icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silvia10131
27. okt 2011

@kokorunecka no mozes aj tak,,potom by si uz len dvojky vyuzila,,,sice moj maly mal nieco cez 2a pol kila, 😅 ,,,

kokorunecka
27. okt 2011

@matulat Aj mňa trápili nočné kŕče v lýtkach.. Vyriešila som to magnéziom, obyčajným, šumivým... A ustalo to, aj keď stále cítim, že ma trošku ťahajú, ale je to oveľa lepšie 🙂
@silvia10131 Tak to potom áno, to si využila 🙂 Takže na plienky sa budem musieť sústrediť až budem vedieť približne aký veľký drobec sa narodí 🙂

silvia10131
27. okt 2011

@kokorunecka zatial maj len jedno balenie,a potom neskor uvidis ze kolko bude mat malinke

elisisse
27. okt 2011

@kokorunecka no ved cez vikend tam nabehnem 🙂
ja budem tiez kupovat jednorazove ale nemam tusenia ze kolko budem toho potrebovat ale to si urcite kupim dopredu... 🙂 ale jedny sa mi zdaju malo...

kokorunecka
27. okt 2011

@elisisse Aj mne sa zdajú jedny málo, ale zasa keď mám nakúpiť a potom mi to ostane? Vieš.. To by bolo zbytočné...

elisisse
27. okt 2011

@nana6138 zatial este nechcem kupovat lebo neviem kolko bude mliecka, ale vdaka za ponuku...

silvia10131
27. okt 2011

ja som kupila 5 baleni no uvidiiime ze kolko a ze ci nam vystane nieco,, 🙂

nana6138
27. okt 2011

@elisisse ok v pohode, leboja som si ju brala uz do porodnice, tam sa poziciavaju na rozbeh mlieka take ich erarne a tot som nechcela i ked je to vyvarene pri prvom som pouzila mechanicku ich a to bola teda makacka, ale pri druhom som si uz kupila elektricku a svoju nestaci prikladat len babatko mlieko si vytvoris sama aj odstrekovanim, hovori sa ze cim castejsie kojis ale aj odstrekujes tym viac mlieka sa ti tvori ...

fidac
27. okt 2011

matulat křeče v lýtkách jsem mívala taky, ale v poradně mě doktorka předepsala magnézko a je klid, jenom jsem jednou zapomněla si vzít a hned mě zase křeče začaly......

nana6138
27. okt 2011

@kokorunecka jednotky stacia uplne dva baliky a potom hned dvojky tam je rozdiel 1 kilo vo vahe ja som nakupila do zasoby 10 balikov a ani jedno cele som v porodnici neminula tych najmensich pampers 43 kusovych ...

fidac
27. okt 2011

@nana6138 můžu se zeptat, jaké plínky kupujete??? nebo se kterýma máte zkušenost???

nana6138
27. okt 2011

ja kupujem len pampersky s tymi mam najlepsiu skusenost bud klasice modre teda v tych modrych obaloch aktive baby, alebo pampers premium tie mame najradsej su uzasne tenke a save, jedine co nekupujeme su sleep and play nemaju tu gumicku prisposobovaciu na upinanie a tlacia ...

fidac
27. okt 2011

a zkoušely jste některá huggies nebo ty z tesca???

kristinaanna
27. okt 2011

ahojte baby, o vidím že už uvažujete o plienkach, myslím že tých maličkých netreba veľa, mne pri malej boli hne´d malé 😉 inak a máte blízko do Maďarska, tam sa oplatí,
ja sa stále neviem rozhodnúť nad kočíkom, a či ho kúpiť tu alebo ísť do PL
´ked sa bavíte o tých odsávačkách, ja som používala, ručnú aj elektrickú, aj ruky, keď som prišla na to ako zdalo sa mi to najľahšie, kupovala som ju až po pôrode, ale som chcela vlastne o klobúčikoch na bradavky, laktačné poradkyne veľmi neschvaľujú, ale mne veľmi pomohli, malá sa nevedela prisať a s týmto nemala problém, a ani som nemala dopukané bradavky,

kristinaanna
27. okt 2011

@matulat ahoj, no ono sa to bolenie nôch v tehotenstve stáva, rozširuje sa panva tak to pôsobí aj na nohy a švagriná, a predsa dieťatko si čerpá čo potrebuje z nášho tela tak sú aj kosti oslabené, švagrinka s tým ležala aj v nemocni a nič jej nezistili. takže len vydržať a ak by bolo naozaj zle tak povedať doktorovi

silvia10131
27. okt 2011

@fidac my sme skusali aj jedno aj druhe ale maly mal z nich celu plienkovu cast osypanu,my sme boli tiez len na pamperskach

fidac
27. okt 2011

já jsem právě dostala od kamarádky, které zbyly huggies č.1 a pampers taky č.1, tak vyzkoušíme a každé mimčo je jiné, tak uvidíme... 😉

kristinaanna
27. okt 2011

@fidac ja som kupovala tie fialové s tesca, ale myslím že už majú inú farbu, pampersky sa mi zdali že pretekali, nevydržali nám celú noc, a huggies sú tiež fajné,
inak by som si na začiatok nerobila veľkú zásobu lebo sa môže stať že dieťatku sa nebudú páčiť, takže len tak zopár, balíkov, veď teraz sú nejaké akcie stále, ja som počítala tak 6-7 plienok na deň

fidac
27. okt 2011

@kristinaanna no já si zásoby nedělám, protože mě to napadlo, že by nemuseli sednout....mám jenom 2 balíky, které jsem dostala....takže uvíme až bude miminko....jinak o těch z Tesca jsem četla, že některé maminky byly spokojenější jak s pamperskama....

silvia10131
27. okt 2011

no baby tak ja idem vecerat,majte sa tu zatial kraaasne,papa 😀

elisisse
27. okt 2011

@kokorunecka no hej to mas pravdu, vsak uvidis ked tak nakupis ked sa narodi, alebo posles tatina kupit 🙂

krakorka
27. okt 2011

Plíny jsem do zásoby nekupovala a ani tëď kupovat nnebudu.Doma jsem měla jeden velký balík a do porodky jsem si koupila malej hugisek.Jinak jsem používala ze začátku plínky hapy hapy a nemůžu si stěžovat,jjsou široké,takže na držeí správně nožiček byli super.Ale záleží na miminku jaké mu budou vyhovovat.

elisisse
27. okt 2011

@nana6138 ja som to povodne chcela ale nakoniec som si povedala ze si ju kupim ak ju budem potrebovat lebo co pocuvam mamicky tak to velmi nevyuziju. Stratia mliecko a potom mi to bude nanic.... uvidim este 🙂

krakorka
27. okt 2011

odsávačka je dobrá věc,určitě si pořídím,mám doma takovou obyč pístovou ale v porodce jsem měla pákovou a ta byla super(než se jim rozbila).

beruskaev
27. okt 2011

@krakorka přesně tohle se mi už taky 2x stalo a pomohlo mi na to teplé mléko, pak jsem usla celkem pěkně. Mi to mléko zatím pomáhá i na žáhu ale může se i něco z lékárny, nevím jistě jestli renie nebo něco jiného, ale v lékárně Ti poradí..

amulienka
27. okt 2011

@fidac tiez som citala forum ze pampers velmi sa vyhadzuju babatka. kvoli harmanceku v nich.

bubulka722
27. okt 2011

@amulienka No čo sa týka jednorazoviek, treba si všímať či sú bielené chlórom. U nás sa nebielené, teda dermatologicky nezávadné dajú kúpiť v DM a sú to značky Babylove alebo Alana. Ja používam len Babylove a som s nimi veľmi spokojná. Pampers by som ja osobne dieťati nikdy nedávala.

kokorunecka
27. okt 2011

@bubulka722 Veď preto treba každopádne vyskúšať, ktoré dieťaťu najlepšie sadnú a ktoré sa nebudú precikávať apod... Každému vyhovuje niečo iné.

silente
27. okt 2011

@matulat - holčinky už Ti odpověděly, magnezium 🙂

Ad plenky - neřeším, jsem látkařka, tudíž mám komplet výbavu po malé, teď už si jen sem tam nějakou koupím pro radost 🙂

Ad Alana plenky z DM - ANO! Alespoň nejsou bělené chlorem. Zkuste na ostatních baleních plen najít jejich složení ..... je to nemožné ..... nebude to tím, že se slovo ropa nehodí k dětskému zadečku? 😕 😀
Ale kdo chce papírové plenky, nechť je má. 🙂

paja83
27. okt 2011

@krakorka @kokorunecka Jo jo, dívala jsem se, že u nás je toto datum nějaké oblíbené🙂

Jinak taky špatně spím, pořád se budím a převaluju se a říkám si, že toho máme ještě dost před sebou...