Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina drzim palce,ale urcite bude vsetko tak ako ma byt 😉 mame sa fajn,Denisko je v skolke tak mam teraz trosku vacsi klud,aj ked rano bojujeme,odvykol si...Oliverka stale trapia sopliky,musim mu kupit nejake kvapky...citala som ze libenar je dobry....aj ked soplikujeme uz asi 3mesiace,to nie je mozne...
@skatarina jeeej aj moj mm chcel Karin kebyze cakame dievcatko..blahozelam a prajem ti vela sil az to pekne a hlavne v pohode prezijes az do konca 🙂 inak baby ste ma s tymi dievcatkami prevalcovali na plnej ciare 😀 😀 😀 aj jednej znamej sa predvcerom narodilo dievcatko a jednu uz mala doma,cize zase dve..hm 😀
@skatarina fuuuha tak vy ste nejake sikovne 🙂 my budeme piect az tyzden pred vianocami, a ono to pecivo vydrzi tak dlho do vianoc?lebo ja som vzdy tak tyzden pred tym piekla az to vydrzi,nejako nemam skusenosti...v sobotu sme boli na nakupoch a v nedelu u sestry,este teraz som unavena a naplno sa idem pustit do ucenia lebo nas caka zas narocny vikend 😒

@sisanka Ahoj ako ti drobec spaval? Linda ako zaspi vecer 19-19:30h spi v kuse 4hodiny a po pol noci uz je kazdu hodinu hore ☹