Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
jak jste se tu bavily o jídle....no 😀 ,já se cpu pořád a je mě jedno co,hlavně,že to není sladky.Pomáhá mě to od nevolnosti.Jakmile ucítím,že mě začíná být špatně,tak musím něco sníst,stačí třeba půlka jablka,nebo rohlíku...vydrží mě to tak 2 hoďky a pak znova.Nejvíc mě trápí to noční chození na WC,jsem z toho docela otrávená a ráno jak praštěná.Chodím co hodina!!!!!!!Taky některá máte tady ten problém?U prvního to tak intenzivní nebylo.Kdybych byla tady v 6měsíci a vejš,tak to člověk pochopí,ale v 7tt 😀
já mám jít na kontrolu 18.7.,připadne mě to jak věčnost!Zaráží mě,že mě nechá tak dlouho bez potvrzení srdeční akce 😕 -v ten termín bych měla mít ukončený 10tt.Nezdá se vám to dlouho? 😕
@natymaty: děkuju za pochvalu! 🙂 Moc Ti přeju, aby čas utíkal rychleji, abys už viděla srdíčko. Ale je fakt, že tě mohl objednat aspoň na dobu, když budeš 8tt, to už by totiž srdíčko mělo jít vidět určitě. Zbytečně budeš celou dobu jak na jehlách, co a jak. Ale chápu tě, že ti to přijde tak dlouho. Já jsem to měla stejně, když jsem byla na začátku června (tuším 3. 6.) a pak mě objednala až na dnešek. Tuze dlouhá doba. I když jsem tam byla už minulý pátek, protože jsem špinila a měla jsem strach, jestli je vše ok.
@natymaty mna nutila na navstevy kazdy tyzden.. jednak ma to bolelo, lebo pozerala vaginalnym ultarzvukom, jednatam nic poriadne nevidela, tak ma zbytocne vystresovala.. tak som povedala, ze skor ako v 8tt nepridem..a ked raz budem cakat druhe urcite skor ako v 8-10 tt nepojdem..
Ahojte baby
@natymaty ja som tiez este nebola na utz a som objednana na ten isty datum ako ty 😀 mne doky vravel ze to staci ze netreba hned 😉
mne dnes bolo riadne blbo,obed som varila 2,5hodiny 😅 teraz som si uvaila kavu dnes moja prva lebo uz mi ide hlava prasknut..aj pocasie je o nicom tak sme cely den doma...
Ja som Tamerovi zatial nehovorila ze bude babatko,len som sa ho pytala ci si pojdeme jedno kupit tak jeho odpoved NEE NEE 😅
ahojte no naše druhé drobátko(ak tam teda v brušku je všetko ok)by malo byť koncom januára začiatkom februára.no zaitial to vychádza na 1.2
Ahojte...Možem sa pridať do skupiny tiež mám vypísaný termín februar 2012....bola som u doktorky v pondelok a hovorila že som 6 + 1tt...
Chcem sa spýtať mate aj vy niektora dosť nafuknute alebo zvacsene bruško...Nehovorim mala som ,,šunky,, ale teraz mi take bruško vybehlo že vyzeram ako v 3-4 mesiaci a nie na začiatku...A bolieva ma na lavo aj na pravo od pupka...Doktorka mi povedala že to je travenie...a že mam prisť neak koncom jula....ale asi sa jej nasáčkujem aj skorej ked to pojde takto.. 🙂
@hanka21 ahojky maminy🙂 Tak už se taky k Vám přidávám 🙂 Byla jsem ve ČT u doktora a mám potvrzené těhotenství cca 5 týden 🙂 Taky mám děsně nafouklé bříško a bolí mě jako před začátkem menzes. Ale to k tomu asi patří, i prsa mám citlivé a bolavé. Ale tak co by jsme nevydrželi pro mimi 🙂
Ja čakám druhé mimi dcerka ma 4 roky..a mala som pri nej problemy v tehotenstve od 7mes.som bola na rizikovom v nemocnici...a po cisarskom mi praskla neaka cieva tak mi museli zase otvarať ranu a čistiť tak ešte sme si na novorodeneckom poležali...Tak preto sa bojím...a hovorím všetko ma bolí....až som s toho nervozna...sa bojim že čo nás zase čaká... 😒
Ahoj holky, tak dnes jsem zjistila, že čekáme druhýho bobka 🙂 jsem cca 5tt ale v pondělí se dozvím víc byl vidět zatím jen váček a termín na konec února...tak bych se ráda k vám přidala...
se tu pěkně rozrůstáme 😵 ,až si vás všechny nepamatuju 😀 ..ale to příjde 😅
@hanka21 taky Tě vítám 🙂
břicho mám nafouknuty snad od 4tt..vypadám jak kamarádka,která je v 5měsíci 😒 .ALe vzhledem,že čekám druhy dítě,tak prý jak je děloha "vytahaná"z prvního těhu,tak je to dříve vidět.A máš to břicho od spodu a tvrdší?A nebo spíše takovy,jako kdyby jsi snědla něco nadýmavého?
natymaty Tak aspon niekto ako ja...aj ja vyzeram ako vo 4 mesiaci...Sa aj bojim či je to normalne či niečo nemam..Ja mam tvrdšie bruško práveže hore , dole mam len ,,šunky,, 🙂 a boli ma okolo pupka zvykne ma aj zaboleť bud na jednej alebo druhej strane alebo ked si tam stlačím..
Ešte som sa chcela spýtať či mi neviete poradiť baby...Kamoška si platila do socialnej a teraz ma vyššiu matersku, len to si treba platiť ešte pred otehotnením aby to chitilo..Takže to už mne nechyti...Neviete o niečom niekde neake sporenie na matersku alebo take niečo...lebo tych 190euro nieje bohviečo..

@moncicak.as držím MOC MOC MOC pěsti,ať je vše o.k.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pak hned napiš...