icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
6. jún 2012

@sisanka mne vadi hrozne to mlandrave brucho 😠 😠 😠 😠 .Nohavice zapnem v pohode,ale to brucho mi vykypiiiiii 😀 😀 😀

skatarina
7. jún 2012

@nelustek
@sisanka
Ahojte babule.Petka ma uz fotky zo skolky 🙂 🙂 🙂

nelustek
7. jún 2012

@skatarina krásne fotky máte 🙂 aj Nelka má no neviem ako by som to sem dala

skatarina
7. jún 2012

@nelustek dakujeme 🙂 .Ja som to dala do skenera a zmensila 😉 😉 😉 .Tak si ich davam aj rozmnozovat,lebo ich mam len 5 ks a kazdy ich chce 😉

nelustek
7. jún 2012

@skatarina aha no my skener nemáme

nelustek
7. jún 2012

Jedine takto,ale je to rozmazané

sisanka
7. jún 2012

@nelustek
@skatarina ahojte babulky...krasne fotecky....my asi mat nebudeme ☹ Denisko bol chory, mal atb takze znova to prepasol ☹ ale tak buduci rok snad uz budeme mat aj my 😉

skatarina
7. jún 2012

@nelustek ta je kraaaaaasna 😵

skatarina
7. jún 2012

@sisanka jooj to je skoda. V skolke robia krasne fotky. Snad o rok ....

sisanka
8. jún 2012

@skatarina mozno sa zahram na profi fotografku a nafotim ho ja,niekde vonku 😀 mame doma kupon na 50fotiek tak by som to mohla vyuzit 😉

skatarina
8. jún 2012

@sisanka Ja robim take pokusy s Karinkou.Kym sa da.Petku nemusim ani nutit.Stale sa mi vopcha do zaberu 😀 😀 😀

skatarina
25. jún 2012

@sisanka Ahoooj.No co uz si sa nasytila opekaciek? 😉 😉 😉 Ako sa mate?Denisko este chodi do skolky?

sisanka
25. jún 2012

@skatarina ahooooj ale no co ja viem..ked je vonku pekne tak nas stale laka byt vonku....teraz trosku poprsalo ale vikend ma byt znova horuci 🙂 tesim 😀
teraz cez vikend sme boli s mm na jednej akcii tak sme sa fajne odreagovali, deti boli pri babkach tak bolo super 😀 😀 😀 Denisko pojde do skolky az v septembri, teraz je stale vonku tak nech si to uzije,aj bazen a tak, aj tak boli hnacky v skolke tak dobre ze nechodil 🙂 😉
inak pekna fotka 😉 a vy mate co nove?ja uz pomalinky planujem Oliverkove narodeniny a cakaju nas aj promocie tak som zvedava ako sa to zorganizuje kedze Denisko ide so svokrou na dovolenku...

skatarina
25. jún 2012

@sisanka no dnes som robila konecne poriadky v zahrade.Boze to bolo buriny.Akurat luskam hrasok a zajtra vysadim novy. Ty este stihas zahradu?
Nebude ti Denisko chybat?

sisanka
25. jún 2012

@skatarina ani nejde o to ci chybat ale ci sa nebudem bat o neho lebo v poslednej dobe su velmi nespolahlivy, maju strazit Deniska a nechavaju ho bicyklovat sa pred domom na ceste. sice nie hlavnej ale aj tak...a ja mu vzdy zakazujem az nevychadza zo zahrady....alebo ho nechaju hrat sa v aute...tak normalne zvazujem ze im ho nedam, lebo boli aj nejake nezhody medzi nami a nepotrebujem potom pocuvat ako sa polke dedine chvali ze berie vnucika letecky k moru 😒
v zahrade sa chystam si porobit tento tyzden...asi 2tyzdne dozadu som plela, tolko buriny tam bolo ze ani nebolo vidno co je tam nasadene..som to vtedy kvoli skole zanedbala a este aj dost prsalo 😀 😀 😀 ale uz sa tesim kedy si tam porobim...stihat aj stiham len sa mi nechce lebo to mam nasadene u mm deda a to vzdy musim vymysliet co s detmi a tak 🙂 a hrasok som mohla aj ja luskat len mi ho nieco obhryzlo,asi srnka kedze to je sadene na zahone vedla domu...uz aj minuly rok sa mi to stalo a tento znova,chcela som este nasadit ale neviem ci sa mi to oplati..a Denisko ho tak lubi,skoda... 🙄

skatarina
26. jún 2012

@sisanka no ja by som sa tiez bala.Petka chodi zo susedovcami obcas na vylety a ja pozeram stale na hodinky kedy uz pridu 😒 😒 😒 .Strasne sa o nu bojim.Aj teraz cez vikend boli na oneskorene MDD.Prisli az ked som im volala.Bolo im super,lebo tam bola s kamoskou.Bol tam aj Mickey a Minnie,tak bola hotova 😀 .Potom sa isli este kupat.Z jednej strany som rada,ze nesedi doma,ale z druhej strany tu je ten strach ☹ .Takze viem presne o com pises.
Dnes je na plane predna zahrada.To bude fuska 😉 😉 😉 .No vidis a nas hrasok isiel do mrazaku,skoda,ze nieste blizsie 😉 😉 😉

sisanka
26. jún 2012

@skatarina noo mozno to este risknem a nasadim 😉 okolo zemiakov, sme kukali a miesta je a tam snad nic nezabludi 😀 😀 😀 😀 no uvidime,dnes sa tam chystam,uvarim a pojdeme 😉
Denisko chodi casto k nasim,ked ma mama par dni volna tak ho vzdy berie k nim,on je tam rad,maju tam detske ihrisko pred panelakom tak sa tam uhra,aj kamarata tam ma...vtedy sa nebojim,ved aj tak co chvila si s mamou telefonujeme 😀 😀 😀 ale do toho Talianska ja neviem...bolo by to asi odo mna dost hnusne keby vyhlasim ze ho nepustim kedze to je uz zaplatene ale podla toho ako sa niekedy spravaju mam niekedy 100chuti im vynadat...to je tak,byvat so svokrovcami 😀 😀 😀

nelustek
28. jún 2012

@skatarina jeej nová profilovka,krásne ste 😵

skatarina
28. jún 2012

@nelustek dakujem 😎 😎 😎 a vy sa ako mate?Co uz Linduska vie?

skatarina
28. jún 2012

@sisanka no veru,najlepsie je byvat sami,ale ked to nejde ,tak to nejde 😉 .Mozno ked budu s nim sami,tak budu zodpovednejsi 😕 😕 😕

nelustek
28. jún 2012

@skatarina liesť na nervy 😀 😀 😀 ale nie snaží sa dávať zo sedu na 4 ale padá na ústa.Ale nič sa jej nechce nepretáča sa nesadne si sama nepostaví sa.Ale keď ju ja posadím tak to sedí pekne už dávno.Do pavúka ju nedávam...učím ju štvornožkovať no zatiaľ márna snaha.A Karinka ako?

sisanka
28. jún 2012

@skatarina jasne ze budu...budu musiet byt...aleuz sa tesim na to ako ho budem musiet prevychovavat 😀 😀 😀 oni mu vsetko urcite dovolia a kupia a potom doma bude vymyslat 😀

skatarina
28. jún 2012

@nelustek 😀 to musi byt sranda. Karinka sa zacina akurat pretacat.Uz jej chyba len trosku,aby sa presvihla 😵 😵 😵 ,gagoce....
@sisanka ale ved od toho babka z dedkom su.... 😉 😉 😉 😀

nelustek
6. júl 2012

Ahojte ako prežívajú deťúrence tieto teplá? Linda neskutočne zle ☹ je samá potnička až také mapy má v záhyboch a tváričku ani nehovorím.Dnes som bola aj u doktorky kvôli tomu,tak by som šla s nelkou na kupko ma stále volá...no nemôžem s lindušou

sisanka
9. júl 2012

@nelustek ahoj aj nas Oliver ma vysypany cely chrbat aj brusko a pod plienkou na bokoch...ale teraz neviem ci su to potnicky alebo je z niecoho ineho vyhadzany lebo mi krstna vravela ze to moze mat aj z opalovacieho kremu,vody alebo slnka...nejako to neriesim ale, lebo aj Denisko to maval a zmizlo mu to 😉 a navyse ked sme boli na poradni tak to dr neriesil...
my sa teraz nejako vode vyhybame..Denisko je v Taliansku tak mna to nejako nelaka k bazenu,radsej som cez den doma lebo je strasny hic 😀

nelustek
9. júl 2012

@sisanka ty máš drobca v Taliansku?Ja by som sa zas kúpať išla,ale Linda je na mňa hrozna naviazaná,pri nikom nevydrží ani 2minútky ☹ proste nikto si ju nemôže vziať na ruky okrem tatina.Je to vyčerpávajúce pretože ona cíti aj že ju niekto iný vozí...narieka a narieka a ja som K.O

sisanka
9. júl 2012

@nelustek ano isiel so svokrou na dovolenku...tak to mas blbe ze je na teba tak naviazana, Oliver je zase taky ze ide ku kazdemu 😀 s tymto problem nemame,mozem ho aj nechat u nasich na noc 😉 aj ked to iba v krajnom pripade,dvakrat tam bol...a celkom ok...

nelustek
9. júl 2012

@sisanka no vidíš my presný opak ako náhle vidí že si ju niekto chce popestovať hrozné kriky a plače spustí.Ja len dúfam že s toho vyrastie.Aj keď zaspí a zistí že som neni pri nej tak plače a keď ma zbadá že si lahám k nej tak v momente spí.Pritiskne sa ku mne chytí ma a spokojne odfukuje

sisanka
9. júl 2012

@nelustek tak to ti teda nezavidim...ja som s tymto problem nemala ani pri Deniskovi..akurat ze zaspaval na rukach a potom som si k nemu lahala ale inak problem nebol a Oliverko zaspava skoro sam 🙂 cize fajne...aj ked je pravda ze obaja ked plakali v noci tak sa lepsie upokojili pri mne...aj teraz s Deniskom je to tak ked si ublizi tak ked je maminka na blizku tak hned ku maminke 😀

sisanka
17. júl 2012

@nelustek
@skatarina ahojte kocky..tak my uz mame namahavy tyzden a vikend za sebou 🙂 zrazu sa mi zda ze nemam doma co robit a nudim sa a pritom ze leto... 😀 tesila som na promocie, mame po nich, potom na oslavu, aj po tej uz je...akurat mi vcera mm povedal ze v sobotu ideme na nejaku akciu pre deti tak som zvedava a niekedy ku koncu leta do Tatier, tak dovtedy asi umriem od nudy ak sa pocasie neumudri 😀
Denisko sa vratil z Talianska bez ujmy 😀 ziadne spaleniny, ani nic..musim povedat ze si svokra dala zalezat a stale ho natierala,je pekne rovnomerne opaleny - zaklady chytil tuna a tam sa to len zdokonalilo 😀
Oliverko ma stale len jeden zubcek, aj ten mi pride ako keby ho mal iba omylom,ani nepodrastol,nic..len spicku citit a to uz je 10dni 😀
a vy mate co nove? 🙂