Február 2009 III.
Ja ja ja,,,, vytvorim 😉 No kuk podte sem teda 😉
No ved aj ja cely zivot,ale teraz este viac,,, idem povesat pradlo a na tu polievku,,,, neskor nakuknem,,,, inak nikto dneska nerodi??? Mame nejaku tabulku s babatkami??? Prestavam mat prehlad... fuj zas mam tu zahu,paradox je,ze ma nepali po jedle,ale ked som hladna 😉
patkao... jeeeeeeeeeej BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! SUPEEEEEEEEEEEEEEEER!!! SI SIKULKA!!! Prajem Ninke aj tebe vela prevela zdravicka a aby ste boli coskoro doma pri cerstvom oteckovi 😉
a co s tymi poporodnymi gatkami? neporadi mi nik? ☹
katulik ja som si kupila taky set 4 ks v krabici v detskom obchode, su bavlnene jednorazove antistresove a su od chicca. stali cca 100 - 120 Sk, krabica, neviem uz presne, lebo som ich uz davnejsie kupila
patkao obrovitanska GRATULACIA!!!!
ninka mala krasne miery len sa drzte a uprimne uz ti zavidm ze mas malinku pri sebe🙂
Patkao GRATULUJEM!!!!!!!! 🙂 Prajem Vam obom vela zdravicka a nech ste cim skor pekne doma 😵
Uz som sa bala ze cely vikend nebudeme mat ziadne babatko 🙂
ahojte, katulik, ja som si tiez kupila v detskom obchode, ale asi ich maju aj v lekarni, vypytaj si jednorazove gatky pri porode a oni ti uz poradia. ja som zobrala ake mali, je to asi jedno.
patkao BLAHOTELAM k Ninuske -ty mas notebook so sebou? od kedy bola patkao v porodke? som si to ani nevsimla. .
ja nastupujem zajtra do porodky, tak som zvedava a uz sa teda aj trosku bojim, som zvedava kedy porodim. bubatenko, kvietok - napisem vam mobil od IP, keby ste rodili tento tyzden tak sa ozvite 😉
ahojte
juj pati som v prjemnom soku 😵 😀 gratulujem k Ninke miery super, prajem vela zdravicka......a z toho potrhania si nic nerob..... 😉 😉 to je to posledne nad cim clovek uvazuje a kamaratky mi povedali ze sa to hoji rychlo 😉
klem juj drzim ti hrozne palcek neboj vsetko dobre dopadne 😉 a Žofinku uz budes coskoro drzat v rucickach 😵
Ajojte som sa rozplakala, ked som citala spravu od patky, gratulujem z celeho srdiecka a zelam malej Ninuske aj Tebe Patka veeeeeeeela zdravicka 😵 😵 😵 😵
Babulky aj ja xcem 😉 😉 😉 😵 😵 😵
babule a ktora idete do ruzinova? to tam budem faktik samucka ako prst?
nadi mas cas este ty 😉 😵 😅
ludika neboj si myslim ze bude tam niekto aj ked nie z kona 😀
ahojte,
patka táááááááááááááák strašne gratulujem k neskutočne rýchlemu pôrodu a krááááásnej, zdravej bambuľke 😉
klem viac v IP, ale taaaaaaaaaaaaaaak držím palce a budem na teba myslieť... a idem dohovárať tomu nášmu krpcovi , nech ide von, aby spoznal svoju prvú kamarátku Žofku ešte v nemocnici 😉
bubu ty co tu este strasis?????? 😠 😕 😕 😕 😀
nadi nebud nedočkavá... pozri, čo mne už svieti v pase, že včera čakáme chlapčeka... a chlapček ma nás na háku... spokojný v brušku a necháva nás v napätí 😉 Ja vám vravím, že sa dočkám aj toho, že mi tam bude svietiť 42... 😠
janul ja čakám na Vás , čo ste v 38tt ... mne je tu s Vami tak dobre, že aj malý sa stal závisly na koňovi a nevie si predstaviť, že by sme nechatovali... mal by asi absťák 😀
😀 😀 😀 😀 😀
tak to bude spravny kamos ze caka na kamosov 😀 😀 😀 😀
mam pocit ze u teba to bude rychly spad inak 😉 😉 😵
no bodaj by si bola vyslišanáááá.....
najlepšie bolo včera, keď som bola na Kramároch,, tam je novorodenecké na 9 poschodí , tak som si povedala, že si to vyšlapem hore, prišla som tam upachtená jak hovädo a sestrička mi hovorí, že či mám bolesti keď tak dychčím... tak som jej povedala z čoho a ona , že moja aj keby ste to vyšlapali 10 krát , tak mi to nepomôže, že to je v hlave.... že pokiaľ moja hlava nespracuje hormóny , ktoré hovoria, že treba rodiť, tak nezačnem rodiť..... ☹
no teda bubatenko, klobuk dolu, ze peso na 9 poschodie. ja mam problem vytrepat sa na druhe. uz vtedy funim ako lokomotiva a na 9 by mi museli asi rovno davat kyslik.
janula, jaska , ze tam budu baby, ze nebudem sama na celom sestonedeli. julibe ide do ruzinovat, teda aspon o tej viem a bola by to fakt nahoda, keby sme sa tam stretli
bubu urcite to tak u teba bude zato cakanie a uvidis do tyzdna je Adamcek vonku 😀
ludi aj ja mam problem na 2pos a uz fucim neviem ci by som neporodila na 9posch...ten Adamcek sa tam drzia riadne teda 😅
inak bola patkao uz dlhsie v nemocke ci nie?
klem bola uz nejaku dobu a keby dnes neporodila, tak zajtra jej mali dat vyvolavacku. nastastie to ninka zariadila aj bez vyvolavacky.
vidíte..... som myslela ako vy, vyšľapem hore a rodím na sto percent... a výsledok... ukážkový kardiograf, bez zvýšených hodnôt a môj synček spokojní, najspokojnejší na svete 😉
klem od štvrtka ležala.... bola na kontrole a povedali, že sa má vrátiť späť... takže do 3 dní porodila našťastie a dnes sa rodia šťastné deti... pondeľňajšie sú aké, neviete?
pondelnajsie budu pracovite 😉
klem... sobotňajšie deti sú pracovité.... sa vraví, lebo moja mama mi vraví, že len neporod v sobotu, že tie detí sú zrodené len pre prácu, že mám pozrieť na ňu 😀
my tu z toho robime taku vedu a ine zeny si odrodia bez obav, sa mi teraz muz smeje
aha, tak to som nevedela, a na kazdy den v tyzdni je nejaky predurceny? lebo ja som to pocula len na tu nedelu

xeni juj zapcha. trpim nou cely zivot, ale teraz ako beriem magnezium so zelezom ma stale prehana. to je u mna novy stav, ten moc nepoznam.