icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

parvitas
19. sep 2011

@hanus177 ani ja som v podstate ešte nič nepribrala, to kilo hore dolu mi skáče podľa toho, či som najedená, alebo som bola na wc 😀

loretana
19. sep 2011

@viknat vidíš, tak to mě ani nenapadlo... mě právě všechny kamarádky tu aretaci doporučují... ale možná to bylo opravdu tím, že to byl velký kočárek...

kristinaanna
19. sep 2011

@miroslava111 ahoj, ja mam 23.2.

kokorunecka
19. sep 2011

Ahojte maminy 😉
Ja len, že viaceré ste tu písali o tom, že máte problém s bolesťami v krížoch, poprípade vám bolesť vystreľuje do nôh a nemôžte poriadne chodiť, jedine jak Peyrak 😀 Ja už týždeň masírujem najbolestivejšie miesta hrejivou konskou masťou-jednoducho dokonalosť ! ! ! Normálne chodím, neseká ma veľmi ani keď si ľahnem na chrbát.Určite vyskúšajte 🙂
@lucka227 Musíš aj ty vyskúšať tú hrejivú masť.Stačí chvíľu každý deň pomasírovať a výsledky sú citeľné 🙂 Ja som masírovala vždy pred spaním, aby to na tom mieste v pokoji pôsobilo bez namáhania... 🙂
To je krásne, že je také aktívne... Ja som moje cítila naposledy včera ráno ☹ A teraz neviem či sa mu niečo porobilo, alebo sa mu len nechce vyvádzať.... ☹

tarja1
19. sep 2011

Ahoj maminky, dneska sa prvý raz ohlásil môj prcek 😀 teda aspoň dufame, že to bude chlapček. Budeme to vedieť až o týždeň. Ani ja som zatial velmi nepribrala, ale hadam to teraz už pôjde 🙂 Držte sa kočky! 😎

smoulinka.ciko
19. sep 2011

Ahoj ja mám termín 15.2. No pohyby taky nic moc, tak uvidíme ve čtvrtek u pana dr. snad se už dozvíme co to bude 🙂

veronika9686
19. sep 2011

@kokorunecka dakujem za radu,ja tiez chodim ako kacka co ma tak bolia krize,skusim,ci to aj mne zaberie 😅

amrash
19. sep 2011

Ahoj maminy, já nějaké "pohyby" cítím už delší dobu, ale nejsou pravidelné, ani výrazné. Doktor mi to nechtěl moc věřit, ale prý jjsou pohyby u druhorodiček dřívější. No a hlavně - dnes mi volali z gynekologie, že výsledky tripple testů jsou v pořáááádkůůů! Mám děsnou radost. Měla jsem trochu obavy, vzhledem k mému věku a dalším věcem (třeba zánět horních cest dýchacích, teplota, léky...) Držím všem palce, ať se cítíte vy i miminka skvěle! 😉 😉 😉

petja
19. sep 2011

@amrash Moc gratuluju!!!

timinka1984
19. sep 2011

Ahojte...pridavam sa medzi Vas, sice trosku neskor...najskor som zacala v januarovkach, kde aj stale som, no potom mi posunuli termin na 3.2., tak sa supnem aj k Vam... 🙂
Minuly piatok sme boli na sone a cakame chlapceka...dcerku uz mame, 4 rocnu, zijem v zahranici 🙂

petja
19. sep 2011

@timinka1984 Vítej! Vy jste s manželem myslím úplně black and white co?takže malej bude taky černoušek?

amrash
19. sep 2011

@petja Dekuji. Uf - byl to stres, i kdyz uz ne takovy, jako u 1. screeningu. 🙂

petja
20. sep 2011

@amrash já docela nechápu,proč podstupovat NT i tripple

arrett
Odpoveď bola odstránená
smoulinka.ciko
20. sep 2011

Tak ja jela na první genetický ultrazvuk ve 12 tt do Ostravy, prvně na krev a za 14 dní na sono a vysledek mi řekli hned 🙂

viknat
20. sep 2011

@parvitas @loretana Měla jsem Bertini Twin. On byl opravdu výbornej na klasický ježdění, aretaci má na všechna 4 kola, takže po cestách se s ním jezdilo parádně, krásně sám zatáčel. Já se svými 46 kily ho uřídila jen jednou rukou, tak to už je co říct a hlavně projel dveřmi, což byl taky jeden z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodla pro něj.
Ale je fakt, že u nás je terén opravdu šílený, takže vysoký sníh by byl problémem asi pro většinu kočárků (možná i s pevnými koly 🙂)
Už jsem se pevně rozhodla pro Inglesinu, o víkendu jsem ho viděla v reálu a jdu do něj 😀 S ním ty naše terény a kopce zdolám jedna dva 😎

timinka1984
20. sep 2011

@petja dakujem..ano, veru uplne ako si napisala 😉 bude to mala cokoladka, uz jednu taku mame...tak pokracujeme 🙂

matulat
20. sep 2011

@kristinaanna ahoj aj ja cakam prve dieta a mam rovnaky termin ako ty. mozem sa spytat ako prezivas tehotenstvo?

amrash
20. sep 2011

@petja Proc ne? Ja s tim problem nemam. Navic NT jsou na ruzne VVV jako DS, tripple spis na rozstepy. Vzhledem k faktu, ze svagrova se s rozstepem narodila, prisel mi tento test jako nezbytny!

veronika254
20. sep 2011

ajojte maminky rozhodla som sa dnes sem napisat doteraz som nemala nejak odvahu termin mame 25.2. ako som citala prispevky tak bolesti krizou prezivame hlavne ked dlhsie posedim...cakame druhe babatko a dufame ze to bude chlapcek dnes sme boli u doktora vsetko v poriadku ale este nam nevie povedat co to bude a to uz zaciname 17 tyzden a ako vsimam niektore uz pohyby maju zevraj viacrodicky maju skor ale my dajak nic no neviem ten nas bude asi troska lenivy 🙂

petja
21. sep 2011

@veronika254 Vítej,já cítím pohyby od konce 16tt,ale určitě ne denní.Denně se začala ozývat až koncem 19tt,spíše večer.Celkově žádné řádění,spíše jemné připomenutí 😵

vrabciatko
21. sep 2011

kočky nepoznáte nejaký dobrý obchod, prípadne salón, alebo link na int. obchod kde majú pekné spoločenské šaty pre tehotné? Na konci októbra idem na svadbu a všetky tehu šaty vyzerajú ako vrece. Chcem niečo obtiahnutejšie s dĺžkou max pod kolená ale zároveň veľmi slávnostné.

kokorunecka
21. sep 2011

@vrabciatko
Aj dlhé šaty sú na tehulách prekrásne 🙂
Stránku,obchod a ani salón ti neviem poradiť.. Vyskúšaj kontaktovať nejaké krajčírky, tie šikovnejšie ti to určite stihnú ušiť na mieru 🙂

silente
21. sep 2011

@vrabciatko - mrkni na tehotne.cz 🙂

vrabciatko
21. sep 2011

@silente
ďakujem super stránka, a pekné kúsky 🙂 🙂 🙂

kristinaanna
21. sep 2011

@matulat ahoj, ja čakám druhé, ale tehotenstvo ako taká je celkom v pohode, už nebývam ani taká unavená ako prvé tri mesiace, aj nevoľnosť už prešla, aj keď to nebolo také hrozné len nemôžem byť hladná alebo veľmi najedená,

kristinaanna
21. sep 2011

baby, platíte si niektorá DNP a ste na PN?

bianca2
21. sep 2011

@kristinaanna ja som momentalne, mala som nevolnosti a teraz mam zapalene dutiny. baby boli ste uz chore pocas tehotenstva? myslim chripku a podobne, ja mam dutiny zapalene usne, nosne a krcne a bez liekov je to velmi tazke. trva to dlho a tazko sa mi to zvlada, v noci kvoli upchatym dutinam neviem dobre spat trva to uz 2 tyzdne. dufam ze sa mi to uz zlepsi. moja lekarka hovori ze musonasal sprej mozem uzivat, lekarka na krcnom nech ich uzivam radsej cim menej. mate s tym skusenosti?

xxx.klarka
21. sep 2011

AHOJKY
nevím zda si mě ještě pamatujete, dlouho jsem nepřispívala, ale nějak mi nezbývá čas. Teď mám hodně objednávek na háčkované čepičky, tak háčkuji jak o život. Do toho dcera je pěkný lump a zlobí, takže je to nároční.

Dneska jsme byli na velkém utz a miminko je naprosto zdravé a velmi akční. Ani nemusela dr říkat, a sami jsme s manželem pozanli že to je kluk. Kulky byli tak pěkně vidět, že to nejde sna splést se.

Jinak mám nahoře 4kg a jsem nešťastná, jak jste na tom váhově vy??

tady foto drobečka z dneška.

22luma22
21. sep 2011

ahojte ja som momentalne v 20tt a pribrala som 5kg myslim si ze je to dost. Som sklamana lebo este stale necitim pohyby a ja sa ich uz neviem dockat 🙂