planovala minuly rok (len to nevyslo lebo do toho cosi voslo) tak by ma hodil oco ku krstnej a tam by sme aj prespali. neviem este 😨
musim sa F opytat co a ako.
zrzus, a to tricko teda objedname aj pre vas ako si pisala do IP, ok?? 😉
jajuš - ja niečo navarím a vezmem so sebou, verím že budú ochotní a mi to tam zohreju. Pre nás nemá vyznam brat plnu penziu, dobre sa naranajkujeme a stačí nam potom až večera, však cez obed si kupime niečo male.
seruste baby,
kooonecne citam co vsetko ste popisali
takze oki, vezmite nam cervene triko s DR
baby ale aku velkost?
ivu - ty mas aku? simonko a danuso su tak priblizne rovnaki, tak vezmeme asi taku istu ako vy
a s tym ubytkom- majo vymysla, ze by sme byvali u jeho rodicov v PD. tak neviem, co spravit 😕 😕
anez, fajn tak ta mam na zozname, vsetky berieme velkost 98 (2-3r.) len kuko berie 104-ku (3-4r.) 😉 inak tie BESS veci su trocha vacsie ako pisu, takze 98 vam urcite bude dobre ak nie velke 😉
Ubytko je na vas, a budete byt inak pocas dna stale s nami? ked bude drobec spat to asi tiez pojdeme ku svokrovcom a ako vecer, ked deti zalahnu tak vtedy to len roztocime, tak aby ste tam boli s nami 😀 Tak premysli 😉
ako madar som to napisala, ze "budete byt" ale chapeme sa 😀 😀
jajus, ide o to, ze majo nevie ci bude moct ist s nami. lebo nevie ako bude robota a tak
tak sme sa dohodli, ze pojdeme od stvrtka k svokrovcom. budeme tam aj byvat, cely den budeme s vami. danuso bude spat v kociku a hotovka. alebo ho supneme k eliske do postielky 😀 😀 al. nejakemu inemu dietatku 😀
vecer dame danusa spat u svokrovcoch a dojdeme za vami :D al. sama ja
takze nam ubytko nie. ale pojdeme s vami
tesimeeee
a oki, jajus vezmem tu 98. a kam poslat penazky a kolko presne?
anez, super ste to vymysleli a co strava? beriete polpenziu alebo asi budete jest u svokrovcov...ci? 🙂
Peniazky neviem ako co, ja to este cele spisem, uz mi chybaju udaje iba od CAPY a CHYM (ak pojde) a ked to bude spisane tak ja tam mozem zavolat a vyzistim co vsetko treba, ale ak bude treba zalohu zaniest alebo co, tak potom bude lepsie ked to tam pojde niekto osobne omrknut a tak 😉 ty by si nemohla po ceste ku svokrovcom tam zbehnut? aj s blskou? 😉
jaja: oki dakujem za tu pristelku,,,boze ja sa uz tak tesim🙂 a suhlasim aj s trickom s dlhym rukavom pohoda, len nech je to 104, ved budete prekvapene aka je nasa hviezda velika, ved mame 16 kg a asi cez 100 cm, no asi aj 105....na sto peeero 😵 😵 😵 proste je velika,,,ja som ju nemerala, len ju sem tam vazim, ale od oka ma na 100% cez meter 😀 😀 😀
jaja, ja som myslela, ze to objedname skor ako v tom aprili
a kde to vlastne sidli ten bess? idme kuk tu ich stranku
co sa tyka stravy - neobjednavaj, my sa budeme stravovat u svokrovcov. a vy mate plnu penziu? ci ako? ked tak, tak si obedy normal u vas objedname a hotovka.
jaja, to sidli v B. Bystrici, to mame trosku od ruky moja 😀
je tam napisane ze ked je nad 66€ tak je doprava zdarma, tak by sme sa mohli vyzbierat, kazda poslat niekomu na ucet peniaze a ten nech to vyplati a necha si to priviezt k sebe domov a potom to priniest na stretko
jajuš jasné že ten nátelník môže byť 😉 mňa to inak vôbec ani nenapadlo že on je februárový, ale jasné že ide o to že patríme k vám 😉
anez - ja mám dojem že jaja myslela ten penzion, tam že či nebehneš 😕 😀 ale inak mohla by som aj ja 😉
inak ja rozmýšlam že to triko zoberiem menšie 😕 keď hovoríte že sú o niečo väčšie ako píšu, radšej si na budúci rok objednám väčšie, aby v tom nevypadal ako potápker 😨
inak fakt škoda že tam neni v ponuke aj nejaká chlapčenská farba, modrá alebo zelená 😒 , tiež by som hne´d brala inú, aj keď červená mi nevadí, potom by sme si mohli tak že baby by mali červené a chalani modré, biele sa bojím, to si ani pre seba nekupujem biele veci, lebo sa bojím že to bude hneď špinavé 😒
super cena z toho bess 😉
jaaaj, ivu to mi nenapadlo.
jaja, jasne mozem tam ist kuk, ked tam pojdeme, neviem ekdy
a to fakt je tam len cervena farba? nie je tam aj taka bledozelena farba?M ci to sa mi eln marilo? ta cervena teda fakt neni bohvieco
anez, jaaaj ved ja som myslela ci mozete ist omrknut ten penzion do prievidze, nie ist do Bessu 😀 ved postovne zas tricka je par eur, to ked sa rozdeli medzi 12-tich to bude nic 😉
kuko, ved vy mate miery ako 4 rocne dieta, paaanecku 😎 to my ked tam nabehneme s tymi nasimi 83 cm, ich tam udupete 😀 😀
ivu, ak chces mensie zobrat tak potom na 18-24mes. ale to sa mi zda hlupost ked v aprili uz bude mat 2 roky a 2 mesiace, ono sa to pranim este trocha zbehne a teraz tie deti rastu rychlo, podla mna to nebude aaz take obrovske 😉
anez, strava je bud polpenzia (ranajky s vecerou) alebo plna penzia (ranajky, obed vecera)...nemyslim si ze sa da objednat IBA obed 😅
A farby su take ako mi poslali "natelniky bez potlace" (cervena, biela, ruzova, cyklamenova) lebo tie ine farby (zelena, modra...) uz maju potlac hotovu (ako najlepsia sestricka a podobne kraviny) nebojte cervena bude super, ked sa tam 12 deti vovalki v cervenych natelnikoch, vsetkych dame do pozoru, aj medvede v ZOO 😀 😀
no tak to ano jani, budeme tam stredobodom pozornosti 😉
jasne jajus serem na tie farby, budu vsetci cerveni, aspon sa nam nestratia. cervena bude svietit 😀 😀
jaja - oki tak potom bez jedla, sak ranajky budeme mat doma a vecere tiez, nam by sa asi hodili len obedy, ale nva, to je v pohodke
jajus - to postovne je nad 66 € zdarma. kuk:
http://www.bess.sk/detske-oblecenie/bonusy/dopr...
jajuš - máš asi pravdu, tak nebudem vymýšlať 😉
Tak ja tie natelniky objednam vsetky naraz, ale dam to na dobierku, dufam ze to urobi tych 66 eur, nasi mi to vyzdvihnu na poste a ja ich vsetky donesiem na stretko, a tam mi date kazda hotovost, dam vam vediet kolko, moze byt?? 🙂
Najvacsia sranda bude ak sa nieco zomelie a my neprideme tak budeme Bessove tricka nosit do puberty 😀 😀
ivu, ok tak tu 98ku ti pisem 😉
anez, sak ja sa opytam ci sa da iba obed zajednat a uvidime co povedia... 😉
No a ide sa niekto na penzion ubytovat uz od stvrtku?? Ci to mam nahlasit az od piatku?
jajuš - ty nestraš 😲 a môže byť, tak ako si napísala že to objednáš, teda ak to teba neobťažuje 😉
ivu, mna nie, moj ocino sa len potesi ze moze ist na postu nieco vybavit alebo zobrat, on strasne rad zabezpecuje 😀 😀
Prinajhorsom by som ich poslala po Petke, ale tak dufam ze nic do toho nepride a donesieme ich osobne 😉
ja sa tešááááááákujem 😀
ivu, ja jaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 to musi byt vydarena akcia, hlavne aby bolo drobci zdrave a potom to uz vsetko pojde hladko 😎 😎
jajus . super, tak ked zistis, daj vediet 😉 😉
Babenky padol tu jeden super navrh (od lili 😉 ) aby sme drobcom urobili karneval, co poviete?? 😎 😎 Znie to podla mna super, len otazka je ze KEDY, ked v piatok sa len zideme, v sobotu je ZOO a v nedelu sa odchadza...
aaaaale mohli by sme to urobit bud tak ze do ZOO by sme isli vsetci doobeda, a potom ked drobce budu spat tak urobime v tej spolocenskej miestnosti vyzdobu (balony a kraviny) a ked sa zobudia a najedia, tak okolo 15-16 hod. by bol ten karneval. co poviete?? 😎 😎
Masky su povinne len pre deti, ale aj mamicky su vitane 😀 😀 😀
to je super napad janky 😉 , da sa zohnat taky maly kostymcek? 😕 😵 ja by som usila, aha ja sit neviem 😀
mm hovori, ze sme riadne strelene, ze budu mat drobci rovnake tricka 😀 , ja mu hovorim, ze sme a presne 😀 😎
baby no super co to tu vsetko vymyslate mne sa to paci 😀 😀
a tiez mysliem ze by sme tak mohli spravit ze sobota doobeda zoo a po obede teda neaky program pre decka karneval no super tak moze byt aj tombola a budu si decka losovat tie knizky kazdej knizke dame cislo aspon to bude zaujimavejsie nie? 😀
inak anez ty by si tam mohla spavat leb najvacsia zabava bude vecer takze pekne to spravis tak ze vecer posles maja a danuskom domov a ty mozes aj u nas v iznbe prespat nieked na pristelke takze mozem pre teba objednat pristelku 😉

Ahojte baby, juj vidím že stretko a jeho príprava sú v plnom prúde, ja som sa o tom včera s mm rozprávala cez skype ale u nás je to stále otázne, piatok - nedela to vobec nemožem na tak dlho jemu tam volno nedajú, jedine žeby sme vás prišli pozrieť na 1 den ale na to izbičku nepotrebujeme. Ale to je všetko u mna ešte otázne nemožem teraz nič plánovať, tak vy to pekne organizujte a my uvidíme potom. Ja by som tak staršne chcela ísť už len preto že sme minule neboli, len dúfam že sa mi dovtedy aj deti umúdria 😒
Tie tričká my nechceme kedže ani neviem na stopro povedať či prídeme.