icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elisisse
26. okt 2011

ahojte baby ako sa dnes citite, lebo u mna to uz bolo aj lepsie....

elisisse
26. okt 2011

@veronika9686 pozeram ze niesom sama 🙂

kokorunecka
26. okt 2011

@elisisse @veronika9686 Baby, ja som dnes max. umyla riad a povysávala a už sa mi chce zasa spať 😀
@elisisse Zdá sa mi to, či si aj ty bola v pondelok na 3D a v piatok ideš k svojmu lekárovi? Ja len, že ak sa nemýlim, tak či si si to užila 🙂

elisisse
26. okt 2011

@kokorunecka Hej dobre si pamatas, bola som a bolo to super vidiet to malinke stvorenie co vo mne rastie 🙂 a budeme mat dievcstko tada zatial to tak vyzera... a ty ides teraz 31 ak sa nemylim nie? inak bolo to velmi krasne a od kedy mame aj to dvd tak si to stale prehravam.... ty kokso ta nasa mala bude asi sportovkyna, ta sa tak hybala 🙂 a stale 🙂 drzim aj ja teba palce a uzi si to je to nadherny pocit.

kokorunecka
26. okt 2011

@elisisse Ja idem 31. už k môjmu dr. Na 3D som bola tiež v pondelok. Len ma mrzí, že mm nemohol byť so mnou....Ale na druhej strane sa teším, keď mu to pustím 🙂 Nám tiež povedali, že to zatiaľ vyzerá na dievčatko 🙂 Aj my budeme mať športovkyňu 😀 Stále si pchala nožičku do pusinky 😀

elisisse
26. okt 2011

jaaaj tak to bolo opacne 🙂 nevadi ved na tom dvd mas to iste ako ns tom celom vysetreni... to je skoda, nabuduce ho nazenies a pojde s tebou aspon na obyc. ultrazvuk 🙂 tak ti tiez gratulujem , nooo tak to sa mame naco tesit. male sidlo budeme mat doma 🙂 🙂

veronika9686
26. okt 2011

@elisisse dnes nas je asi viac takych unavenych

elisisse
26. okt 2011

@veronika9686 no to asi hej vsak take skarede pocasie,nic ma nebavi :( dufam ze zajtra to bude lepsie 🙂

kokorunecka
26. okt 2011

@elisisse Tak, keby bol doma on by išiel strašne rád... Len to nevyšlo kvôli jeho práci... Ale aspoň sa môžem chvíľu tváriť, že tomu tiež rozumiem, keď mu to budem popisovať 😀
Aspoň sa doma nebudeme nudiť, no nie? 🙂

elisisse
26. okt 2011

nooo ty uz budes ako velka odbornicka 🙂 🙂 no tak nudy sa bat teda urcite nemusis, sa urcite zasmejete..... a kocik si si uz vybrala?

krakorka
26. okt 2011

Hlásím se dne k unaveným a navíc bolavým,nějak mě bolí žebra a bok,tak nevím,asi jsem si to přeležela a nebo to je z dopolka kdy se mi mimoušek navalil na jednu stranu-nic moc příjemné to teda nebylo,ale dal si říct a zas se roztáhl do celého bříška.

mimma17
26. okt 2011

@krakorka no presne aj ja to mam bolia ma rebra divne....myslis ze je to koli tomu ako je male ulozene alebo koli zvasujucemu sa brusku???doteraz som to nikde nenasla a nikto mi nevie nato odpovedat..mna to uz ale boli dva tyzdne.

krakorka
26. okt 2011

@mimma17 já si myslim,že je to rostoucím břškem a i je možné,jak je miminko uložené,ale přesně by ti to řekl gynekolog.

veronika9686
26. okt 2011

uz sa tesim na zajtrajsok,mame dalsiu poradnu,tak sa neviem dockat,kedy aspon na chvilocku uvidim drobceka 😀

nuna55
26. okt 2011

No baby bola som dnes na 4D a malá nechcela spolupracovať stále si zakrývala tváričku tak 13.11. ideme znova tak snad nam to dopadne lepšie.

paja83
26. okt 2011

Ahojky, přidávám se k vám. Občas jsem četla, o čem diskutujete, abych byla v obraze, jak jste na tom s podobným termínem, ale teď už snad bude čas, se s vámi o zážitky dělit🙂. Takže já mám termín 8.2. a měla by to být holčička🙂

silvia10131
26. okt 2011

@paja83 vitaj medzi nami tehulkami 🙂

silvia10131
26. okt 2011

@nuna55 budes zato este raz platit alebo ako?ja idem zajtra tak dufam ze malinke sa nam ukaze v plnej kraaaase 😉

paja83
27. okt 2011

@silvia10131 Moc díky🙂

krakorka
27. okt 2011

@paja83 vítej,máme stejný termín 😀

@silvia10131 přeji aby mimi spolupracovalo

Já mám dnes za sebou probdělou noc,z bolestí žeber mě chytla žáha,vzbudilo mě to a pak jsem nemohl spát,takže jsem od půlnoci do půl třetí čumákovala.Doufám,že to byla jen vyjímka!!!! 😅

silvia10131
27. okt 2011

@krakorka tak to dufam ze sa to uz nezopakuje,,dufam ze sa dnes dozviem ze co cakame,dnes idem na 3D tak sa tesiiim ze to malinke uvidiiim 😀 dakujem za privitanie 🙂

kokorunecka
27. okt 2011

@elisisse Kočík sme ešte nekúpili... Podľa mňa je ešte chvíľu čas... 😀
@paja83 Presne ten istý termín máám 🙂 A aj u nás to zatiaľ vyzerá na dievčatko 🙂

silvia10131
27. okt 2011

@amouramour no ja mojmu malemu uzlicku stale hovorim ze aby sa nam ukazalo v plnej parade tak uvidiiime ci ma posluchne 😀

petja
27. okt 2011

@kokorunecka Já jestli mám rodit opět 3dny po TP tak budu mít stejné datum jako ty taky 😀 😉

amulienka
27. okt 2011

@krakorka zelam ti aby to bola vynimka, ja tym trpim uz druhy tyzden. budim sa aj na to, ze sa mi kyselina vleje do krku a je to hnusne :( mozem si davat nieco na palenie zahy? alebo co pomoze, mlieko? vadi mi dokonca pit aj teply caj, stipe ma to cele.

kokorunecka
27. okt 2011

@petja Napísala si to ako keby to bola už klasika rodiť vždy 3 dni po termíne 😀 😀

petja
27. okt 2011

@kokorunecka u mě asi začíná být...obě děti tak rozhodly 😉

kokorunecka
27. okt 2011

@petja 😀 😀 😀 Tak to je dobré... Aspoň už vieš, na kedy sa máš chystať 😀

nuna55
27. okt 2011

@silvia10131 zatial som neplatila tak nabuduce si to zacvaknem 🙂

nuna55
27. okt 2011

@krakorka tak to som aspon neni sama tiež som toho moc nenaspala brucho ma tak bolelo že som sa nevedela ani otočiť a to som bola 5 krát na vecko juj hádam sa dnes v noci lepšie vyspinkáme