Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte vsetci...vidim ze sa tu bavite o kupe kocara...mi ho mame kupeny uz od 3 mesiaca...ale koli poveram ho nemame dom. Stavili sme na klasiku Inglesina...
Ahojte žienky.. Prosím vás, objednávali ste niektorá z tejto poľskej stránky kočík?? ( www.dino.sklep.pl )
Že či náhodou neviete ako to chodí s objednávkou do zahraničia... Lebo ja som im písala, ale tak, odpísať mi môžu hocičo. Radšej by som bola, keby ste nejakú novú skúsenosť mali, lebo som aj čítala tému, čo je tu na MK, ale tak nič moc napísané nie je, resp. sú tie príspevky už nejaký piatok staré a do témy už akosi nikto nechodí...
Ďakujem 🙂 :-*
Ahoj kokorunecka ja som s dina ešte neobjednavala ale písala som si s nimi ohladne kočíka a dodavky. Písala som im najskor po slovensky načo mi odpídali či neviem náhodou po anglicky čo mi moc nejde ale nejak som to napísala. Pýtala som sa ohladne toho či sa dá platiť aj eurom na čo mi odpísali že ano, dalšia moja otazka bola že kolko stojí preprava čo mi poslali v zlotých a po prepočítani my to vyšlo 45 eur čo sa mi zdalo dosť ale ja som z liptovského mikuláša takže ty by si tu cenu možno mala inú. nakoniec som sa rozhodla že si kočík radšej objednám na Slovensku i ked sú tie ceny na dino omnoho lacnejšie ako naše.
@silvia10131 ja som bola na 3D🙂je to paradne, ale treba sa urcite pripravit, ze mozno nic neuvidis...nam sa mala ukazala tvarickou mozno na 2 minuty,aj to s jednou ruckou na tvari, zvysok sme videli len chrbatik...ale ked tam clovek ide aj s takymto ocakavanim nie je to sklamanie a je to pekny zazitok, len je to ozaj o stasti ci sa male ukaze....
Ahoj holky 🙂
mohla bych se k Vám přidat? Mám terín 9.2.2012 a občas k vám nakouknu, tak bych se ráda přidala i do diskuze a všem přeji pohodové těhu 🙂
A hned poprosím o radu - mám těhu naprosto bez potíží, až dnes se mi dopoledne objevil světlounce růžový výtok 😖 ne moc, v podstatě jen na toaletním papíru a trochu bylo poznat na intimce. Tak jsem samozřejmě hrozně nervozní, jestli to není krev, nebo jen nějaký zánět třeba. Teď po pár hodinách už je to v pořádku, ale nevím, nevím. Mimči se od rána vrtí jak pominutý, tak snad je vše v pořádku. Při prvním těhu jsem trpěla hodně na záněty, ale tohle bylo jiné. Nemáte s tím některá zkušenost? Kdyby byl všední den, tak si zavolám svému doktorovi a jsem klidnější. ale takhle nevím a nechci hned letět do nemocnice. Díky za případné odpovědi.
@ivce ahoj 🙂 ja som o tomto čítala, môže to byť aj tým, že ti nejaká cievka praskla, alebo sa ti kŕčok maternice roztiahol trošku viacej, ja by som zajtra aj tak zavolala doktorovi a povedala mu čo sa stalo. Ale určite by som sa nebála keď už je to v poho 😉 len pre info by som zavolala....
@ ivce ja mam presne taky isty datum 🙂
ja by som chcela vediet ci mate podobny problem ako ja a co Vam na to doktor povedal. Co som sa docitala v jednej diskusii, tak to vyzera, ze sa mi roztahuje spona, nebol by to problem, keby to nepichalo zo spodu. Je to velmi podobne svalovici. Boli ma to ked chcem vstat, obratit sa v posteli, ci ist do kopca. Doktor mi na to dal akuratne magnesium a kludovy rezim.
@nezbednica Aj ja som im práveže písala, len tomu čo mi odpísali neverím 😀
To je jedno či LM, či KE a či SI, ide o to, že je to stále SK.
A kočík zasa nemáš objednávku nad 30kg.... Len sa mi nepáči, že na každú krabicu rátajú 14€ dopravné.. A bojím sa, že sú to somári a dajú mi všetky súčiastky do iných krabíc, aby na tom zarobili.... Preto som sa pýtala, že či niekto neobjednával, lebo to by sa inak neoplatilo.
ahojte, po dlhsej dobe sa ozyvam, som mala konecne take pekne obdobie bezproblemove, teda este ho mam, ale uz ste mi chybali 😉 tak som nevysedavala pri pocitaci, aj sme malovali a upratovali.
psika mame aj my, videla som jeden dokument, kde pripravovali psika normalne s babikou, ale vcera co nas pes urobil, skoro som odpadla. lezala som na gauci a prisiel ku mne, zacal ma ovoniavat a zastavil sa na brusku a nuchal, nuchal a potom ma zacal oblizovat okolo pupku a vrtiet chvostom. male bolo vtedy hore, ma trosku pokopkavalo. to bol zazitok! 🙂 ale tu babiku si zozenieme asi.
kociky mam velku dilemu, vobec sa v tom nevyznam, poradite mi prosim? chcem taky co ma len hlboku vanicku, co najvacsiu a nech sa tam da nakliknut aj autosedacka. zatial pozeram inglesiny: vittoria alebo sofia? ja myslim ze su rovnake, len tusim sofia ma vajicko a vittoria nie? ja neviem. ceny su dost vysoke, tak nech to mam poriadny kocik. potrebujem ho do snehu, na luku, hlavne do auta, to stale budeme autom iba chodit. a skvely napad je vajicko nakliknut na podvozok a ist nakupovat. ale aj ten mutsy sa mi paci, len na inglesinu citam samu chvalu nakolieska a vraj sa aj hupe. vyznate sa niekto prosim? trojkombinaciu som chcela najskor magnum, ale tiez ma odradza ta sportova cast, moje mimi bude dost dlhe uz od narodenia.
@skvele toto som mala teraz dva mesiace, uz ma to preslo. aj ja som mala zvysene magnezium a nariadene lezanie. a najednej nohe som nedokazala stat. je to vraj ok, aj ked by to malo byt az v neskorsom stadiu tehu. len ta chcem upokojit, ze to prejde. ja som sa bala ze ma to bude boliet az do konca. teraz pre istotu sa ozyvaju krize.
@skvele Ja mám už asi týždeň taký istý problém, len som s tým ešte u lekára nebola....
Takže sa mi rozťahuje spona? Lebo aj mňa to strašne bolí, keď sa chcem pretočiť na posteli, chôdza mi vadí všelijaká a zo sedu vždy vstávam veľmi opatrne......
@amulienka
@kokorunecka mna to uz trapi asi 3 tyzdne, uvidime ci to prejde z jedneho dna na druhy ako sa to objavilo. Dost mi to lezie na nervy, ale vsak vydrzim ...
ahoj holky, včera jsme poprvé zaznamenali pohyby tak, že bylo vidět, jak se houpe bříško, bylo to skvělé, do teďka jsem to jenom cítila, ale tohle už je paráda, tak jsme se s přítelem večer pobavili 🙂
Jinak jsme se byli včera podívat na kočárky a zatím u mě vede X-lander XA, limitovaná serie hnědo béžová, ještě se chceme podívat na jiné, ale myslím, že mám asi vybráno 🙂
@ivce ahojky, vítej 🙂 Máme stejné datum, už víte co to bude?
S tím výtokem si myslím, že nejde o nic vážného, zvláště, když to hned přešlo, ale pro klid duše zítra zavolej mudrovi, uvidíš, že to bude v pořádku 🙂
@skvele Ja som sa práveže zľakla, že čo sa deje... Ale je pravda, že dnes ráno som si musela dať Paralen, aby som vôbec mohla ísť psa vyvenčiť, lebo inak som nebola schopná sa ani pohnúť...
ale ta inglesina magnum ma vacsiu vanicku a je cenovo asi to iste. ja sa fakt neviem rozhodnut.
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
@kokorunecka ja som sa tiez zlakla co sa deje, v prvom tehotenstve som to vobec nemala. Naschval som k doktorovi nesla, ale tabletky som si davat nemusela. Boli to niekedy dost, ale nie na tabletky. Ak ta to az tak velmi boli, tak by som aj navstivila doktora mimo poradne. Zalezi kedy ju mas najblizsie. Mna to potom ukludnilo ked ma prehliadol a povedal, ze je vsetko v poriadku.
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombin...
tu je ta ista inglesina teak a uplne ine rozmery vanicky. tak dokelu ako to je? 🙂
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombin...
@skvele No ja mám najbližšiu poradňu už o týždeň v pondelok... Tak to dovtedy vydržím....
@kokorunecka tak to sa uz da, som zvedava ako to s tebou vyriesi doktor
@skvele Tak to som aj ja zvedavá 😀 Veď, týždeň už nie je veľa... 😀
Snáď dovtedy neumriem 😀
@amulienka - Inglesinu Magnum trojkombinaci máme a je bezkonkurenční. Malou jsem tam vozila i v 1,5 roce a mohla v ní spinkat. Úžasně houpe a vůbec samé klady. Pro začátek jsem tam tehdy koupila i anatomickou matraci a vložku, takže vlastně nebylo poznat, že to je i sporťák v jednom. Zkusím pohledat fotečky 😉
Na rozměry se podívej radši přímo na stránky Inglesiny 😉
http://www.bambinomio.cz/inglesina_web/
Vložka do Inglesiny:
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/ing...
Matrace do Inglesiny:
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/ing...
@kokorunecka tak všade je len to, že treba brať magnezko, nič iné som nenašla...

@silvia10131 - já 3D uzv neměla a neplánuji, třeba Ti pomůže toto:
http://www.ulekare.cz/video/3d-ultrazvukove-vys...