Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@nelustek jeeej mate take iste obliecky ako my 😉 Linduska je ina bambula velka uz, a tie vlasky 😀 Olivkovi sa akurat robi taky maly chocholcek na hlave-asi z troch vlaskov 😀 sice ved aj Deniska som prvykrat strihala ked mal 20mes. tak Olivko to ma po nom 😀
to mi bolo trosku luto ze Denisko prvykrat letel lietadlom a videl more bez nas ☹ ale hlavne ze si to tam uzil... 🙂
@skatarina
@nelustek baby ahojteeee..no ako prazdninujete??ja sa uz neviem dockat septembra 😀 Oliverko uz chce byt vsade, hlavne tam kde sa Denisko hra a ten zase place ze mu bura drahy a berie hracky...no hruza..teraz je Denisko u nasich tak je tu ako taky klud..no ako taky - kedze Oliverko chce vyberat hrnce a mixery a take co nemoze 😀 😀 furt stuka na tv, k pocitacu ide, paci sa mi ako svieti myska, tlacitka na tlaciarni ho fascinuju tiez 😀 😀 😀
buduci vikend ideme do tatier tak sa uz tesim ze konecne niekam vypadneme... 🙂 snad to s oboma deckami zvladneme 😀
@skatarina ja ani neviem 😀 to ideme partia a organizuje to niekto z mm prace takze my len sadneme do auta a ideme za nimi - ale to ubytko by malo byt asi niekde v Dolnom Smokovci 😀
joooj ved Karinka je uz velka, uz to nebude take babatko ze kde ju polozis tam ju najdes 😀 sestrina ma 3mes. a este zatial len nozky dviha a sem tam sa jej podari sa prevalit 😀 zlatucka...ale nejako si vravim ze som rada ze Oliverko je uz vacsi, nejako ma to dalsie babo preslo 😀 😀 😀
@sisanka Moja sesternica caka v novembri chlapceka a druha sesterka je v 14 tt .Tak im zavidim 😀 😀 😀 .Este by som chcela take uuuuplne male babo. Karinku este len kojim,prikrmy zacnem od ukonceneho 6-teho mesiaca,ale uz sa jej podarilo mi vytrhnut kusok chleba 😀 😀 😀 . To bola rychlost do pusinky 😀 😀 😀
@skatarina
@sisanka ahojte babulky, ako sa máte? My dobre leto ušlo ako voda, ani neviem že bolo. Linduska začína chodiť, doma už len po dvoch. Vonku este nevie ale nebude to dlho trvať a bude behať ako strela. Nelka začala chodiť na tanečný, a je veľká sestra. Lindusku vycape aj po zadku 😀 poriadok musí byť nie? Papa
@nelustek ahooooj. No veru leto ubehlo rychlo,ale aj zima ma svoje caro. Tesim sa na vianoce. Nasa Karinka uz zacina pomaly stvornozkovat. Booooze kde je moje male babatko 😀 . Petka mi je velmi napomocna. Stara sa o Karinku 😉 Dedo im kupil velku trampolinu na dvor,tak sa u nas premelie vela deti . Teraz je Karinka trosku soplava,tak snad to rychlo prejde.
@skatarina
@nelustek ahojte babulky...ja som sa akurat dnes vratila z nemocnice...Oliverko ma rotavirus tak sme si tam par dni polezali...som neskutocne unavena z toho a som rada ze sme uz doma a snad sa dame nejako dokopy kedze tak nemocnicne prostredie nas uplne vystavilo ☹ Denisko ok, chodi do skolky a este som ho nevidela...kazdu chvilku sa ponho chystame tak sa strasne tesim ako bude reagovat ked ma uvidi 😵
@skatarina asi este nie sme uplne fit ale myslim ze sme na dobrej ceste kedze jeho ani nejako neprehana, kaka raz denne a aj to kasovito ale sem tam zvracia....my sme povodne isli do nemocnice s podozrenim na otras mozgu....kedze maly spadol a za cca 3hodky zacal zvracat...asi 6krat kym sme prisli do nemocnice...a az tam vysvitlo ze ziadny otras mozgu ale rotavirus...ale to tiez zistili az po 2dnoch...lebo jeho nejako neprehanalo, len co zjedol ci vypil vyzvracal...tak bol 2dni na infuzkach a stale len spal...aj doma vyspava akosi stale...je zoslabnuty strasne kedze menej papal a dietne...len nechce nejako pit tak som rada za kojenie teraz a cajik davam striekackou...
@skatarina dakujeme velmi pekne..snad uz bude dobre kedze apetit by aj mal ale na take same veci co by nemal...vcera plakal za kakavkom ked Denisko pil..chudacik mi ho bolo tak luto ☹ ale cajik nechce....a sopliky mame aj my kde tu...to uz ani neriesim skoro...a spanok 😀 no po tom pobyte v nemocnici som zistila ze sa da spat este aj menej ako doma ked sa budi aj 6krat za noc 😀 tuto noc sa tiez casto budil ale ked som lahala do svojej postele tak to bolo uplne nieco ine a ako tak som vyspata - konecne 🙂 my mame stale len 5 zubkov..hore 4 a dole 1 😀
@skatarina ??????????????????????????????????????????? 😀
vau...blahozelam!!!vidis a budete mat toho chlapceka este 😉 a ja si vravim ze tretie by teraz bolo moc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ty co si vravela ze dve a staci tak uz tretie bude...jooj normalne zacnem aj ja uvazovat o tretom teraz, fuuha 🙂 a kolky tyzden?

@sisanka ahoj moja dodatočne gratulujem k promociám, obdivujem ťa že si to tak super zvládla 😉 ja si bez lindušky ani len neprdnem 😀 ale začína sa stavať na nohy tak to jej zabere dosť času tak sa začína umúdrovať a nenarieka až toľko.My tohto ročná dovolenka 0bodov,sme sa dohodli že až budúci rok pôjdeme.Nelka ešte tiež nebola pri mori tak sa teším ako bude reagovať.Ale to je ešte moooc ďaleko.Linduška má jeden zub už 2mesiace teraz sa jej prediera vedľa druhý tak sa kojíme o sto dvesto...je taká nesvoja a nervózna.Dajte fotky drobcov sem