Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahoj, dnes som po UTZ.... a asi to vypadá na chlapca 😀 .... nebolo to 100% lebo sa stále vrtel, Dr. ho nemôhla ani poriadne odmerať.... ked som čakala malú tá bola v kľude celé tehu, ani pohyby neboli silné.... a teraz je to úplny opak..... tak sa "teším" na to šidlo... 😵 Pred UTZ som bola rozhodnutá, že pohlavie nepoviem nikomu, lenže teraz mám chuť to vykričať na plné hrdlo.... 😝 ešteže je manžel v práci
Chcem sa opýtať... malá začala byť hrozne žiarlivá, nemôže byť pri mne iné dieťa ako ona... dúfam, že je to prechodné... keď jej poviem, že maminka má v brušku bábo, tak povie nie bábo.... 😒
A zápcha.... tá ma trápi od začiatku tehu... aj pri prvom tehu som sa s nou potrápila.... 😠
@martinamk
tak vitaj v klube. Ja len dúfam, že to vydrží do toho februára, po mojich predchádzajúcich patáliách s obličkami a pobytom v nem. . Doki ma stále necháva na PN ( s návratom do práce už nemám počítať) a okrem toho mi opätovné triply ukázazali zvýšené riziko trizomtrie18.Takže ma v 30 tt čaká opäť morfologický utz v martine a 7 týždňov nervovania sa ☹ . Chvalabohu ten prvý utz dopadol na jednotku, tak tajne dúfam, že to aj teraz bude ok. Ty ako bez komplikácii?
Ahojte aj ja sa prídávam 🙂 už sa neviem dočkať 🙂)
@vrabciatko tak to ma mrzi ze mas take komplikacie. Ale je lepsie ze si na PN, nech si poriadne oddychnes a das sa do poriadku. A hlavne teraz ked mam pocit ze je tolko chorob vsade... Budem velmi velmi drzat palce aby vsetko dobre dopadlo, ale verim ze ked aj prvy utz dopadol na jednotku aj druhy bude ok! Mne vsetky testy vysli v poriadku a drobcek kope os 106, hlavne v noci 🙂, a okrem silnych migren kazdy druhy den ma trapi uz len praca pretoze je dost stresujuca a bojim sa aby to neuskodilo babatku...A uz vies co to bude? 🙂
ahojte...ja mam termin vo februari🙂 jetu niekto z okresu piestany alebo hlohovec?
citili ste v 19 týždni už pohyby? Lebo ja nic stale necitim ☹
@martinamk bude to chlapček, takže k dcére do páru. Dosť dlho sme naňho čakali, tak sa bojím ale snažím sa myslieť pozitívne, to je vraj základ. U 🙂 Tiež mám stresujúce zamestnanie, takže som na jednej strane rada, že mám pokoj, ale z jedného platu sa ťažko vyskakuje. . .
Už máš vybraný kočík?
@vrabciatko tak v tom s tebou uplne suhlasim,ja som tiez od 6tt na PN,uz mi je doma dlho,ale hlavne je ,aby bolo malicke v poriadku.
@timinka1984 ahojky.kde zijes v zhranici?ja mam termin 14/02 a zijem v uk..
@kristinaanna ahoj na PN ku som moc nechcela ale cestovat 100 km kazdy den autobusom za pracou je dost narocne aj pre netehotnu zenu. tak som posluchla a setrim sa. v autobuse je clovek nachylnejsi na rozne choroby, takze som doma a uzivam si to.
@nikkol my taktiez este necitime pohyby a uz by sme cely ☹
@kokorunecka tak snad zaberou a bude líp 😉
@nikkol @veronika254 nic si z toho holky nedělejte, já je začala cítit až někdy kolem 21tt (taky už jsem se nemohla dočkat) a to jsem si ještě nebyla jistá, jestli je to ono, ale teď jsem začala 23tt a už je to poznat pěkně, hlavně večer když si v klidu lehnu k televizi nebo si čtu, přes den v práci se na to tak nesoustředím, tak to ani moc nevnímám, jenom vyjímečně..
@beruskaev je to moj druhe babatko a pei prvej som citila skor ale tento nas drobecek je nejaky malinky tak asi nema dot sily aby sa prebojoval 🙂
ahojte chcela som sa vas opytat ci uz av vy nakupujete vybavicku pre svoje babatka....?? my sme boli prd dvoma dnami v polsku v novom targu v babyboo obchode baby vsetkym vam odporucam uplne super ceny uzasny vyber ja som nakupila vsetko a viem ze si mozno niektore budete mysliet ze je to skoro ale ja som uplne spokojna ze som nakupovala kym nemam este brusko take ako balon a este vladzem a som ciperna....nakupili sme od kocara cez postielu matrac hniezdo obliecky hupacku s melodiou prebalovaci pult no a esste vsetko mozne nemozne musim si spisat zoznam a aj ceny ale suma sumarum sme za vsetku vybavicku pre naseho chlapceka ale bez oblecenia platili 600e a strasne vela veci sme nakupili za polovicne ceny ako u nas a niektore veci este viac ako polovicne ceny..super super super 🙂
@kokorunecka ahoj,ale da sa povedat ze vsetko OK.Bola som na gynde a pri vysetrovani ma doktorka tymi zrkadlami tak citlivo vysetrovala,az som zacala krvacat.Krava.A povedala som jej ze ma to strasne boli a ona nic. Tak ma poslala do nemocnice,vies si predstavit ako som sa zlakla. A normalne ti ma poranila na krcku krava jedna.Este ze len to. Inak OK,akorat ma pobolieva prava ladvina tak neviem co to.A ty ako?Tak si rada,co?
@lucka227
To čo máš za doktorku???
Prečo ju radšej nezmeníš? Veď ti viac ublíži ako osoží...
Ty,dávaj si pozor na seba aj na malinkú a sprav pre vaše zdravie viac...Choď k niekomu inému..
Tak mňa akurát začali zasa trochu chytať kríže, ale len keď ležím na rovnom alebo keď som v polosede, inak nič extra...
Tak ja sa teším všetkému 😀 A hlavne som úplne unesená z toho aké mám obrovské bábo 😀
:( nikto mi nenapise ci uz aj vy mate nejaku vybavicku pre svoje zlaticka.....
@mimma17 Tak, ty to máš blízko a oplatí sa ti to...Ja keby mám objednávať dodávku, zaplatiť naftu, dve osoby (mňa a muža), tak ma to suma sumárum vyjde asi toľko, čo za to dám, keď to kúpim tu niekde a privezú mi to.
Ale keby mám takú možnosť, tak určite tam tiež nabehnem.. 🙂
A aký kočík si kúpila? Či nejaká poľská značka klasika? Alebo sa tam dajú zohnať aj holandské?
@lucka227 no tak to je mazec,to je pěknej ras ta tvoje doktorka!!!
@mimma17 my máme výbavičku ještě po dceři a jelikož to teď měla sestřenka,se kterou se moc často nevídáme,tak už jsem si pidi oblečky dovezla domu,dokonce už jsem to i roztřídila,takže až přijde čas,jen to vybagruju z pytlů a hodím do pračky.A jinak dnes dorazila kombinézka a ještě jsem i pár věcí minulý týden už objednala.
@kokorunecka záda mě berou taktéž,včera to bylo maso,ale teplá sprcha mířená rovnou na bolavé místo docela pomáhá
@kokorunecka http://tablica.pl/oferta/nowosc-miyo-mj-3-w-1-a... tento sme kupili to je polska znacka neznacka neviem ale je super a za super cenu lahko ovladateny parada a samozrejme 3 kombinacia na obrazku je len vanicka a sportak a odkial si ja som z pb tiez to bola 2a pol h cesta ale oplatilo sa a brali sme box na auto a krasne sa pomestilo.....
@krakorka tak to je fajn ze mas vybavu po kom dedit vlasne aj ja mam po kamaratkach ale len oblecenie nlen aj to je super jasne ze si nieco aj ja kupim ale nie vela....a som rada ze som neni jedina sibla co v polovici tehotenstva ma uz prakticky vsetko 🙂
@kokorunecka Ozaj ako na ultrazvuku????????
@krakorka
@kokorunecka
no mate pravdu,ale kaslem na nu,uz do seba liezt nenecham,zmenim ju potom. Ale ked ma vcera zbadala,letela ku mne ako splasena ze no akooooooo ☹ ... takyto vyraz mala ako keby to malo zle dopadnut.A ja ze no je to z vysetrenia.A ona jjjjjooooooojjjj chvaaaaaaala bohu 😅 . Som si pomyslela ze dam ti take chvala bohu ze ti zle zostane ty koza sprosta 😀

@vrabciatko aj ja mam (posledny) termin na 6.2.2012 🙂