Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@krakorka takto mas fajn,lebo da to zabrat
nastastie ta bolest ustupila,cely den som pila vodu s citronom,tak to zabralo,chvalabohu som nepotrebovala tabletku,len dufam,ze ma to vecer znova nechyti
@kokorunecka Si úplne vedľa, neviem ako ťa napadlo to čo si napísala. Ak tak veľmi dôveruješ všetkému, čo ako konečný spotrebiteľ kúpiš, tak si ži v naivite, že všetko je zdravotne nezávadné. Nikomu som svoj názor nevnucovala, len som si myslela, že to niekoho bude možno zaujímať.
My máme 19.2.2012, už aby to bolo.....(-: Ešte niekoho tu tak hrozne bolí chrbtica? Neskutočne bolesti chrbtice mám od 5.mesiaca.
@bubulka722 Toto nie je o naivite..Ale o tom, že pokožka každého dieťaťa je natoľko špecifická,že sa nemôže jedna firma trafiť do znášanlivosti plienok každým dieťaťom.
A nemáš pravdu... Pretože, žiadna z firiem si nemôže a ani nechce dovoliť poškodenie zdravia, veď by skrachovali, keby nedodržovali normy a museli ich ľudia žalovať.. A sem-tam nejaká zaparenina dieťaťu aj tak ešte neublížila, pretože to nie je ublíženie na zdraví, ale na kráse.
Chci se zeptat - otekaji nektere z vas cca od 20tt nohy? Neni to brzy? Tlak mam OK, ale toto mi zneprijemnuje zivot. Nemate nejakou zarucenou ,,babskou'' radu na otoky? Diky 🙂
holky ten odhad váhy miminka vám řekli v poradně???
@veronika9686 mne moj doktor povedal ze nesmiem nic okrem paralenu aj to ak budem mat nad 38 horucku. mne pomaha namocena vreckovka a s tym spim a prejde ma to. praktizujem to uz skoro dva roky, predtym som brala ibalgin na kila. staci chladit to miesto a pit vodu pokial boli ten trojkaly nerv. nemal by sa tlacit alebo masirovat, vtedy sa bolest este zintenzivni.
@siwinka1717 gratulujem, vypytujem sa vela a ak ma inrofmacie nesklamu, budes mat bleskovy porod 🙂
@kokorunecka Ak to nie o naivite, o čom teda? http://www.priateliazeme.sk/spz/aktivity/projek...
@bubulka722 - ale no tak, každá si vybere, co jí vyhovuje, jsme svobodní lidé ve svobodné zemi 😉
@silente To plne akceptujem.
@amulienka To vážne? Aj pri prvom ma bolel a porodila som v priebehu 15 min. Lenže to si už až tak nepamätám...ale sedem-osem dni úplne umieram od bolesti, neviem sedieť, ležať .
Ahoj babulky pridavam sa 😉 Som v 26t tehotenstva, cakame druhe babo.
amrasch.
Ja teraz chvlabohu nemam problemy s opuchmi. No pri prvom tehotenstve som mala riadne. Najskor to lekarka nechala tak, ale ked som bola asi v 6 mes. napisala mi lieky DETRALEX a tie mi ozaj pomohli. Treba si ich pytat, ak ti ich nepredpisali.
Setrit a vykladat nohy. Nikde som citala, ze odvar z kukuricnych vlasov je dobry na opuchy. No kde teraz zozenies kukuricne vlasy, veru neviem :(
@cacenka_d Ve velkých teplech nejsem, piju hrozně moc - víc, jak normálně, ale v práci dost sedím, takže to nejspíš bude i z toho. O víkendech pak musím víc polehávat, aby mi nohy splaskly. 😖
@bambula1307 Kukuřičné vlasy říkáš? No o tom jsem tedy nikdy neslyšela. Pokusím se zeptat. Jsem spíš pro přírodní léčiva, než medikamenty. V prvním těhu jsem to tak neměla, ale zase mě trápily jiné, daleko horší problémy ☹
@silente sešlo z látkování z důvodu velké pořizovací částky +další důvod,který tu nebdu rozepisovat 😅
jinak teda noci jsou pro mě horor,nemůž spát,pořád se převauju,jsem rozlámaná a unavená,když už se uvelebím do nějaké polohy,tak se nelíbí mimouškovi a začne mě okopávat.v prvním těhu jsem tohle vůbec nezažila,ale to jsem se zas brutálně potila,jsem měla dvě noční košile na noc.
@amrash s oteklýma nohama neporadím,jen asi nožky nahoru a odpočívání
čauky,
dneska mě rán chytla zase depka z váhy. Přibírám hrozně moc, přitom moc nejím. 😖 Já to fakt nechápu. Už mi to hlásí +11kg, což je katastrofa. Jsem zvědavá kolik to bude ukazovat zítra u dr v poradně, páč dle dneška to je +5kg od minulé poradny.
já když jsem byla těhu poprvé ještě do 6m jsem jezdila zp ráce a do práce na kole.Ke konci to bylo super,samé úlevy v práci,ráda na to vzpomínám.naopak cestování autobusem byla muka!!!
@xxx.klarka já zas papkám dost a na váze +7kg.Netruchli,taky to má svůj důvod
@fidac já používám plenky z tesca, ty zelené, ale už na starší dceru - 17 měsíců, nemůžu si je vynachválit, ale zase na malé děti nebyli moc dobré, jsou lepší pro chodící děti. Do té doby jsem používala pampersky, ale s těma jsem zase byla spokojená jen do doby, kdy ležela, pak mi začli prosakovat.
@petja A to jsem si myslela, že se teď ubráním kilům a nepřiberu tak hodně jako při dceři (21kg), ale vidím to už bledě. ☹ Kdybych neměla kil co mám, tak mě to až tolik netrápí, ale nejsem žádná "hubeňourka" ☹

@petja - jj, látka má své kouzlo 😵