Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Babule, poraďte mi...Je normálne, keď sa mi spustí z nosa krv? Ako to mám riešiť? Doteraz sa mi to nikdy nestalo... A aj si tak myslím, že keď mám teraz zvýšený objem krvi, tak sa mi mohla nejaká žilka prasknúť, keď sa napr. obúvam... Či to nie je možné?
@nuna55
ja mam si 10 bodyniek 0/3 a 4/5 dupaciek v tejto velkosti
@kokorunecka aj ja mam tento problem a aj som o tom citala, ze je to v tehtenstve mozne. Mozno mame menej zelelza a redsiu krv ..
@kokorunecka v tehu je to normalne, uvadzaju to medzi "beznymi" sprievodnymi znakmi tehotenstva ... ja som to mavala na zaciatku 2. trimestra, nemohla som si ani poriadne nos vycistit, lebo sa hned pustili vodopady ... teraz uz ani nie, prestalo to same od seba...
@bambula1307 Ja mám práve v krvi príliš veľa železa... Aj pri smrkaní sa začne okolo mňa rozliehať "vôňa" železa 😀
@kacarina Aj keď to je prvýkrát v živote čo som sa s tým stretla? Dnes som ani smrkať nemusela a zrazu som pocítila, že čosi zo mňa tečie 😀
@nuna55 ja mam z kazdeho asi tak 3-4 kusy.. 50,52.54 atd atd.. takze mi to vychadza ze napr z 50tky mam 3 badynka, 3 overaliky, 3 dupky.. ostatne si dokupim podla potreby.. ved bazariky su tu stale a dorucene to mam do 2-3 dni 😉 a keby bolo velmi zle.. dostala som vyborny typ.. Tesco 😀
@kokorunecka mne krvaca z dasien a to uz od tretieho mesiaca.. od zubara som sa dozvedela, ze je to v tehotenstve normalne.. nazval to tehotensky zapal dasien... a na stranke tehotenstvo.academy som sa docitala:
"Tvoje ďasná a nosná sliznica je silno prekrvená zo zvýšeného objemu krvi, ktorá prúdi tvojim telom a maternicou. Preto je relatívne časté krvácanie z nosa a ďasien v tomto štádiu tehotenstva". (je to pisane k piatemu mesiacu, no citala som ze to moze trvat do koca tehu)
@kokorunecka doporučím ti homeopatikum reerum phosphoricum v ředění 9CH
@kohutovci u mě se právě mudr divil,že NEMÁM zánět dásní,jako všechny jeho těhu pacientky.
Ani vám nebudu psát kolik oblečení mám já,no ale po dvou dětech a kamarádkách se toho posbírá 😀 takovým překrásným kouskům nelze prostě odolat 😵
@kokorunecka FERRUM PHOSPHORICUM,abych byla přesná
pekné ránko a zase hltkáme ale nám dnes berie 🙂
@kacarina musim potvrdit, doma mame makucky matrac a spi sa vyborne naboku, teraz som u nasich a tu su tvrdsie, sa budim v noci na bolesti, normalne ma boli brucho sa musim otacat. mam brusko trochu viac do bokov uz, tak mi to v noci vadi a na chrbate som zase atakovana kopancami 🙂
@kokorunecka ja som na internom zazila ten isty pristup, musela som ist na kyret na druhy den a ked som sestricke povedala ze este dnes potrebujem vysetrenie, tak pustila velky rehot. ale nakoniec som sa poobede vybavila a v pohode. ale keby som tam bola teraz s bruskom ako ty tak jej asi jednu vysvetlim 🙂
@kristinaanna ja som dostala prenatal box, sice neviem aka znacka, mam tam vzorky: cukor, kava bez kofeinu (vraj pre deti!) jedna plienka totalne mini, nejake knizocky, kremik na ritku, este prasok a avivaz... potesilo ma to.
@veronika9686 @kokorunecka
tak isto, moj tlak bol velmi nizky, ale posledne poradne ho mam idealny. len ma trapia navaly horucavy, skor do tvare a usi. je to nepriejmne.
No tak když už sme u toho,tak mě při delší rychlejší chůzi píchá v podbřišku,někdy mě pálí žáha,hlava,ale to spíš s nedostatku tekutin a po ulehnutíje mi někdy zle od žaludku.Ale celkově se cítím perfektně 😀
@petja Ďakujem, budem sa bližšie informovať k tomu homeopatiku.
Ja som tiež musela spomaliť chôdzu, lebo v momente stvrdnuté bruško a také pichanie, že ležať ani sa nehýbať...
@amulienka Sestričky tam asi dobre zarábajú, keď majú čas vtipkovať na účet pacientov... Mne sa mm čudoval, že som zostala pokojná, nakoľko ma pozná, že soms chopná vyletieť na každého aj pre nič.. Ale už som bola otrávená len z toho jej postoja, keď otvorila dvere 😀
Ani ja som nedostala prenatal box..... 😖 A to chodím do neštátnej gynekologickej ambulancie.... 😖
@kokorunecka no ved prave to.. aj ja chodim k sukromnicke.. platim za vsetko a este mi ani nedaju to co dostanu od reklamnych sponzorov na rozdavacku 😠
@kohutovci Tvoja gynekologička si asi necháva na horšie časy, ale čo s tým robí môj gynekológ 😅 😀
A max. mám od nich tehotenský preukaz s obalom a skúmavky na každú vzorku moču... 😀
Já při obou dětech prenatal dostala,teď prý nevyšel,jak kdy to asi kurýr přinese.Po porodu se ještě dostává asi after birth 😀 a to tak spíš pro pobavení,nějaké brožury,vzorky,reklamy.Minule tam byl i Domestot,takže to sem se pobavila fakt

@petja
@hanka21
Přesně, jak píše petja, ale je pravda, že sami doktoři (sestřičky) s tím mají problém. Já jsem šla na UTZ přesně, jak jsem měla jít a sestra mi řekla, že jsem tam o týden dřív.