icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

nelustek
25. nov 2011

@sisanka Ahoj ako ti drobec spaval? Linda ako zaspi vecer 19-19:30h spi v kuse 4hodiny a po pol noci uz je kazdu hodinu hore ☹

nelustek
25. nov 2011

@skatarina vsetko najlepsie k meninkam 😲

skatarina
25. nov 2011

@nelustek dakujeeeem 😉 😉 😉

sisanka
25. nov 2011

@skatarina aj ja sa pridavam,vsetko najlepsie 🙂
@nelustek mne zaspava okolo 20h a prespi celu noc,jeden krat sa na kojenie zobudi,okolo 3-4h....on nejako pekne spaval od narodenia..akurat ked bol chory tak sa budieval tak 3krat... 🙂

nelustek
25. nov 2011

@sisanka tak to takym maminam len tisko zavidim 😉

skatarina
25. nov 2011

@sisanka dakujemeeeem

sisanka
26. nov 2011

@nelustek ja som tiez zavidela 😀 😀 😀 pri Deniskovi...Oliverko je teraz ako za odmenu 😀

skatarina
28. nov 2011

@sisanka
@nelustek Ahojte baby ako sa mate?My zajtra ideme na ultrazvuk,tak dufam,ze rastieme ako mame. Mozno budeme mat uz aj potvrdene pohlavie.Dam vediet.

sisanka
29. nov 2011

@skatarina drzim palce,ale urcite bude vsetko tak ako ma byt 😉 mame sa fajn,Denisko je v skolke tak mam teraz trosku vacsi klud,aj ked rano bojujeme,odvykol si...Oliverka stale trapia sopliky,musim mu kupit nejake kvapky...citala som ze libenar je dobry....aj ked soplikujeme uz asi 3mesiace,to nie je mozne...

nelustek
29. nov 2011

@sisanka aj ja davam malej libenar na sopliky, a ked uz to mam doma kvapem s tym aj nelke..to si da povedat lebo ona neznasa kvapky do nosa,ale ked poviem ze toto su take babatkovske tak drzi 😀
@skatarina drzim palce a daj vediet som zvedava 😉

sisanka
29. nov 2011

@nelustek ja som ho kedysi mala pri Deniskovi...aj ho este mam,dost mi ostalo lebo Denisko nemaval sopliky,jemu som ani neodsavala...a terazje ten libenar uz po zaruke...on tiez kvapky do nosa odmieta ale Oliverkove si da,predsa nemozu stipat ked su pre babatko 😀

skatarina
29. nov 2011

@nelustek
@sisanka Caute,takze mame potvrdene dievcatko 😉 😉 😉 😉 a vsetko je v poriadku.Videli sme srdiecko so vsetkymi komorami,takze vylucil akukolvek chorobu.Uz som pokojna a tesim sa na nasu babulku.Bude sa volat Karin.

sisanka
30. nov 2011

@skatarina jeeej aj moj mm chcel Karin kebyze cakame dievcatko..blahozelam a prajem ti vela sil az to pekne a hlavne v pohode prezijes az do konca 🙂 inak baby ste ma s tymi dievcatkami prevalcovali na plnej ciare 😀 😀 😀 aj jednej znamej sa predvcerom narodilo dievcatko a jednu uz mala doma,cize zase dve..hm 😀

nelustek
30. nov 2011

@sisanka mozno vam to do tretice vyjde 😉
@skatarina jeeej gratulujem karin je pekne meno neuveris ale aj ja som kedysi chcela karin ale mm nechcel lebo vtedy jeho kolega mal dcerku karin

skatarina
30. nov 2011

@sisanka
@nelustek Dakujem baby.Ja sa uz velmi tesim 😀 😀 😀 .Taku dlhu cestu sme si presli za dietatkom,ze mi to je jedno ci baba,alebo chlapcek.Hlavne,ze su dve a budu mat jedna druhu.K tretiemu dietatku sa uz asi nedostaneme i ked muz by chcel tri deti,ale myslim si,ze dve deti su tak akurat 😉 😉 😉

sisanka
30. nov 2011

@nelustek do tretice 😀 neverim,mne je asi sudene mat samych chlapov 😀 😀 😀

sisanka
30. nov 2011

@skatarina nikdy nehovor nikdy,vsak este kludne mozes mat aj tretie 😉

skatarina
30. nov 2011

@sisanka No vzhladom na vek a na to,ze sme mali problem otehotniet to uz realne nebude.Vzdy som chcela dve deti. Inac som bola presvedcena,ze budem mat teraz chlapceka.Je to uplne ine tehu ako pri Petke 😀 😀 😀 .

sisanka
30. nov 2011

@skatarina 😀 😀 😀 aj ja som bola pri Oliverkovi presvedcena ze to bude dievcatko a vidis 😀 😀 😀 potom som uz radsej ani nedufala aby sa mu cosi nepomenilo 😀 😀 😀

skatarina
2. dec 2011

@sisanka Ale je dobre tak ako je.Baby mozno sa dlhsie neozvem,lebo sa nam pokazil pc.Teraz pisem z notebooku a muz si ho berie,tak asi ostanem bez neho.Aspon bude cas na pecenie 😀 😀 😀

sisanka
2. dec 2011

@skatarina tak si uzi sladke nic nerobenie,pomaly si porob co potrebujes,pooddychuj,napec a potom nam daj vediet ako ste uz podrastli 😉 ja sa chystam na vianocne upratovanie apripravy az buduci tyzden...mame este dve skusky tak ked ich dam tak si konecne porobim co treba.... 🙂

skatarina
2. dec 2011

@sisanka Muz nechal doma pocitac,tak budem na nete.Cez vikend ideme piect s Petkou medovnicky,tak sa tesim.Prisla zo skolky nejaka zachripnuta,tak dufam,ze ju to cez vikend prejde.

skatarina
4. dec 2011

@sisanka
@nelustek
Ahojte baby.My uz mame medovnicky upecene a dnes sme dopiekli linecke kolieska.Ked sme dopiekli,tak si Petka nalozila polovicu do misky a odkracala do izby pozerat telku. 😀 😀 😀 😀 .Asi budem musiet urobit este z jednej davky,lebo nemam co lepit 😀 😀 😀
A vy aky bol vikend?

sisanka
5. dec 2011

@skatarina fuuuha tak vy ste nejake sikovne 🙂 my budeme piect az tyzden pred vianocami, a ono to pecivo vydrzi tak dlho do vianoc?lebo ja som vzdy tak tyzden pred tym piekla az to vydrzi,nejako nemam skusenosti...v sobotu sme boli na nakupoch a v nedelu u sestry,este teraz som unavena a naplno sa idem pustit do ucenia lebo nas caka zas narocny vikend 😒

skatarina
5. dec 2011

@sisanka Piekli sme medovnicky a linecke kolieska,tie vydrzia dlho.Drzim palce,nech skusky dopadnu dobre 😉 😉 😉

nelustek
5. dec 2011

@skatarina
@sisanka ahojte ja budem piect tiez az tyzden pred..muz bude uz doma tak az sa nestresujem s dvoma detmi 😀 to by jedna zacala plakat druha chce vsetko sama sama ach jaj 😉
U nas bol uz vcera mikulas s certom nelka vyrapotala basnicku a mame plnu skrinu sladkosti 😵

skatarina
5. dec 2011

@nelustek U nas bude chodit mikulas aj s certom zajtra vecer. Basnicku uz vieme,tak sa tesim ako to dopadne.Minuly rok v pohode,ale strach s certa tam bol 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
5. dec 2011

@skatarina v sobotu bol na jarmoku a vcera prisiel k babke a zajtra budu mat v skolke

skatarina
5. dec 2011

@nelustek a na vianoce budu mat nejaky program?Nasi uz nacvicuju.Petka bude zajacik 😀 😀 😀

nelustek
5. dec 2011

@skatarina to neviem nic nespominali,len basnicky na mikulasa doma recituje