Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
mě v poradně vrací,když ne,upozornila bych ať si to příště ohlídá!
@kohutovci Ojéééj..... Ja keď som nejak zo začiatku tam bola, tak sa ma pýtala, že či som priniesla moč a ja som jej na to, že nie, lebo nekázala.. A ona, že tak dobre, tu máte skúmavky (dala mi ich cca 5), aby ste nemuseli kupovať a keď nebudete už mať, tak si treba vypýtať...
A ja zvyknutá od obvodnej, že šak vycikám sa im tam do pohárika, ona si to otestuje a zapíše... A u gynekológa na mňa kuká, že čo? Ona uprednostňuje, keď žena nie je stresovaná prechodom cez chodbu plnú ľudí čakajúcich na vyšetrenie s pohárikom moču v ruke 😀 Tak reku dobre 😀
@kokorunecka No třeba jak jdu ráno s malým a malou do školky,zpomalit nelze 😀 spíš si říkám,že to píchání je brzo,přeci jen 3m do porodu,ještě
@petja Tak jasné, deti ťažko spomaliť a ešte keď sa nestíha, treba vydržať 😀 Ja teda chodím von max. so psom a ten je donútený spomaliť, keď ma nechce tiahnuť 😀
@kokorunecka tak na toto sa moja zlata sestricka nemoze vyhovorit.. lebo oni maju zachod aj v cakarni ale aj priamo v ambulancii.. a rano tam aj tak skoro nikto nieje 😠 ale nevadi... kazdy mame nieco.. vdaka tejto dokyne cakame babatko.. mala som pred nou dvoch lekarov ktory sa na mna ani nepozreli.. jeden tvrdil, ze sa malo snazime a druhy ze mam naprv schudnut a potom rozmyslat nad dietatom.. tato doktorka je fakt doktorka.. takze si tu skumavecku rada kupim a nech si ju ta sestricka hadze do toho kosa .. 😀
@kohutovci 😀 A tak to potom dobre 😀 😀 A ja som v podstate rada, že nemusím vymýšľať so skúmavkami, keďže ich dostanem 😀
A tak jej teda odpusť aj prenatal box 😀 Veď na čo by už len tebe bol 😀 😀 😀 Kúpiš všetko a vo veľkom 😀
@kokorunecka treba si ho pýtať, nárok by mala mať každá tehulka
ženičky dnes som bola na cukor a poviem vám, že udržať ten "nápoj" v sebe bol pre mňa nadľudský výkon. 😝 Vypila som to doma o 6 ráno a na 8 som bola na odber. Výsledky budem mať až v piatok, všade to asi funguje inak. Strašne mi to rozkolísalo tlak a nebyť manžela, tak v čakárni odpadnem. Inak drobček má 1150 g a vyzerá to na koniec januára cca 28.1., takže týždeň skôr ako sa pôvodne predpokladalo. 😉 😉 😉
@kokorunecka @kohutovci ja sa teraz citim ako riadny odpad. Ja tam nabehnem s mocom v krabicke od vyuziteho magnezka :D a aj vam povedia co sa tam skuma? Mne tam namoci taky papierik a ma 4 farby ci kolko ale vobec netusim co to ma byt 🙂
@amulienka Jéééééj, že odpad....To nie... Tak tá sestrička je síce niekedy v pohode, ale viac v nepohode, takže sa moc nenamáha mi niečo vysvetliť 😀 Lebo ona vždy všetko urobí, až keď som ja za dverami u dr. 😀 A potom mi len do kniťky napíše, že moč:negatívny 😀
@vrabciatko t
tak drzim palce ,nech ti vysledky dobre dopadnu 🙂
@petja vdaka, ved ja som sa jej aj pytala, ze ci je to ok, ona to namoci, hodi do umyvadla a este ked idem uz domov tak to tam je :D ale keby nieco nie ok, tak mi isto povie. No takze sa mam tesit, ked cukor tam nemam tak snad aj glukozou prejdem. Mne to pozera kazde dva tyzdne, lebo musim chodit casto na kontrolu.
ahojte...Baby chcem sa spýtať či si farbíte vlasy.. Lebo sa všeličo hovorí o farbení v tehotenstve.
@petra123456789 urcite mozes ja som sa bala , vsade som hladala ci mozem a v 4 tom mesiaci som sa aj tak dala zafarbit nemohla som sa na seba pozerat a vlasom to pomohlo este aj farba chytila v pohode sa daj jooj fajne som sa citila
@petra123456789 nooo tak tuto temu som si nastudovala fakt starostlivo.. 😀 je nato mnoho nazorov no nakoniec som sa dopracovala k zaveru.. chcemia a vypary sa sice dostanu do tela v minimalnom mnoztve, ale tak pre pokoj duse.. do toho tretieho mesiaca sa tomu treba radsej vyhnut.. potom to vraj nevadi.. leeenze.. neviem ako vam holky.. ale ja som si vlasy zafarbila raz a pockam si pekne do porodu.. farba sa mi totiz do dvoch tyzdnov kompletne zmyla.. 😠
no a zas mám otázočku 🙂 baby čo uprednostňujete košielky alebo bodinká mne sa zdaju tie bodiná teplejšie ako košielky mám z toho dilemu čakám vaše názory
@petra123456789 Ja si normálne farbím vlasy,resp.som si farbila (penové farby bez amoniaku), lebo mi ani raz dobre nechytila.... Takže momentálne čakám na voľný termín ku kaderníčke, lebo mám vlasy zas jak vypratú slamu a nosím ich len v drdole, čo ma dosť otravuje...
@nuna55 Ja som si zaobstarala aj body a aj košieľky... Uvidím, zistím čo najviac bude vyhovovať 🙂
@nuna55 kosielky mam az od velkosti 68.. tak sa mi to podarilo kupit v tych balickoch z bazariku.. ani neplanujem dokupovat mensie cisla..
@kokorunecka drzim palce aby farba chytila a nezliezla 🙂 ja som to vzdala.. 😠
@kohutovci Ja to vzdám asi tiež, ale až po kaderníčke 😀 Aby som ju popr. mohla obviniť, že to zle urobila 😀 Sama sebe som sa nanadávala dosť 😀 Ale nieee.... Len ma to hnevá... A asi mi už nič neurobí počkať kým sa malé narodí, lebo by som na vlasoch skrachovala 😀
@kokorunecka no ty si podarena 😀 ale vies co celkom som rada, ze mi to krpate nedovoli farbit sa na hnedo.. uz sa pohravam s myslienkou, ze si necham takyto nugat a do toho melir na ozivenie.. 😉 manzel bude rad.. ako bloncku ma spoznal.. tak mu spravim radost.. 🙂 aj sebe samozrejme 🙂
@kohutovci ja som si farbila tuším na začiatku druhého trimestra lebo som mala svadbu tak ale to som musela a teraz mi vyrastajú už dosť a neviem čo mám robiť... a ktovie či sú škodlivé aj šampónové farby
@kokorunecka no už som videla tie penové farby ale ešte som neskusila.... moja kaderníčka používa farby bez amoniaku ale myslíš že len ten amoniak je tak škodlivý?

@kokorunecka fiiiha tak k tebe su stedry 😀 ja si skumavky kupujem.. akoze niesom lakoma.. ale dat za jednu 0,40 centov a potom vidim ako ju sestricka pacne do kosa. ide ma roztrhat 😠 akoze nechapem preco mi neda poharik.. 🙄 asi sa jej nechce umyvat 😀