Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina mne sa Oliverko zdal presne ako Denisko ked sa narodil...ked sme dosli dom z porodnice a porovnala si s fotkou tak vobec a vsetci vraveli ze Oliverko je cela mama a teraz je to cisty tatik 😀 😀 😀 no co ti budem hovorit ani jeden nie je na mna,preto musime mat dievcatko este aby aspon to pohlavie malo po mne 😀 😀 😀
@skatarina tak Oliverko je zatial relativne ok...ma len sopliky ale to ma skoro stale...nie su zlte tak neriesim,je to tym vzduchom...ked teraz kurime a mame tu teplucko a potom sa schladi tak to je ten prechod-mame podkrovie tak ked kurime mame tu skoro saunu 😀 😀 😀 a kiahne sme nemali este...preco?
zlatuckeee..my mame taky body 😉 ja som sa bala aj nachladnutia...ale tak snad nas tie kiahne nejako obidu,aspon zatial...aj ked uz davno som nepocula ze by tu u nas mal niekto kiahne...
@skatarina Tak nas boli brusko asi z toho ze stale papa,nestiha jej travit.Aj ze sme moc bribrali za 20dni 610g. Ze jej nemam davat tak casto a ak jej to neprejde tak v pondelok spravi vyter.Len neviem co s nou budem robit ked bude pytat ved tu bude revu a revu...nech mi ju pride pestovat ked je taka mudra 😀
@nelustek
@skatarina ahojte dievcata...kazde obdobie ma nejake problemy...my sme zase ako obycajne znova chory...Denisko nastastie dnes siel uz do skolky lebo dnes sa s Oliverkom trapim,strasne sopli chudacik,pit nemoze ani spinkat a je z toho nervozny a place...boli sme u dr,dal nam kvapky a ak teplota neprejde do 2dni tak nam da ATB,hruza...
inak mne este teraz niekedy chce pit aj ked uz ma dost,pije pije,potom grcka a zase chce pit,sa ukludnuje na ciciku 😀
@nelustek Pani dost pribrala,ale ked jej chuti 😀 😀 😀 .No to som zvedava ako nedat dietatu papat,ked chce.No drzim palce,skus cumlik.Aj ked viem,ze ti ho odmieta.
@sisanka Jooooj to je smola.Nech sa skoro uzdravi 😉 😉 😉 .My zatial bez choroby,tak snad to este udrzime do mikulasa.Petka nacvicuju v skolke program.Tesiiiiim sa 😀 😀 😀

@sisanka Ahoj.No co podarili sa?My sme boli v poradni a vsetko je ok ,tak si konecne mozem vydychnut 😉 😉 😉