Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@darusik7 presne presne to aj Denisko tak...a strasne rad sa bavi s klucami a hlavne od auta...a ma take autko-odrazadlo a stale na nom startuje a vozi sa aj ked mu je uz male 😀
@skatarina len aby to tak bolo..nie ze budu oni dvaja zamestanvat mna 😀 😀 😀 a toho sa bojimze mladsi bude opakovat po starsom...lebo Denisko je v poslednej dobe ako z divych vajec...
@darusik7 ja som nikdy nechcela aby sa deti volali po rodicoch ale akosi mi asi udreli hormony do hlavy a chcem dat po manzelovi 😀 aj ked Jakubko je tiez pekne meno ale uvidime este...mozno sa nakoniec este narodi dievcatko 😀 😝
ja to akosi nepozeram...bud nie je kedy alebo sem tam ze kusok pozrem a hruza ako niektori ludia ziju...a tiez placem pri tom,preto to manzel vzdy radsej prepne...
Ahojte ak sa mozeme ku vam pridat.Nasa Nelka mala tri roky 8.1. Na poradni merala 93cm a vazila 12,60kg. Trochu malo ale nema byt pokom velka 🙂 Do skolky chodi od minuleh roku od septembra je velmi sikovna.Pekne rozprava hovori aj cisto R a vie precitat vsetky pismenka.Po mne to isto nema. 😅 Teraz dostala ovcie kiahne cicka moja malinka ma to hrozne
@darusik7
@sisanka Ved na meno mate este cas...neprestavaj dufat 😉 😉 😉 .Ja modre z neba pozeram,ked nieje doma manzel,lebo tiez fnukam 😀 .
@nelustek Vitaj medzi nami 🙂 .Kedy si s nou bola naposledy na poradni? My sme boli ked mala 2 roky a neviem kedy s nou treba ist.Lekarka nam povedala,ze ked pojde do skolky urcite bude chora,tak sa uvidime 😕 😕 😕 ,ale zatial chora nebola.Ooooo kiahne...toho sa bojim.Aky ma priebeh?
a...gratulujem k babatku 🙂
@nelustek ahoj tak na poradni sme boli v troch rokoch sa chodi.
No tie kiahne to je hrozna vec,ma to po celo tele hadam tisic vyraziek.Na tvaricke ma aj dvadsat,vo vlasoch,po telicku,aj na zadocku vnutri.NO hrozne,ale utesujem sa ze tym prejde mnoho deti A je to lepsie ked to ma teraz ako by to dostala v dospelosti.Ja osobne som ich nemala.
Dakujem Mala sa hrozne tesi na babo 😀
@skatarina ahoj tak na poradni sme boli v troch rokoch sa chodi.
No tie kiahne to je hrozna vec,ma to po celo tele hadam tisic vyraziek.Na tvaricke ma aj dvadsat,vo vlasoch,po telicku,aj na zadocku vnutri.NO hrozne,ale utesujem sa ze tym prejde mnoho deti A je to lepsie ked to ma teraz ako by to dostala v dospelosti.Ja osobne som ich nemala.
Dakujem Mala sa hrozne tesi na babo
@nelustek ahoj vitaj medzi nami 😉 a blahozelam k babatku..my tiez cakame...druheho chlapca 😠 a ked citam aku mas sikovnu dcerku tak mi je to zas luto ze to nebude dievcatko 😔 a ten nas chlapec este poriadne nerozprava,nieto aby este aj R povedal 😀
@skatarina no ved musim si asi do zalohy pripravit preistotu aj dievcenske meno 😀 a keby ze sa nahodou narodi dievcatko tak by som urcite bola schopna vstat a zacat tancovat od radosti 😀 😀 😀 😀 ale tak vcera mi to bolo strasne luto,vecer mi to doslo a normalne som sa zacala bat....ale teraz uz je to lepsie,rano som videla dake fotky babatiek tak som sa zacala tesit 🙂
@sisanka Ahoj,neboj kazde dieta je ine a nasu Nelku to bavi sa ucit.Ved sa to vsetko naucila sama s detskym notebookom.Len sa bojim aby sa jej potom chcelo aj v skole ucit 😀
A to R dava aj tam kde neni,tak sa snazi... 😅 Ja som myslela ze by som sa nechala prekvapit co to bude,ale asi to nevydrzim..
@skatarina no ved urcite...ja sa len stale cudujem ze Denisko neochorel este odo mna...dufam ze aj ked do skolky chodit bude tak bude taky odolny 😉
@nelustek denisko by sa len furt hral a vyvadzal 😀 tak dufam ze s ateraz vyblazni a potom v skole mu to pojde a bude sa mu chciet hlavne 😀 😀 😀 aj ked svokra furt vravi ze nema byt po kom hlupy 😀 😀 😀
inak dievcata kebyze mate druhe dievcatko a chceli by ste chlapca tak ja mam jedneho na vymenu 😀 😀 😀 😀 😀
@skatarina aale tak snad ano... 😠 😀 ako vikendujete?my sme v sobotu aj piatok mali skusky tak snad sa to vsetko podarilo....a pocasie bolo nic moc - prsalo a bolo chladno ale dnes svieti slniecko a Denisko je od rana vonku...doobeda ho manzel vzal, asi 15min bol doma a svokra prisla ze idu na prechadzku tak ho zase vzali a ani naobedovat sa nestihol...on ked pocuje ze sa ide von tak ho nic nezaujima,najradsej by isiel aj keby bol len v slipkoch 😀 😀 😀 a ked sa cas posuval tak ho spat nejdem davat radsej...napapa sa a pojdeme este aj my na prechadzku,treba sa mi trosku hybat 😀
@skatarina
@sisanka ahojte babule 🙂 tak som sa uz vratila,ale vobec sa mi nechcelo.. 😒 tym,ze som u babky zila aj s mamou do siestich rokov,tak mi to tam je blizsie ako Bratislava..
@skatarina ja idem na úp asi v stredu,ked dostanem prac.zmluvu..
@nelustek gratulujem k babatku 🙂ako som citala,tak mas tiez velmi sikovne dievcatko 😀
@darusik7 tak to ti verim ze sa ti odtial nechcelo... 🙂 mesto ma svoje vyhody ale ten klud a oddych ti neposkytne,preto som aj trosku rada ze byvam teraz na dedine... 😵
@skatarina ja idem az o dva tyzdne...a to dufam ze tam nebude vela ludi,cakat sa mi tak nechce..aj ked mi hovorila ze mam ist kludne dopredu ked som tehotna ale znasat tie pohlady tych ludi veru nechcem... 🙄
@sisanka ked som byvala s ex,tak som si na tu dedinu tiez zvykla a teraz som zas zvyknute na mesto,ale u babky je aj tak najlepsie 😵
baby,ako mam naucit maleho smrkat ☹ uz som z toho na nervy,nechcem mu vysavat ten soplik,lebo by sa nenaucil smrkat do smrti..neviem fuknut nostekom ☹ vzdy len otvori pusu a vydychne,uz som rozmyslala,ze mu aj pusu zalepim a mozno sa to podari..uz zacinam byt zufala 😒
@darusik7 fuuu tak to neviem...ja som malemu neodsavala soplik,dako som sa bala ked som pocula ze odsavacku napojit na vysavac...a maly smrka dobre....cize s tymto ti neporadim 😒
@skatarina u nas je este stale pekne...slniecko svieti a rozmyslam ze sa pustim umyvat okna 😀 aj ked uz je akosi vela hodin,sa ten cas posunul tak akosi nestiham 😀 😀

@sisanka Nie je dovod na plac.Este mas 10% -nu sancu 😀 .Ale je to fuk,hlavne,ze Denisko bude mat partaka a bude menej zamestnavat rodicov 😉 😉 😉
@darusik7 Rastie ti doma maly kuchar? 😀 😀 😀 Nasa Petka sa hra zasa z autickami 😀 😀 😀