icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silente
28. okt 2011

@petja - jj, látka má své kouzlo 😵

krakorka
28. okt 2011

@petja no to je jasný,ale já nevěděla ani při Andulíně v tom 20.týdnu.

taky jsem měla v úmyslu látkovat,ale nakonec z toho sešlo 😅

veronika9686
28. okt 2011

@krakorka takto mas fajn,lebo da to zabrat

veronika9686
28. okt 2011

nastastie ta bolest ustupila,cely den som pila vodu s citronom,tak to zabralo,chvalabohu som nepotrebovala tabletku,len dufam,ze ma to vecer znova nechyti

bubulka722
28. okt 2011

@kokorunecka Si úplne vedľa, neviem ako ťa napadlo to čo si napísala. Ak tak veľmi dôveruješ všetkému, čo ako konečný spotrebiteľ kúpiš, tak si ži v naivite, že všetko je zdravotne nezávadné. Nikomu som svoj názor nevnucovala, len som si myslela, že to niekoho bude možno zaujímať.

siwinka1717
28. okt 2011

My máme 19.2.2012, už aby to bolo.....(-: Ešte niekoho tu tak hrozne bolí chrbtica? Neskutočne bolesti chrbtice mám od 5.mesiaca.

silente
28. okt 2011

@krakorka - copak, že z toho sešlo? 😕

kokorunecka
28. okt 2011

@bubulka722 Toto nie je o naivite..Ale o tom, že pokožka každého dieťaťa je natoľko špecifická,že sa nemôže jedna firma trafiť do znášanlivosti plienok každým dieťaťom.
A nemáš pravdu... Pretože, žiadna z firiem si nemôže a ani nechce dovoliť poškodenie zdravia, veď by skrachovali, keby nedodržovali normy a museli ich ľudia žalovať.. A sem-tam nejaká zaparenina dieťaťu aj tak ešte neublížila, pretože to nie je ublíženie na zdraví, ale na kráse.

amrash
28. okt 2011

Chci se zeptat - otekaji nektere z vas cca od 20tt nohy? Neni to brzy? Tlak mam OK, ale toto mi zneprijemnuje zivot. Nemate nejakou zarucenou ,,babskou'' radu na otoky? Diky 🙂

petja
28. okt 2011

@amrash zkus homeopatikum apis meliffica na ty otoky

fidac
28. okt 2011

holky ten odhad váhy miminka vám řekli v poradně???

petja
28. okt 2011

@fidac mě ano,zeptala jsem se,taky sem řekla ať ten utz pak otočí na mě,že chci taky vidět 😀 po 30tt se dělá odhad,potom v porodce,kam vás převelí od gynekologa,to bývá myslím 36tt?

amrash
28. okt 2011

@petja Děkuji, nikdy jsem o tom neslyšela - ráda zkusím 🙂

amulienka
28. okt 2011

@veronika9686 mne moj doktor povedal ze nesmiem nic okrem paralenu aj to ak budem mat nad 38 horucku. mne pomaha namocena vreckovka a s tym spim a prejde ma to. praktizujem to uz skoro dva roky, predtym som brala ibalgin na kila. staci chladit to miesto a pit vodu pokial boli ten trojkaly nerv. nemal by sa tlacit alebo masirovat, vtedy sa bolest este zintenzivni.

amulienka
28. okt 2011

@siwinka1717 gratulujem, vypytujem sa vela a ak ma inrofmacie nesklamu, budes mat bleskovy porod 🙂

fidac
28. okt 2011

@petja no já jdu 7. do poradny, tak se zkusím zeptat, protože by mě to zajímalo, ani na utz ve 22 tt mě neřekli ani délku miminka...

bubulka722
28. okt 2011
silente
28. okt 2011

@bubulka722 - ale no tak, každá si vybere, co jí vyhovuje, jsme svobodní lidé ve svobodné zemi 😉

bubulka722
28. okt 2011

@silente To plne akceptujem.

siwinka1717
29. okt 2011

@amulienka To vážne? Aj pri prvom ma bolel a porodila som v priebehu 15 min. Lenže to si už až tak nepamätám...ale sedem-osem dni úplne umieram od bolesti, neviem sedieť, ležať .

cacenka_d
29. okt 2011

@fidac Bud v klidu me taky ne, ale uz jsem se naucila tam koukat na cisla, kdyz ho meri 🙂 ALe uz se fakt musim zeptat na tu vahu, uz me to stve 🙂

@amrash Ja to nemam ani v 23. tt a prijde mi to i divny, kdyt je zima nemela bys tolik otekat, nejsi v nejakych velkych teplech? Pijes dost?

bambula1307
29. okt 2011

Ahoj babulky pridavam sa 😉 Som v 26t tehotenstva, cakame druhe babo.

amrasch.
Ja teraz chvlabohu nemam problemy s opuchmi. No pri prvom tehotenstve som mala riadne. Najskor to lekarka nechala tak, ale ked som bola asi v 6 mes. napisala mi lieky DETRALEX a tie mi ozaj pomohli. Treba si ich pytat, ak ti ich nepredpisali.
Setrit a vykladat nohy. Nikde som citala, ze odvar z kukuricnych vlasov je dobry na opuchy. No kde teraz zozenies kukuricne vlasy, veru neviem :(

amrash
29. okt 2011

@cacenka_d Ve velkých teplech nejsem, piju hrozně moc - víc, jak normálně, ale v práci dost sedím, takže to nejspíš bude i z toho. O víkendech pak musím víc polehávat, aby mi nohy splaskly. 😖

@bambula1307 Kukuřičné vlasy říkáš? No o tom jsem tedy nikdy neslyšela. Pokusím se zeptat. Jsem spíš pro přírodní léčiva, než medikamenty. V prvním těhu jsem to tak neměla, ale zase mě trápily jiné, daleko horší problémy ☹

krakorka
30. okt 2011

@silente sešlo z látkování z důvodu velké pořizovací částky +další důvod,který tu nebdu rozepisovat 😅

jinak teda noci jsou pro mě horor,nemůž spát,pořád se převauju,jsem rozlámaná a unavená,když už se uvelebím do nějaké polohy,tak se nelíbí mimouškovi a začne mě okopávat.v prvním těhu jsem tohle vůbec nezažila,ale to jsem se zas brutálně potila,jsem měla dvě noční košile na noc.

@amrash s oteklýma nohama neporadím,jen asi nožky nahoru a odpočívání

cacenka_d
30. okt 2011

@amrash Je fakt, ze me je ted taky hur, jak jsem se vratila do prace a nehybu se :( Panev daleko vic boli, vazy vsechno je bolestivejsi a nohy mam tezsi.

xxx.klarka
30. okt 2011

čauky,

dneska mě rán chytla zase depka z váhy. Přibírám hrozně moc, přitom moc nejím. 😖 Já to fakt nechápu. Už mi to hlásí +11kg, což je katastrofa. Jsem zvědavá kolik to bude ukazovat zítra u dr v poradně, páč dle dneška to je +5kg od minulé poradny.

petja
30. okt 2011

já když jsem byla těhu poprvé ještě do 6m jsem jezdila zp ráce a do práce na kole.Ke konci to bylo super,samé úlevy v práci,ráda na to vzpomínám.naopak cestování autobusem byla muka!!!

petja
30. okt 2011

@xxx.klarka já zas papkám dost a na váze +7kg.Netruchli,taky to má svůj důvod

xxx.klarka
30. okt 2011

@fidac já používám plenky z tesca, ty zelené, ale už na starší dceru - 17 měsíců, nemůžu si je vynachválit, ale zase na malé děti nebyli moc dobré, jsou lepší pro chodící děti. Do té doby jsem používala pampersky, ale s těma jsem zase byla spokojená jen do doby, kdy ležela, pak mi začli prosakovat.

xxx.klarka
30. okt 2011

@petja A to jsem si myslela, že se teď ubráním kilům a nepřiberu tak hodně jako při dceři (21kg), ale vidím to už bledě. ☹ Kdybych neměla kil co mám, tak mě to až tolik netrápí, ale nejsem žádná "hubeňourka" ☹