icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

nelustek
17. júl 2012

@sisanka ahoj moja dodatočne gratulujem k promociám, obdivujem ťa že si to tak super zvládla 😉 ja si bez lindušky ani len neprdnem 😀 ale začína sa stavať na nohy tak to jej zabere dosť času tak sa začína umúdrovať a nenarieka až toľko.My tohto ročná dovolenka 0bodov,sme sa dohodli že až budúci rok pôjdeme.Nelka ešte tiež nebola pri mori tak sa teším ako bude reagovať.Ale to je ešte moooc ďaleko.Linduška má jeden zub už 2mesiace teraz sa jej prediera vedľa druhý tak sa kojíme o sto dvesto...je taká nesvoja a nervózna.Dajte fotky drobcov sem

sisanka
17. júl 2012

@nelustek jeeej mate take iste obliecky ako my 😉 Linduska je ina bambula velka uz, a tie vlasky 😀 Olivkovi sa akurat robi taky maly chocholcek na hlave-asi z troch vlaskov 😀 sice ved aj Deniska som prvykrat strihala ked mal 20mes. tak Olivko to ma po nom 😀
to mi bolo trosku luto ze Denisko prvykrat letel lietadlom a videl more bez nas ☹ ale hlavne ze si to tam uzil... 🙂

nelustek
17. júl 2012

@sisanka také obliečky má veľa ľudí 😉 veru je už veľká ako si písala že ste čakali na oslavu a už je to za vami,tak teraz čakám ja na prvé narodky a tiež to rýchlo zbehne.Prejde leto a bude to tu 😉 veď ani neviem ako prešiel júl.

skatarina
18. júl 2012

@sisanka
@nelustek ahojte babule. Ja pisem len cez mobil,sme u babky v PP. Petke sa podarilo ist raz do Aquacity a bola unesena z toboganov 😀 . Dufam,ze pojde este raz,lebo sa z nej zblaznim 😀

sisanka
16. aug 2012

@skatarina
@nelustek baby ahojteeee..no ako prazdninujete??ja sa uz neviem dockat septembra 😀 Oliverko uz chce byt vsade, hlavne tam kde sa Denisko hra a ten zase place ze mu bura drahy a berie hracky...no hruza..teraz je Denisko u nasich tak je tu ako taky klud..no ako taky - kedze Oliverko chce vyberat hrnce a mixery a take co nemoze 😀 😀 furt stuka na tv, k pocitacu ide, paci sa mi ako svieti myska, tlacitka na tlaciarni ho fascinuju tiez 😀 😀 😀
buduci vikend ideme do tatier tak sa uz tesim ze konecne niekam vypadneme... 🙂 snad to s oboma deckami zvladneme 😀

skatarina
17. aug 2012

@sisanka Ahoooj.My sme mali doma tatika 2 tyzdne,tak som nemala cas ani na pc.Cele dni sme vonku.Karinka uz robi pekne pokoroky. Pretaca sa jedna radost a musime na nu davat sakra pozor,lebo sa zacina aj posuvat... 😀 .A kde do Tatier idete?

sisanka
18. aug 2012

@skatarina ja ani neviem 😀 to ideme partia a organizuje to niekto z mm prace takze my len sadneme do auta a ideme za nimi - ale to ubytko by malo byt asi niekde v Dolnom Smokovci 😀
joooj ved Karinka je uz velka, uz to nebude take babatko ze kde ju polozis tam ju najdes 😀 sestrina ma 3mes. a este zatial len nozky dviha a sem tam sa jej podari sa prevalit 😀 zlatucka...ale nejako si vravim ze som rada ze Oliverko je uz vacsi, nejako ma to dalsie babo preslo 😀 😀 😀

skatarina
20. aug 2012

@sisanka Moja sesternica caka v novembri chlapceka a druha sesterka je v 14 tt .Tak im zavidim 😀 😀 😀 .Este by som chcela take uuuuplne male babo. Karinku este len kojim,prikrmy zacnem od ukonceneho 6-teho mesiaca,ale uz sa jej podarilo mi vytrhnut kusok chleba 😀 😀 😀 . To bola rychlost do pusinky 😀 😀 😀

sisanka
20. aug 2012

@skatarina 😀 😀 😀 😀 lapajka...Oliver je taky isty, on je taka nasa kyselinka 😉
tak si urobte este jedno babo - chlapceka by bolo treba 😉 ja sa chystam na tu bambulku este 😉 😀 😀

skatarina
21. aug 2012

@sisanka No a ked to bude zase baba? Nas tato by len na vlozky robil 😀 😀 😀

nelustek
23. sep 2012

@skatarina
@sisanka ahojte babulky, ako sa máte? My dobre leto ušlo ako voda, ani neviem že bolo. Linduska začína chodiť, doma už len po dvoch. Vonku este nevie ale nebude to dlho trvať a bude behať ako strela. Nelka začala chodiť na tanečný, a je veľká sestra. Lindusku vycape aj po zadku 😀 poriadok musí byť nie? Papa

skatarina
24. sep 2012

@nelustek ahooooj. No veru leto ubehlo rychlo,ale aj zima ma svoje caro. Tesim sa na vianoce. Nasa Karinka uz zacina pomaly stvornozkovat. Booooze kde je moje male babatko 😀 . Petka mi je velmi napomocna. Stara sa o Karinku 😉 Dedo im kupil velku trampolinu na dvor,tak sa u nas premelie vela deti . Teraz je Karinka trosku soplava,tak snad to rychlo prejde.

nelustek
24. sep 2012

@skatarina presne na vianoce sa teším aj ja milujem ich odkedy mám vlastnu rodinu. Jej to už začína stvornozkovat? Naozaj človek vidí ako tie roky idú na vlastných deťoch.

sisanka
24. sep 2012

@skatarina
@nelustek ahojte babulky...ja som sa akurat dnes vratila z nemocnice...Oliverko ma rotavirus tak sme si tam par dni polezali...som neskutocne unavena z toho a som rada ze sme uz doma a snad sa dame nejako dokopy kedze tak nemocnicne prostredie nas uplne vystavilo ☹ Denisko ok, chodi do skolky a este som ho nevidela...kazdu chvilku sa ponho chystame tak sa strasne tesim ako bude reagovat ked ma uvidi 😵

skatarina
24. sep 2012

@sisanka fuuuha,tak dufam,ze ste uz ok. Neznasam nemocnice. Ako mu to zistili?

sisanka
25. sep 2012

@skatarina asi este nie sme uplne fit ale myslim ze sme na dobrej ceste kedze jeho ani nejako neprehana, kaka raz denne a aj to kasovito ale sem tam zvracia....my sme povodne isli do nemocnice s podozrenim na otras mozgu....kedze maly spadol a za cca 3hodky zacal zvracat...asi 6krat kym sme prisli do nemocnice...a az tam vysvitlo ze ziadny otras mozgu ale rotavirus...ale to tiez zistili az po 2dnoch...lebo jeho nejako neprehanalo, len co zjedol ci vypil vyzvracal...tak bol 2dni na infuzkach a stale len spal...aj doma vyspava akosi stale...je zoslabnuty strasne kedze menej papal a dietne...len nechce nejako pit tak som rada za kojenie teraz a cajik davam striekackou...

skatarina
25. sep 2012

@sisanka tak prajem skore uzdravenie. Nasa Karinka je soplava,tak len odsavam a odsavam....a este jej jej daisies zuby...ani uz nepamatam kedy som sa dobre vyspala...

skatarina
25. sep 2012

@sisanka tak prajem skore uzdravenie. Nasa Karinka je soplava,tak len odsavam a odsavam....a este jej idu dalsie zuby...ani uz nepamatam kedy som sa dobre vyspala...

sisanka
25. sep 2012

@skatarina dakujeme velmi pekne..snad uz bude dobre kedze apetit by aj mal ale na take same veci co by nemal...vcera plakal za kakavkom ked Denisko pil..chudacik mi ho bolo tak luto ☹ ale cajik nechce....a sopliky mame aj my kde tu...to uz ani neriesim skoro...a spanok 😀 no po tom pobyte v nemocnici som zistila ze sa da spat este aj menej ako doma ked sa budi aj 6krat za noc 😀 tuto noc sa tiez casto budil ale ked som lahala do svojej postele tak to bolo uplne nieco ine a ako tak som vyspata - konecne 🙂 my mame stale len 5 zubkov..hore 4 a dole 1 😀

skatarina
4. okt 2012

@sisanka
@nelustek Pomooooooc baby som tehu 😀 😀 😀 😀 😀 .Necakane,ale milovane 😉 😉 😉

sisanka
4. okt 2012

@skatarina ??????????????????????????????????????????? 😀
vau...blahozelam!!!vidis a budete mat toho chlapceka este 😉 a ja si vravim ze tretie by teraz bolo moc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ty co si vravela ze dve a staci tak uz tretie bude...jooj normalne zacnem aj ja uvazovat o tretom teraz, fuuha 🙂 a kolky tyzden?

skatarina
4. okt 2012

@sisanka to je len cerstvucke,asi 5 tyzden. No len raz sme si nedali pozor a tot kolajnice jak svet 😀 😀 😀

sisanka
4. okt 2012

@skatarina 😀 😀 😀 no co stava sa....a predstav si ako si nemohla predtym otehotniet...a teraz 😀

skatarina
4. okt 2012

@sisanka ved prave...by ma to nikdy nenapadlo.Este k tomu aj kojim.Ale tesime sa.Bude to narocne,lebo som na deti sama,ale snad to prezijem 😀

sisanka
4. okt 2012

@skatarina neboooj, na vsetko sa da zvyknut 😉 normalne ti trosku aj zavidim 😅 😀

skatarina
4. okt 2012

No len dufam,ze tento krat to bude bez zvracania....
@sisanka

nelustek
5. okt 2012

@skatarina ja odpadavam 😀 moc moc gratulujem, som normálne v šoku a teším sa s tebou

skatarina
5. okt 2012

@nelustek ved aj ja som v soku 😀 😀 😀

sisanka
5. okt 2012

@nelustek len aby sme aj my o chvilku neboli v taktej situacii 😀

nelustek
5. okt 2012

@skatarina
@sisanka niekedy si hovorím že by som aj brala, ale ked ma linda blbi deň tak nieee. Ale este som po pôrode nedostala menzes tak test som si už 2 x pre istotu robila 😀