icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silvia10131
27. okt 2011

@nuna55 ani nam sa to dneska nepodarilo,mam prist o tyzden 😒

elisisse
27. okt 2011

@kokorunecka ja si to tiez myslim len baby tu pisu ze uz maju pomaly celu vybavu a ja som este ani len nezacala podla mna je este cas... ja sa ho chystam kupovat az ku koncu roku.... 🙂

kokorunecka
27. okt 2011

@elisisse Ja som kúpila len pár vecičiek, ďalšie mi moja mama kúpila, po bratovi som našla nenosené zimné svetríky, čo mama štrikovala, takže ja sa nejak nad ostatným ešte nepozastavujem... Len pomaličky pomaly skupujem, lebo predsa naraz by toho bolo naozaj veľa. Ale ja ešte stále čakám, že ten kočík čo chceme ešte príde do nejakej akcie dovtedy... My bývame na byte, takže by sa nám to sem aj tak nevmestilo 😀 A ešte chceme do konca roka poriešiť sťahovanie 😀 A keby už máme postieľku a kočík, tak zasa všetko pekne poskladať a na miliónkrát prenášať... To by sa nám nechcelo... 😀
Je čas... Uvidíš, že my ešte natrafíme na niečo priebojné 😀 A ostatné už budú doma mať a nebudú potrebovať 😀

veronika9686
27. okt 2011

ahojte ,tak dnesna poradna dopadla dobre,malicke sa na ultrazvuku stocilo ako len mohlo,a na tie testy na cukor idem az 2.11,tak som zvedava,co to bude,kamoska mi dnes vravela,ze jej to chutilo,ze by este sla,asi to nie je take zle 😀

silente
27. okt 2011

@amulienka - já celé první a bohužel i toto těhu trpím na pálení žáhy. Užívám Rennie a pohoda.

silente
27. okt 2011

@veronika9686 - mně ta sladká voda taky chutnala 🙂

veronika9686
27. okt 2011

@kokorunecka veru mas pravdu,my sme sa tiez dohodli,ze kocik skor ako v polovicke januara nepojdeme kupovat,zbytocne by nam doma stal a kebyze sa drobec rozhodne prist skor,tak sa nic nedeje,mozme ho kupit aj vtedy,typ uz vybraty mame,tak to manzel zvladne aj sam,kym budeme v nemocnici a aj tak,ved prve 2-3 tyzdne sa s nim urcite nepojdeme promenadovat vonka.

veronika9686
27. okt 2011

@silente a tiez si mala predtym taku velku chut na sladke? ja posledne 2 tyzdne by som zjedla vsetko,len nech je to sladke,a pritomsom nikdy lsadke neako velmi rada nemala

silente
27. okt 2011

@veronika9686 - tak po sladkém jsem se mohla utlouct, když jsem čekala malou 😉 Já sladké normálně nejím a tehdy v těhu jsem jedla jen a jen sladké a vůbec mi to nevadilo. Takže asi budeš mít v bříšku fakt holčičku 😀 Teď na sladké nemám chuť vlastně vůbec .... Žáha mě ale stejně trápí, ale už to neřeším, počítala jsem s tím 😀

kokorunecka
27. okt 2011

@veronika9686 Presne, na kočík je ešte čas... Načo ho budeme my doma skladovať, keď nás môže ešte v predajni čakať 😀 Ale zasa, závisí aj od môjho muža, lebo on keď si zmyslí tak mu je ťažko niečo vyhovoriť 😀
Tak síce von nepôjdeme s nimi, ale treba ich privykať na kočík.... Či? 🙂

elisisse
27. okt 2011

@kokorunecka no tak to sme potom rovnakeho nazoru ja tiez uz nieco mam ale sa do toho velmi nehrniem... 🙂 my tiez cakame ze ten kocik pojde este s cenou dole a potom si vyberieme... my sme tiey na byte a mam strach aby sme sa pomestili... 🙂 si vedela ze kocik si mozes kupit skor ale prvezu ti ho az ked budes chciet, my sme sa na to v jednej predajni informovali, lebo tiez nemame az tak vela miesta... tak to dufam ze natrafime na nieco super 🙂 🙂 a drzim palce nech vam to vide s tym byvanim 🙂

veronika9686
27. okt 2011

@silente tak to este neviem,ale tiez si myslim od zaciatku,ze je to dievcatko.

veronika9686
27. okt 2011

@kokorunecka neviem,kamaratka si z toho tazku hlavu nerobila,jednoducho dala maleho do kocika a isla ,najskor si chuda dost poplakal,ale napokon munic ine nezostavalo ako si zvyknut.

kokorunecka
27. okt 2011

@elisisse Nie, nevedela som to s tým kočíkom... Ale zasa, keď platiť tak už mať istotu a brať so sebou... Aj ja mám strach či sa pomestíme, preto hľadám takpovediac aj narýchlo niečo väčšie... Lebo mám pocit, že čo bývame teraz, tak sa o vlastného psa potkýňam 😀
Ja si tak myslím, že okolo vianoc a v januári budú najväčšie zľavy aj čo sa takýchto vecí pre detičky týka...
Síce som to doteraz nesledovala, ale myslím, že ako to je so všetkým tak to bude aj s vecami a pomôckami pre deti... Podľa mňa teda 😀 Takže ešte môžme temer dva mesiace čakať 😀 A nestresovať 😀

@veronika9686 😀 Aj tak sa dá 😀 Ale zasa ja by som malinkému bábätku také stresy nerobila, že nezvyknuté a hneď a zaraz musíš... To by sa ani mne nepáčilo... 🙂

silente
27. okt 2011

@kokorunecka - na dětské oblečky jsou slevy průběžně celý rok, ale jinak to moc nefunguje 😀

elisisse
27. okt 2011

@kokorunecka noo tak to nieje bohvie co ... musim povedat psikovi aby sa posunul... 🙂 🙂 Ja si tiez myslim ze ked sa budu blizit vianoce tak budu na vsatko akcie.... a pocuj aky mas nazor na odsavacku mlieka, kupis si ju??? ja stale nad nou rozmyslam len sa stale nejako neviem rozhodnut 🙂 ale asi pockam a uvidim ako budem natom s mlieckom, a potom to ked tak kupim. moja mama kojila vacsinou len 2 mesiace a to sa mi zda zbytocne kupovat to, a tiaz to nieje najlacnejsie... :( inak tie detske vecicky su dost drahe !!!! ja sa tiez nebudem este stresovat mame este cas... 🙂

veronika9686
27. okt 2011

@kokorunecka veru,to ani ja,ale tak bude si mat kedy zvyknut,aj ked ho kupime neskor,tak hned von nepojdeme a doma si nan zvykne

kokorunecka
27. okt 2011

@elisisse Tiež som dosť dlho rozmýšľala nad odsávačkou.. Ale zasa, kúpim ju dopredu a bude mi nanič? Veď to sa dá kúpiť hocikedy aj potom až uvidíme ako sme na tom s mliečkom, presne jak hovoríš... A to už nie je taká záležitosť, že by to aj muž nevedel do dohovore s predavačkou, kúpiť 😀 Takže dopredu ju určite kupovať nebudem..
A bola si pozrieť v tom Tescu na tie vecičky? 🙂
@veronika9686 Veď cca mesiac si aj tak bude len zvykať pri otvorenom okne, lebo vo februári je predsa len ešte chladno..
@silente No to je pravda, ale ty sa v tom už orientuješ 😀 Ja som ešte sprostučká 😀 Ja neviem ešte porovnať 😀 Prvé bábo, prvé starosti, prvé obrovské míňanie a nakoniec zistím, že buď sa to ani nosiť nebude alebo neviem 😀 😀

veronika9686
27. okt 2011

@kokorunecka presne tak takze tak skoro nepojde vonka

silente
27. okt 2011

@kokorunecka - první miminko a to zjišťování kolem je úžasné a moc si to užívej, už to nikdy nebude takové 🙂 A v době internetu se dá vše dokoupit za jeden večer, takže pohoda 🙂

Ad odsávačka - omrkněte si ji v krámě/lékárně, která by se Vám líbila, pohledejte výhody/nevýhody. Když bude nejhůř, tak pošlete manžela/přítele do lékárny s lístečkem, co má donést domů a je to 😉
Jinak já mám elektrickou Medelu, je super. Užila jsem ji hlavně v době, kdy jsme s malou byly často v nemocnici 😔

silente
27. okt 2011

Odsávačka:
http://www.medela.cz/produkty/mini-electric.php
Tedy bez toho masážního nástavce 🙂
Super, že funguje i na baterie.

elisisse
27. okt 2011

@kokorunecka mne poradila suseda ze dobra je od aventu a medela a elektricke su vraj lepsie... 🙂
no nam tu prave dnes otvorili nove Tesco, tak tam asi skocim niekedy cez vikend lebo je to dost daleko a to musim ist autom.... 🙂
sa už tesim urcite tam budu pekne vecicky 🙂

silvia10131
27. okt 2011

nase male

kokorunecka
27. okt 2011

@silente Veď to, pre istotu som si pozerala odsávačky a tiež, keď budem potrebovať tak by som chcela niečo od Medely... To už potom muž ľahko kúpi 😀
@elisisse Veď víkend už je coby dup..Určite tam nájdeš čo budeš hľadať. 🙂

Inak, baby.... Budete kupovať bábätkám asi jednorazové plienky, či?
Lebo, všetci mi hovoria, aby som kúpila dopredu... Ale veď ja neviem koľko akých 😀 Teda, do pôrodnice som už kúpila najmenšie číslo 1 Pampers Premium Care jedno balenie... A to stačí? Mám kúpiť zasa už číslo 2? A koľko balení??? 😕 Veď som z toho teliatko...

silvia10131
27. okt 2011

@kokorunecka jedno balenie nebude stacit,ja som si tych najmensich kupila 5 baleni

nana6138
27. okt 2011

mam na predaj avent odsavacku elektricku s kufrikom a prislusenstvom, pouzita parkrat a potom len vyvarena plus gratis davam k nej ohrievacku na flase a jedlo ... cena 90 eur ak by mal niekto zaujem z mamiciek

nana6138
27. okt 2011

@elisisse mam na predaj avent odsavacku elektricku s kufrikom a prislusenstvom, pouzita parkrat a potom len vyvarena plus gratis davam k nej ohrievacku na flase a jedlo ... cena 90 eur ak by mal niekto zaujem z mamiciek

silvia10131
27. okt 2011

@kokorunecka ja som v porodnici vyuzila jeden a pol balenia plienok,,mala som tiez pampers 2do 5kg,sice zalezi to aj od toho ake velke bude babo,,prinajhorsom niekoho posles nech dokupi 😉

kokorunecka
27. okt 2011

@silvia10131 Ale zasa, keď sa to narodí a bude to mať 4kg, tak to nevyužijem tie číslo 1... A keby som mala jednotky len do pôrodnice a potom sa sústredila na dvojky? Či jednotky tiež minimálne dve balenia?

matulat
27. okt 2011

ahojte vsetci , vidime ze tu rozoberate kociky a veci pre baby. Chcela by som sa vas spytat ci nemavate v noci krce v lytkach. Ja uz asi treti den sa v noci zobudim na krc co by som este vedela ustat ale neskutocne ma boli jedna noha. ani chodit mi neda , z vonku vyzera uplne v pohode ale ta bolest vystreluje z vnutra. neviete co by to mohlo byt.... rozmyslala som nad zilami, ci nie su prechladnute alebo nieco take....je to ukrutna bolest pri kazdom kroku. ja som trosku taka rychla, v tehotenstve mam energie za 2 a neviem oddychovat tak mozno telo si povedalo dosta priputalo ma na postel...dakujem za vsetky vase postrehy nazory...