icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
15. dec 2011

@sisanka Nauci sa ked bude dlhsie v kolektive 😉 😉 😉 .A ty si mala ake pocity? Ja som taka hrda na Petku ked vidim ako sa vie co to naucit 😀 😀 😀

sisanka
15. dec 2011

@skatarina strasne som sa tesila a ked zacali spievat na konci o snehuliakovi tak som sa zaradovala ze aj on zaspieva lebo to mi doma pospevuje 🙂 ale on nieee,musel svoje furt robit 😀 😀 😀 ale je pravda ze nikomu nechce zaspievat len mne a Oliverovi,ani tatovi,,ani babke,nikomu 😀 😀
stale dookola pozeram to video a smejem sa,taky podareny 🙂 ked bude starsi tak mu to pustim ze aky bol 😀 😀 😀
ako sa pripravujete na vianoce?peciete? 🙂

skatarina
15. dec 2011

@sisanka ved co by som dala za to ja keby som sa videla co sme stvarali ako deti 😀 😀 😀 .Takto maju pamiatku na cely zivot. My uz pomalicky pecieme.Mam medovniky,linecke kolieska.Dnes idem robit salkove oriesky a vinove kolaciky a co dalej sa rozhodnem zajtra.

sisanka
15. dec 2011

@skatarina ja uz mam presny rozvrh co kedy budem piect 🙂 lebo v piatok pred stadrym dnom chcem uz mat klud,a tak isto aj na stedryden...lebo kazdy stedry den bud este dopekam alebo upratujem...Denisko je kazdy rok chory,dokonca raz sme boli aj v nemocnici a nikdy nic nestiham tak teraz som zacala skor a chcem uz mat klud potom 🙂 upiekla som uz kakaove kolieska,linecne,medvedie labky, dnes sa chystam na lubostne listy a zerbo rezy..cez vikend marlenku a potom este medovo-orechovy rez a jeden orechovy..a tot vsio,peciem len take co viem ze sa zjedia 🙂

skatarina
15. dec 2011

@sisanka ja som nechcela vela piect,ale Petka mi rada pomaha,tak musim 😀 😀 😀 .Moj muz chce venceky ,ale tie musim urobit tesne lebo sa ziedia 😀 😀 😀 A stromcek kedy robis?

sisanka
15. dec 2011

@skatarina ja musim vsetko poschovavat lebo mm by zjedol 😀 a peciem aj pre moju mamu a ona tiez upecie dake a potomsi povymiename....stromcek planujem buduci tyzden niekedy...v nedelu mi ho mm znesie z povala lebo v tyzdni chodi z prace za tmy tak az ho tu uz mam a ozdobim hocikedy 😉 a ty?

skatarina
15. dec 2011

@sisanka ja rozmyslam,ze cez vikend by som ho postavila.Chcem si natocit Petku ked rano vstane na reakciu.Ved ako sa tesila na adventny veniec.Sedela tri hodiny pri nom a pozerala ako horia sviecky 😀 😀 😀

sisanka
15. dec 2011

@skatarina ja rozmyslam ci necham Deniska tento rok mi pomahat 😀 ale to je asi smely plan 😀 😀 😀

skatarina
15. dec 2011

@sisanka Ja ju nemozem nechat,lebo som jej vysvetlila,ze stromcek nam donesie jezisko 😉 😉 😉 a tie rozziarene ocka mi stoja za to 😀 😀 😀

sisanka
15. dec 2011

@skatarina aha 😀 to mi nikdy nenapadlo mu povedat,ved vsak aj tak ho vzdy vidi ako ho davame do sacku a schovavame 😀 😀 😀 ked som bola mala tak sme vzdy so sestrou zdobili stromcek,mama nas nechala tak chcem aby aj mojichlapci mali taku tradiciu 🙂

skatarina
15. dec 2011

@sisanka aj u nas to je tradicia,ale ked sme boli take male tak sme verili,ze stromcek aj darceky donesie jezisko a tak sme okolo stromceka chodili ako okolo malovaneho vajca 😀 😀 😀 .Teraz by mi bola Petka velmi malo napomocna a tak som sa tak rozhodla.Ani nas nevidela nikdy skladat stromcek,tak tomu veri 🙂 🙂 🙂

sisanka
15. dec 2011

@skatarina to bol dobry napad aspon sa nemusis bat ze ti deti stromcek zhodia 😉

skatarina
15. dec 2011

@sisanka My ho mame aj tak medzi gaucami a nedostane sa tam.Mame gauc do Lka a tam mam kvety.Kvety pojdu prec a pojde tam stomcek.

sisanka
15. dec 2011

@skatarina tak to mas dobre vymyslene..my ho mame pri okne a sice je v dosahu ale nikdy sa nam nic nestalo...takze tento rok bude kludny ale buduci ked uz Oliverko bude chodit tak neviem neviem 😀 😀 😀 ale zvladliu sme to s Deniskom tak myslim ze problem nebude...a Denisko vyzera byt ten zivsi,aj v Oliverkovom veku bol 😀 😀 😀

skatarina
15. dec 2011

@sisanka to uz ti da pozor na Oliverka Denisko,ved uz bude vacsi a rozumnejsi 😉 😉 😉

sisanka
15. dec 2011

@skatarina myslimm ze hej..Oliverkovi bude dobreked bude vyrastat pri starsom bratovi,uz teraz ked na neho kuka tak sa smeje..vecer ked ho este tak pol hodky nechcem davat spat aj ked by s amu uz aj chcelo, ho staci tak do postielky a Denisko okolo neho poskakuje a on sa smeje na neho az niekedy chyta dych 🙂 🙂 🙂 aj Denisko ho strasne rad...vravim ze to bolo to najlepsie co sme mohli urobit, dat Deniskovi brata 🙂

skatarina
15. dec 2011

@sisanka aj starsiemu aj mladsiemu dietatku to len prospeje.Ja som zvedava ako to bude u nas 😀 😀 😀

skatarina
18. dec 2011

@nelustek
@sisanka Ahojte baby.
Taaaak stromcek nam uz jezisko doniesol. To bolo rano radosti.Petka skakala po dome a vykrikovala,ze su tu uz vianoce 😀 😀 😀 😀 .Kolaciky s casti napecene.Este dnes urobim parizske rozky a gulicky a bude hotovo.Este popratat a vianoce mozu prist 😀 😀 😀
ako ste na tom vy?

nelustek
18. dec 2011

@skatarina ahoj takto v predstihu? no my budeme mat stromcek az v piatok vecer,tiez nam ho zatial nosi jezisko 😀 ale buduci rok by som chcela zdobit uz aj s nelkou.Ja kolace este nemam ale budem robit asi iba linecke a grilazky hadam nas babka zasobi

skatarina
18. dec 2011

@nelustek Nechcela som si nechat ujst reakciu na stromcek.Ja musim takto postupne,uz ma vsetko unavuje 😉 😉 😉 .Este mi treba vyzdobit okna a zavesit mikulasa na strechu,ale to poprosim asi suseda.Neviem si predstavit s takym pupkom liezt na strechu 😀 😀 😀 .
U nas to je s kolacmi opacne.Ja zasobujem celu rodinu 😀 😀 😀 😀 😀
Tento rok som to ale neprehanala,potom to konzumujeme do februara 😀 😀 😀 .Uz aj teraz zacinam liezt do kolacov 😀 😀 😀

nelustek
18. dec 2011

@skatarina no neviem ako budem ja piect s lindou asi vyzeniem muza s nou von a s nelkou budeme piect.aj ja sa tesim ako bude zas reagovat na stromcek

skatarina
18. dec 2011

@nelustek Dnes je vonku slniecko,tak ho vyzen vonku 😀 😀 😀 .Vobec mi to nepripomina vianoce ale skor jar

nelustek
18. dec 2011

@skatarina u nas je zamracene..aj ja by som sla len dohnat tu rebeku nech sa ide obliekat 😠 ze ona bude cely den v pyzame a linda sa moze doma aj zblaznit.

sisanka
18. dec 2011

@skatarina
@nelustek ahoj dievcata...my sme vcera boli u nasich a vecer mal mm este v praci mikulasa tak sme sli vsetci...Denisko sa vyblaznil s inymi detmi a my sme trosku oddychli a stravili pekny vecer s priatelmi 🙂 Denisko sa dokonca ani nehanbil,aj basnicku pred vsetkymi do mikrofonu zarecitoval tak som bola na neho velmi pysna..videl ine deti tak chcel aj on 😉 stromcek by som chcela ozdobit v tychto dnoch,dnes ho nachystame a zdobit budem v tyzdni asi...upenece mam tak na polovicu,tiez zasobujem celu rodinu 😉 ale s mamou si davame napolovicu,ona mi tiez nieco da 🙂 😉

skatarina
18. dec 2011

@sisanka No super,tak sa odvazil spievat 😀 😀 😀 .
Nasa akademia dopadla dobre,Petka pekne tancovala aj spievala.Jednou rukou som natacala a druhou fotila 😀 😀 😀 .Este raz budu vystupovat v kulturnom dome,tak sa tesim na repete.
Ja sa tesim uz na nasho tata,bude doma asi dva tyzdne,tak pojdeme niekde na vylet.Uz ma s toho sedenia doma chyta depka 😠 😠 😠 ,ale zase vonku bolo hrozne pocasie.Dnes svieti slniecko

sisanka
18. dec 2011

@skatarina noo ved som sama nechapala ako to ze chcel spievat 🙂 aj doma mi pospevuje,aj babkam obidvom,konecne sa posmelil a zistila som ze on ovlada vsetky pesnicky zo skolky 😀
jooooj u nas uz nasnezilo a mi vzdy vecer v zime chodime s mm na prechadzky,skoro kazdy vecer po dedine tak dnes chceme ist prvykrat,uz sa tesim..aspon trosku romantiky 😀 😀 😀

skatarina
18. dec 2011

@sisanka U nas este ani jedna vlocka nespadla 😒 😒 😒 Aj ja chcem sneeeeeeeeh. 😉 😉 😉
Ale zas na druhej strane,kto by to lopatoval 😀 😀 😀

sisanka
18. dec 2011

@skatarina u nas lopatuje Denisko 😀 😀 😀 svokra mu minuly rok kupila detsku lopatu tak dnes uz lopatoval,ani domov nechcel ist 😀 neboj,ten sneh pride aj k vam na vychod 🙂 nakoniec sme na tej prechadzke ani neboli lebo nebolo kedy,som piekla dve marlenky 😀

skatarina
18. dec 2011

@sisanka vidis na to su chlapci dobry... 😀 😀 😀

sisanka
20. dec 2011

@skatarina
@nelustek ahojte vcera sme znova boli s Oliverkom u dr ☹ ale mal dovolenku tak sme sli k zastupujucej dr....a ma tak trosku zjazdila ze ako to je mozne ze 5,5mesacne dieta a este k tomu kojene je tak casto chore...nakazala mi izolovat Deniska od Oliverka kedze chodi do skolky..a je pravda ze aj on ma kazdu chvilku soplik a strasne rad sa hra s Oliverkom takze je to raz dva na neho prenesene...ani neviem ako by som ho mala izolovat,zakazaovat mu nech sa s nim hra mu nemozem...od minule tyzdna nechodi do skolky kedze strasne soplil a dam ho tam az po novom roku a samozrejme ak bude zdravy....
strasne som rada ze som k tej dr sla lebo mi vselico nove povedala,trosku aj zhodila mojho dr ako to ze ho neliecil a nepovedal mi ze ked mi chrci stale nostek a netecu sopliky tak to nie su sopliky ale to mu chrcia hlasivky ci co,ani neviem co to presne je ale ze je to normalne a po roku sa to strati...ma to tak potesilo lebo som sa bala ze je v jednom kuse chory....este skoda ze som sa neopytala ci mohol ochoriet aj po tom ockovani,ze sa mu imunita oslabila a z toho je stale taky chory....tak mame znova ATB a liecime,oboch....sand uz bude vsetko ok...