Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
no jasně, ale záleží jak ho tam dáš......v tom fusaku je fakt,ž e moc prostoru k hroucení nemá. v tom magnumu to právě i ve sporťáku šlo zcela rovně, proto mi přišel dobrý. tím mu ovšem nechci dělat reklamu, že? jen píšu svou zkušenost.....
já si myslím, jsem ještě od majitelky M neslyšela, že by koupila jiný.....
Taky už pomaličku pokukuju po kočárcích. Ten Magnum vypadá slibně. Potřebovala bych kočárek do terénu (často jezdíme po ne zrovna udržovaných cestách a trávě) a aby uvnitř byl dostatek místa a vešlo se tam roční dítko s fusakem. A tedy taky abych ho utáhla, mám 50 kg i s postelí, tak aby to nebyl nějaký těžký tank 😀 Doporučíte mi někdo nějaký z vlastní zkušenosti?
holky já mám v-cross a jsem spokojená stále 🙂
petjo to je tím očasím mě dneska je pořád zima a ležím d a začíná mě bolet v krku ☹
Musíme holky papat vitamínky, já je teda papám ale nic mi to nepomáhá ten malej vetřelec asi nemá rád jídlo tam dole.-D
Tak v pátek jdu k dr. tak se pak ozvu jak jsme dopadli jestli je to zatím ok ebo ne
neviete prosim poradit co znamena v tehotenskej knizke strana poznamky: S-TSH, S-fTH, S-aTPO?dakujem 🙂
@amouramour S-TSH je hormon urcujuci poruchu stitnej zlazy, ak nie je v norme, s-FT4 je hormon priamo stitnej zlazy a aTPO su protilatky 🙂 standardne vysetrenie parametrov endokrinologa 🙂
Dobry den,ako citam mate dobrych gynekologov ked Vam pri prvom ultrazvuku povie termin,mne povedal ze nejde mu to dobre odmerat nech pridem o 3 tyzdne.To som bola 11-12 tyzden,tusim by bolo najlepsie keby tam pridem asi az po 16 tyzdni...
Taky mi udělal při prvním utz odhad,nicméně další upřesnil o týden starší mimi,ale já neudala žádné datum,ani MS ani oplodňující 😀
Holk,yco se léčíté se sníženou funkcí štítné žlázy,jaké užíváte těhu vitamíny,když nesmíte jód? Díky!
My máme taky termín v únoru 🙂 dle PM 12.2.2012
ahojte,neviete niektora,ci moze bakteria E.coli v posve ublizit babatku?
@veronika9686 ahoj. spíš ne, ale záleží. jedná se o běžnou bakterii, která osidluje organismus /zejména střeva/, pokud je označena čistě jako EColi. nicméně existují i jiné druhy této bakterie, které jsou patogenní. její přítomnost v pochvě znamená, že máš nejspíš porušenou bakteriální rovnováhu, chtělo by to užívat laktobacily.
Dobrý deň, neviem, či je ešte možné sa k Vám pridať...doteraz som tak neurobila, nakoľko mám rizikové tehotenstvo a pred každým sonom som mala neuveriteľný strach, aby bolo všetko v poriadku. A teda sa mi zdalo priskoro napísať a tešiť sa.
@miri9 doktorka mi predpisala neake vaginalne gulicky,tak dufam,ze to zaberie,len som mala obavy,ci to nemoze uskodit malickemu.
@angelin84 aj ja mam rizikove tehotenstvo,tachchapem,ako si sa zakazdym citila,ale musime verit,ze vsetko bude ok a vo februari sa budeme z nasich drobcekov nesmierne tesit 🙂
Cítila som sa neisto a aj cítim, ale pomaly začínam naberať väčšiu istotu 🙂 Ja som totiž najskôr v januári potratila na konci tretieho mesiaca a teraz zhruba pred mesiacom som začala krvácať ☹Odvtedy je našťastie kľud. Stále pretrvávajú však nekonečné nevoľnosti. Celodenné a nočné 😝
@veronika9686
@veronika9686 Cítila som sa neisto a aj cítim, ale pomaly začínam naberať väčšiu istotu 🙂 Ja som totiž najskôr v januári potratila na konci tretieho mesiaca a teraz zhruba pred mesiacom som začala krvácať ☹Odvtedy je našťastie kľud. Stále pretrvávajú však nekonečné nevoľnosti. Celodenné a nočné 😝
@veronika9686 nemůže.... 😀
@angelin84 tak to ti verim,ja som mala tiez od 6 tt problemy s krckom maternice,ale nastastie je to uz lepsie.a aj tie nevolnosti ustupuju,mavala som take hlavne poobedia a veceri,to bolo hrozne,teraz sa to zlepsilo v 13tt.tak nam nezostava nic ine,len to uspesne dobojovat do konca,ten vysledok nam za to urcite staci 😅 😅 😅
@miri9 dakujem za upokojenie 😀
AHOJTE FEBRUAROVE TEHULKY , UZ STE SI AJ DACO KUPILI PRE RADOST PRE MIMCO ???
ahojky,
hlásím se po delší době. Stěhovali jsme ložnici do obýváku, kde jsme to rozdělili paravánem a Natálce a miminku udělali pokojíček. 🙂 Natálka zvládá suprově jak přechod do velké postele, tak že spinká sama v pokojíku. Ale jakmile se v noci vzbudí, tak přijde k nám a chrní s náma. 😀 Takže to se ještě bude muset dořešit.
Jinak se cítím fajn. Ve středu skočím na odběr krve na tripple testy. Moje dr má dovolenou, tak musím do laboratoře. Jsem hrozně zvědavá a napjatá zda na další poradně (5.9.) bude už vidět co nosím v bříšku. 🙂
@babatienko27 nekoupila jsem ještě nic, všechno máme po dceři, tak počkám až řeknou, co to bude a pak podle toho začnu nakupovat 🙂
@babatienko27 Ahojky,ještě taky nee,ale určo to udělám,jako u každého mého děťátka..
@xxx.klarka to je holčička šikulka jak zvládá svůj pokojík a že jde za vámi když se vzbudí,to je přirozené a časem už na to budete jen vzpomínat.Já na tripple nejdu,byla jsem na NT screening,tobě nikdo nenabídl?Já bych tripple nepodstoupila,bere se tam v potaz příliš málo faktorů pro objektivní vyhodnocení.Proto spousta falešně pozitivních testů ☹ zbytečně to pak maminku rozhodí
@petja Nikdo nenabídl, ani nevím zda to u nás někde dělají. Nebyla jsem ani při dceři a jsem optimista a věřím, že tripple i tentokrát vyjdou doufám dobře. 🙂

@petja
@viknat To znám : ))) Taky mám tyhle dny.... Fakt s Jurom to byla pohodička, teď jsem úplně grogy....