icon

Február 2009 III.

xena22
22. jan 2009

Ja ja ja,,,, vytvorim 😉 No kuk podte sem teda 😉

lenkahrehusova
30. jan 2009

krasul, tak sladké sníčky 😉

katulikzlatulik
30. jan 2009

krasulka... mnaaaaaaaaam langose... HNED BY SOM SI DALA aspon jedeeen mnaaaaaaaaam

heidy26
30. jan 2009

Čaute baby, ako ste si urobili tie fotky, že dieťa bude -by malo takto vyzerať? ďakujem za odopove´d.

miskelka
30. jan 2009

Baby, viem, že niektoré už máte chorobu za sebou 😝 ...poraďte, čo na zapálené hrdlo...

Krasul, nemáš ten recept na langoše, kde ide kyslá smotana?...Raz tu bol spomínaný...

janula10
30. jan 2009

ahojte
tak konecne doma zo skoly
matke gratulujem k samkovi 😵 😵

klem uz si volala kvoli kociku??? ze kedy bude konecne?

krasulka
30. jan 2009

miskelka, ano ten robim, kde ide ta kysla smotana a su vyborne tie langose! 🙂

janul ahojky 🙂

shupolienka
30. jan 2009

no helou baby, tak som u segry, tak som sa supla rychlo na net 😀

gratulujem k novym babatkam.

Dnes nam montovali zaluzie konecne, tak souseeedi uz nebudu cumet do okien 😀

janula10
30. jan 2009

krasul ty stale len chute robis....chcela by som ta mat ako susedku, nechcete s michalom prist byvat sem k nam do baraku??? 😀 😀 😀 😀

shupol tak uz mozete dnes vsetko 😀 😀

xena22
autor
30. jan 2009

Ahojte - idem kuk co noveho,,,,precitat trosku,co sa tu dialo 😉

shupolienka
30. jan 2009

hej, uz som hovorila Sašovi ze by sme mohli troska oprasit postel, a vydurit Kuba von nech uz porodim heheh 😀

krasulka
30. jan 2009

janul, no ved si nemysli...to ja mam len raz za cas take obdobia 😀 😀 😀 Ako sa mas? nejake zmeny? Mne stale tvrdne brucho..ale neboli..Zato v noci som si uzila poslickov az do rana 😲

janula10
30. jan 2009

len pozor na hlavicku 😀 😀 😀 😀

heidy26
30. jan 2009

!!!!!!!!!!!Čaute baby, ako ste si urobili tie fotky, že dieťa bude -by malo takto vyzerať? ďakujem za odopove´d.

shupolienka
30. jan 2009

heidy ja neviem, ja som si to nedavala 😀

janul: tak to hej, ani neviem ci by sa do mna vobec dostal po takom dlhom case hehehe 😀

janula10
30. jan 2009

krasul
mam sa ok poslickovia ziadny uz 2tyzdne tak asi budem aj prenasat ked sa ani neotvaram nic sakra a to citim ze dole ma tlaci maly...a chodim kade tade neviem fakt uz co by som mala robit..... 😀
sex? to nechcem lebo ako pise supol ci by sa niekto niekam dostal po dlhom case 😀 😀 😀 😀

heidy vychadza to kazdemu rovnako a stranku uz ani neviem

krasulka
30. jan 2009

heidy, www.makemebabies.com, musis sa tam zaregistrovat a vlozit fotky teba aj draheho 😉

bubatenko
30. jan 2009

ahojte,

u nás ťažká pohoda... dnes mám taký pohodičkový deň s mužíkom, len ležíme každý na opačnej strane gauču a čítame si... to je celá naša činnosť od rána 😀 si to ešte vychutnávame, posledné chvíľe vo dvojke......

no ja idem zajtra na kontrolu , tak som zvedavá..... ale ako som predpokladala, u nás to tuším bez vyvolávačky nepôjde.... malému sa nechce a moje telo nechápe, že treba ísť rodiť...... 😀

Idem trocha pooupratovať, lebo za chviľu príde kamoška s ročným synátorom... tak nech to tu nevyzerá ako po výbuchu....

Majte sa zatiaľ....

mojsejovka
30. jan 2009

ahojte.. tak už aj martinka má drobčeka pri sebe.. gratulujem.. 😵

ja som mala v noci hnusných poslíčkov, tak som sa bála, že s takým boľavým seknutým chrbtom pôjdem rodiť.. 😠 našťastie ma to prešlo.. 😝
dnes som aj s mojim dokim volala aj so sestričkou, že kde mám ísť s tým chrbtom, tak mi radili ostošesť, podarení boli.. 😀 nakoniec som bola u obvodnej, mám šťastie, že je homeopatička, tak mi predpísala homeopatiká na uvoľnenie svalstva a nervov a ešte nejakú masť.. tak dúfam, že to zaberie.. 😅

xena22
autor
30. jan 2009

No pozeram,ze nic mi neuslo 😉 Bola som v meste,hodinku dve som pochodila,skoro mi chrbat zlomilo na dvojo a mechur na stvoro 😀 Nic som nekupila,muz povedal,ze asi preto,ze nic nepotrebujem 😀 ale nevie ako to chodi,musim este buduci tyzden behnut do Mothercare na nejakych par drobnosti 😉 ,ale aspon mi ujde cas,lebo doma len vzdycham a vzdycham...

Baby co vas boli suskova kost 😀 - tak mna boli skor kostrc,asi sa tlacime na opacnu stranu 😀 to bude tym,ze je hlavou hore,ale tiez nic prijemne,lebo mam pocit,ze mam zadok kdesi meter za mnou - a mozno aj mam 😀 😀 😀 uz sa velmi neobzeram radsej 😉 ale dneska som v meste do kazdeho narazala,neviem ani odhadnut kam sa vojdem a kam uz nie...

Baby hodila som foto izbicky...vcera som sa cinila... 🙂

janula10
30. jan 2009

ahoj bubu
tak zajtra ked mas poradnu cakam do vecera sms ze mas potom a nie ze ta uvidime na konovi ze zasa nic 😀 😉

mojsejovka
30. jan 2009

xena... jeeeej, krásna izbička.. 😵

janula10
30. jan 2009

xeni krasa 😀 😵
je to robene tak univerzalene farebne 😀
mna neboli ziadna kost nic....

mojsej no super ze preslo....len bud v teple a nedvyhaj nic aby sa to nevratilo a neboo horsie

muriel293
30. jan 2009

ahoj Janula,kde si sa zase dneska flákala ???

janula10
30. jan 2009

ahoj neviditelna 😀 😀 😀 😀
mala som skolu doobeda neboj nic ine nebolo 😀

muriel293
30. jan 2009

hehe nooo som neviditelná a aj budem šak čo mne to vyhovuje
Ty večný študent,aj sa čudujem že ťa to ešte baví s takým kotlíkom,som kukala Mime do alba,kokos jej to brucho ide ako fest dopredu ako pri chlapcovi nie? Ja mám veľké tiež ale také skôr čapaté 😀

xena22
autor
30. jan 2009

No ja mam brucho tiez take popredu ako predvoj 😀 dokonca ho mam z predu take stihle oproti zvysku tela... ale pohlad z boku,to je bozie dopustenie 😀

Ja verejne priznavam,ze obdivujem vsetky co dokazu studovat este 😀 ja mam problem skontrolovat detom ulohy 😀

janula10
30. jan 2009

idem teraz dosla muriel sandraaa s malym sebastianom vies ktora??? idem pokecat 😀

xena22
autor
30. jan 2009

Idem aj ja hodis slofika,hovorim,v meste som plna energie a doma ma len bere spat.. a co ,pospim si,kym sa da.... 😉

nadzieja
30. jan 2009

miskelka ... ja som bola s hrdlom u lekara...iba bioparow mi naordinoval...tak som si ho striekala, kde sa dalo 🙂 a pomohlo

nadzieja
30. jan 2009

xena22 .. ja by som nonstop spala .... ako babatko 🙂 ....muzicek hovori, nech si to este uzivam, pokial sa da 😉