icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

lubikaf
29. júl 2011

ahojte, tak ja som dnes od 5:40 hore, isla som na krv kvoli tym PAPP-A (ci ako sa to pise) testom. ze do 10-tich dni budu vysledky, ale ak by bolo nieco zle, tak by mi hned zavolali. tak dufam, ze je vsetko ok a volat nebudu 😉
a som totalne unavena, lebo maly v noci kazdu chvilu plakal, neviem, ci sa mu nieco zle snivalo alebo co 😕

no u mojho gyndaka stoji 4D 35 eur a pre cudzie pacientky 40 eur. takze este dost lacne, ako tak citam 😉

gubcikova
29. júl 2011

@lubikaf ako vidím dnes mali deti čudnú noc.naša sa stále prevalovala a mrnčala.

saaska
29. júl 2011

Dobre ranko,
tak ja budem platit 39 eur bez vymenneho listka, takze na vychode asi najlacnejsie 😀 Jaaaj este dnes vydrzat v praci a ideme na chatu na cely vikend a budeme varit kotlikovy gulas, tak sa mi nanho zbiehaju slinky, ze zjem asi cely kotlik a nikomu nic neostane 😀 😀 😀 Len dufam, ze nam nebude prsat, dnes sa celkom ukazuje slniecko aj ked dost fuka.

saaska
29. júl 2011

@petra1303 krasne videa 🙂

sara45
29. júl 2011

Ahojte tak dnes som sa konečne donutila k upratovaniu ,tak poupratovane navarene a mozem odychovat

gubcikova
29. júl 2011

@petra1303 najlepšie bolo nazdravie 😀

gubcikova
29. júl 2011

@sara45 aj ty?aj ja he he.muž príde za chvílku,malú som uložila takže budeme mať čas pre seba 😀

sara45
29. júl 2011

@gubcikova Tak to mas super, ja teraz priatela ani nevidim ,takze je to o nicom akurat co sme sa pohadali vcera cez telefon ☹

gubcikova
29. júl 2011

@sara45 to máš zlé.no môj sa dostal v práci na takú pozíciu,že príde si kedy chce ale musí odrobiť 8 hod.a môže ísť domov.väčšinou je to tak,že je o 15min skôr v práci a kedže im sa tieto nadčasy nepreplácaju vyberie si ich ne konci mesiaca.má teraz 3 hod.k dobru

sara45
29. júl 2011

@gubcikova Tak to ma super moj robi sam na seba takze chodi z roboty teraz dost neskoro pretoze maju sezonu a vytaca ma to uz lebo vcera prisiel po x dnoch skor tak som bola cela vytesena a on mi povie ze by isiel rad na pivo tak teda hovorim ze dobre ved po robote ,ale vratil sa o23,30 ako aj z roboty ,ale s tym rozdielom ze ked pride z robty tak ho cakam ale vcera som sa na neho vyksala a isla som spat k nasim ,tak som mu zavolala ze uz mam toho naozaj dost . normalne ti zavidim ze mozete byt spolu my asi az v nedelu tak normalne 🙂

saaska
29. júl 2011

@sara45 nehnevaj sa nanho, chudak, ked furt maka cele dni, tak obcas potrebuje ist na pivko 😉

yanqa
29. júl 2011

tak ja som dnes bola u toho dr. holana, trvalo to cele skoro hodinu, vsetko detailne skontroloval, zda sa, ze babeno je zdravucke, tak sa vytesujem 🙂 platila som s vymennym listkom 10 eur, inak bez neho to je vraj do 100, tomu rozumiem tak, ze asi podla toho, ci chcete aj nejake fotecky, video a tak...
inak je hrozne zlaty, trpezlivo tam hral s babom nahanacku, lebo chcel skontrolovat srdiecko a ono mu stale utekalo 🙂 do dnesneho dna sa mi tak neuveritelne vliekli dni, snad uz teraz budem pokojnejsie spavat 🙂

petrusew
29. júl 2011

Ahoj Holky, tak jsme dneska přijeli k tchýni a k tchánovi, když jsme k nim jeli, svítilo sluníčko, teď už je tam pod mrakem. Manžel se vrátil z cesty do práce, volali mu, že je tam něco K.O, tak má dnes volno 🙂

lubikaf
29. júl 2011

@sara45 jasne, chlap niekedy tiez musi vypnut, ale chapem, ze si bola nahnevana. ja by som tiez bola 😉 to moj na pivo moc casto nechodi, ale ked ide, tak to ho teda skor ako rano doma ani necakam. este ze je to iba tak raz za pol roka 😝

@petrusew to ti zavidim, ze mas chlapa doma, moj je v robote cely vikend od nevidim do nevidim, a este aj v pondelok a utorok ide, aj ked mal mat volno 😠

petrusew
29. júl 2011

@lubikaf tak to ti fakt nezávidím. No doma, on vzal pesany a šel na houby 🙂

silvia.t
29. júl 2011

Ahojte baby...dnes konecne neprsi 😀 rano sme uz boli na ihrisku pred bytovkou,teraz maly spi,ja mam francuzaky v trube najeme sa a pojdeme zas von...len by mi trebalo zehlit ale taaak sa mi nechce 😝
Inac co poviete na tu sukromnu??uz by sme ju mohli zrobit,nie? ak nebudete mat nic proti tak by som ju zalozila 😀

carolivier
29. júl 2011

@silvia.t
🙂
souhlas s privatni ... mne se prave moc nechce chodit a psat, kdyz si to muze kazdy precist ... s ruznymi umysly 😎
zehlim tez prave 😉

loretana
29. júl 2011

holky, tak to dobře dopadlo🙂 máme 7 cm, jednu hlavičku, dvě ručičky, dvě nožičky, žaludek, srdíčko, mozek, všechno je, jak má být... to, co se dá v téhle chvíli odhlait, je v pořádku... to byl teda šutrák, co mi spadl ze srdce🙂🙂 a ode dneška jsem už doma, a to je druhá úleva🙂

silvia.t
29. júl 2011

Okj baby tak urobim tu sukromnu nazov moze ostat taky aky je?? 😀

carolivier
29. júl 2011

@silvia.t
myslim, ze ten stavajici je trefny 😅

funny
29. júl 2011

ok babulky, tak ja sa s vami pomaly lucim, zajtra rano vyrazam s deckami na slovensko na cely august a tesim sa ako mala. ci bude cas na net, netusim, lebo ich mam stale na krku, manzel ostava tu, musi robit. ale skusim sem nakuknut, aby ste mi tak nechybali! krasny cas!

@silvia.t a potom tu hodis link, ci ako to funguje?

silvia.t
29. júl 2011

ok baby tu je sukromna https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/februar-unor-2012/ musite napisat aby som vas mohla pridat,inac to asi nejde 😅

silvia.t
29. júl 2011

no tak uz som na to prisla,nemusite pisat...idem vas postupne pridavat...keby som na niekoho zabudla tak piste 😉

silvia.t
29. júl 2011
nadja23
29. júl 2011

@silvia.t ahojky, mohla by si ma, prosim Ta, pridat? dakujem 🙂

Vsetkym zelam krasny vikend 🙂)

lenik3
29. júl 2011

@lucika09 dakujem za povzbudenie 🙂 dufam a verim ze vsetko dopadne ok... a peknu dovolenku 😉

lumi21
29. júl 2011

@silvia.t ahoj prosim Ta mohla by si do tej skupiny pridat aj mna? 🙂 dakujem 😉

jamama
29. júl 2011

Dievčata,dakujem vam za podporu,ale ja som vdačna aj za tu krátku chvilku,čo som sa tešila.Chvalabohu mam 2 krasnych chlapcov. 🙂

lenca.b
29. júl 2011

jamama neboj aj ty sa urcite budes este tesit niektore veci sa proste asi stat musia hoci dovod nam ostava neznamy.... drzkaj sa