icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

Strana
z39
sisanka
5. okt 2012

@nelustek ja sem tam zatuzim po tehotenstve, hlavne ked tuna vidim baby ze su tehu 🙂 ale teraz este nie...pockame si asi az okolo 30tky 😉 ja mam menzes tiez tak vselijako ale ja beriem antiku pri kojeni tak to preto...

skatarina
21. okt 2012

@nelustek
@sisanka baby kolko maju zubov vase starsie deti? Mam pocit,ze Petke sa deru zadne stolicky,aj teplotuje a chora nieje. Doteraz mala 20,ale vidno uz aj obrys 21.

nelustek
21. okt 2012

@skatarina áno je to možné že jej idú aj kamarátka hovorila že jej synovi asi idú.. Nelke chvalabohu nejdú zatiaľ ma 20 kusov.

skatarina
21. okt 2012

@nelustek fasa,tak mam doma 2 deti ktorym idu zuby 😅

nelustek
21. okt 2012

@skatarina daj potom vedieť či jej vyšli a ako to znášala.. Okolo 7roku by mali ísť zevraj ale mozu aj skôr ved vieš že je to individuálne.

skatarina
21. okt 2012

@nelustek jednu stolicku uz v podstate vidno. Okrem teploty nieje nic.

skatarina
21. dec 2012

@sisanka Ahoj.Mame sa dobre.Citim sa skvelo,vobec som nezvracala ani raz za cele tehu.Kebyze mi nerastie brusko,tak ani neviem,ze som tehu 😉

sisanka
21. dec 2012

@skatarina jeeeej to je super 🙂 o to viac sa musis tesit...kukam ze Karinka ma uz 9mesiacikov, fuuha ako to leti 😉 uz asi musi vystrkovat aj prve rozky, nie? 😀

skatarina
22. dec 2012

@sisanka no nie rozky,ale roziska... 😀 . Uz chodi okolo nabytku a aj sama stoji. Uz mame aj prve slova za sebou... Je to taky certik...

sisanka
22. dec 2012

@skatarina fuuuha tak to teda hej 😀 musite mat veselo, my uz mame 2 chlapciskov a to doslova, Oliver vsetko opakuje po Deniskovi a myslim ze este viac vymysla ako on v jeho veku 😀 😀 😀 😀

skatarina
29. apr 2013

@sisanka
@nelustek Ahojte babule.Mame nove fotky zo skolky 😵 😵 😵

Strana
z39